• -0,71 €
  • E-KAINA
    - 28 %
GREITAS PRISTATYMAS: užsisakius iki 13 val., prekes išsiųsime tą pačią darbo dieną!

OstroVit Marine Collagen Shot 80 ml

5360
2,50 €
1,79 € Sutaupote 0,71 €
Su PVM
Įvertinimas
(1)
Kiekis

0.60 € / mėn. - Apmokėkite per 3 mėn.

Mastercard Visa

Gėrimas, praturtintas jūriniu kolagenu OstroVit Marine Collagen Shot 

Grynasis kiekis 80 ml, su saldikliu (-iais)

OstroVit Marine Collagen Shot yra  kokosų ir persikų skonio, trijų aktyvių ingredientų mišinys. Šiame produkte yra I tipo žuvų kolageno peptidų, hialurono rūgšties ir vitamino C. Produktas buvo sukurtas visiems žmonėms, kuriems rūpi graži ir sveika odos išvaizda, taip pat sportuojantiems žmonėms, po sportinių traumų ar intensyvaus fizinio krūvio, sveikstant po lūžių ir pažeistiems sąnariams regeneruoti.

5000 mg jūrinio I tipo  kolageno peptidų su hialurono rūgštimi ir vitaminu C vienoje porcijoje!

SĄNARIAMS, SAUSGYSLĖMS IR KREMZLĖMS – tokie ingredientai kaip jūrinis I tipo kolagenas, hialurono rūgštis ir vitaminas C kartu gali padėti pagerinti sąnarių, kaulų ir jungiamojo audinio funkcionavimą.

ODOS IŠVAIZDOS GERINIMAS – produkte esantis veikliųjų medžiagų kompleksas gali padėti palaikyti odos stangrumą, elastingumą ir tonusą.

LENGVAS NAUDOJIMAS – Idealiai tinka žmonėms, kurie vengia vartoti papildus tablečių pavidalu. Pakanka išgerti vieną 80 ml produkto buteliuką kartą per dieną.

VEIKLIŲJŲ MEDŽIAGŲ NAUDA: 

Kolagenas- Tai vienas iš svarbiausių žmogaus organizme randamų baltymų. Jo yra beveik visuose žmogaus audiniuose. Tai būtinas odos, sausgyslių, kaulų, sąnarių, akies ragenos ir kt. statybinis blokas. Jis palaiko jungiamojo audinio vientisumą, stiprumą ir elastingumą. Padidėjęs fizinis aktyvumas suaktyvina kolageno irimo procesą, todėl labai svarbu jį papildyti intensyvių pratimų ir treniruočių metu. Kolageno trūkumas gali sukelti judėjimo sutrikimus, sąnarių sustingimą ir nugaros skausmus, atsirasti raukšlių, celiulito, sumažėti odos drėgnumas ir stangrumas. Naudingiausia kolageno forma yra I tipo jūrinio kolageno peptidai su vitaminu C.

Hialurono rūgštis - Viena geidžiamiausių hialurono rūgšties privalumų  yra teigiamas poveikis kaulų, sąnarių ir jungiamojo audinio funkcionavimui. Dėl savo savybių ji taip pat gali padėti padidinti odos elastingumą, pagreitinti atsigavimą po traumų, įpjovimų, įbrėžimų ar minkštųjų audinių pažeidimų.

Vitaminas C. - Vitaminas, žinomas dėl daugelio vertingų savybių. Jis daugiausia atsakingas už tinkamą jungiamojo audinio ir kaulų funkcionavimą. Puikiai veikia kartu su kolagenu, palaiko tinkamą jo sintezę, o tai savo ruožtu turi didžiulę įtaką kremzlių, dantenų, odos ir dantų veiklai.

Maistingumo deklaracija porcijoje (80ml): 

Veikliosios medžiagos 80 ml (1 porcija)

Žuvies kolageno peptidai (hidrolizuoti) 5000 mg -

Hialurono rūgštis (natrio hialuronatas) 50 mg -

Vitaminas C 80 mg 100%*

 *RMV – referencinė maistinė vertė

Sudedamosios dalys: Vanduo, žuvies kolageno peptidai (hidrolizuoti) I tipas, obuolių sultys iš obuolių sulčių koncentrato (20%); rūgštis: citrinų rūgštis; aromatai; vitaminas C (L-askorbo rūgštis); hialurono rūgštis (natrio hialuronatas); saldikliai: sukralozė, acesulfamas K; konservantai: natrio benzoatas, kalio sorbatas.

Produkte gali būti pieno (įskaitant laktozę), sojos pupelių, žemės riešutų, kitų riešutų, sezamo sėklų, grūdų, kurių sudėtyje yra glitimo, kiaušinių, vėžiagyvių, žuvies.

Vartojimas: Suvartoti 1 buteliuką (80 ml) per dieną. Nevartokite daugiau nei 1 porcijos per dieną. Sedimentacija yra natūralus reiškinys. Prieš naudojimą suplakti. Atidarius laikyti šaldytuve, suvartoti per 24 val.

Nevartokite, jei esate alergiškas bet kuriai produkto sudedamajai daliai. Produktas nerekomenduojamas vaikams, nėščiosioms, krūtimi maitinančioms moterims. Maisto papildas neturėtų būti naudojamas kaip įvairios mitybos pakaitalas. Rekomenduojama subalansuota mityba ir sveikas gyvenimo būdas. Laikyti sausoje, vėsioje vietoje 2-25°C temperatūroje. Saugoti nuo saulės spindulių ir šalčio. Laikyti mažiems vaikams nepasiekiamoje vietoje.

Gamintojas: Fitness Trading Robert Szulborski ul. Sitarska 16, 18-300 Zambrów Polska

Pastaba. Maisto papildas neturi būti vartojamas kaip maisto pakaitalas. Neviršyti nustatytos rekomenduojamos dozės.
Laikyti vaikams nepasiekiamoje vietoje.

Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams, todėl gali kažkiek skirtis nuo pačios prekės (pvz. gamintojui pakeitus pakuotės dizainą). Kilus klausimams, visada laukiame Jūsų skambučio telefonu +370 616 42124 arba el. paštu info@proteinas.lt.

E-KAINA - kaina, galiojanti tik perkant internetinėje parduotuvėje.

100% quality
chat Komentarai (1)
Įvertinimas

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko:

OstroVit Marine Collagen...

2,50 € 1,79 €