• -5,41 €
  • E-KAINA
    - 25 %
GREITAS PRISTATYMAS: užsisakius iki 13 val., prekes išsiųsime tą pačią darbo dieną!

OstroVit NAC 200g

5063
22,00 €
16,59 € Sutaupote 5,41 €
Su PVM
Įvertinimas
Kiekis

5.53 € / mėn. - Apmokėkite per 3 mėn.

Mastercard Visa

Specialios paskirties maisto produktas OstroVit NAC

OstroVit NAC yra miltelių pavidalo produktas, kuriame yra tik grynas N-acetil-L-cisteinas, L-cisteino darinys, tai yra sieros aminorūgštis. Šis junginys yra žinomas dėl savo stiprių antioksidacinių savybių. NAC yra labai vertingas L-cisteino šaltinis, reikalingas glutationo, kuris atlieka labai stipraus antioksidanto, atsakingo už kepenų palaikymą, sintezei.

Jei jau vartojate NAC arba norite pradėti papildyti šią veikliąją medžiagą, OstroVit NAC yra itin ekonomiškas sprendimas. Vienoje produkto pakuotėje yra net 1333 siūlomos  porcijos, vadinasi, tai šeimyninė pakuotė.

NAC

Pagrindinė N-acetil-L-cisteino užduotis yra palaikyti glutationo, dalyvaujančio organizmo detoksikacijos procese, gamybą. Didelis šio junginio kiekis organizme tiesiogiai pagerina kepenų veiklą ir padidina jų antioksidacinį pajėgumą. Be poveikio virškinimo sistemai, NAC taip pat palaiko kitų organų ir sistemų veiklą. Jis stimuliuoja imuninę sistemą, užtikrina greitesnę raumenų regeneraciją, taip pat demonstruoja neuroprotekcines savybes.

OstroVit NAC esančių sudedamųjų dalių savybės:

N-acetil-L-cisteinas pasižymi stipriomis antioksidacinėmis savybėmis, dėl kurių kovoja su laisvaisiais radikalais ir palaiko kepenų veiklą. Taip pat stimuliuoja imuninę sistemą.

Produktas puikiai tiks fiziškai aktyviems žmonėms. NAC skatina greitesnę raumenų regeneraciją ir uždelstą nuovargį.

Miltelių pavidalo produkte yra tik veiklioji medžiaga gryno NAC pavidalu. Jo sudėtyje nėra jokių priedų, užpildų, konservantų ir kitų nereikalingų medžiagų.

Pakuotėje rasite  matavimo kaušelį,  tinkamam produkto  kiekiui išmatuoti. Nurodytą dozę sumaišykite su vandeniu arba sultimis.

Maistingumo deklaracija: 

Grynasis produkto svoris: 200 g

Porcijos viename konteineryje: 1333

Porcijos dydis: 150 mg

Veikliosios medžiagos Vienoje porcijoje

N-acetil-L-cisteinas 150 mg

Sudedamosios dalys: N-acetil-L-cisteinas (NAC).

Produkte gali būti pieno (įskaitant laktozę), sojų pupelių, žemės riešutų, kitų riešutų, sezamo sėklų, grūdų, kurių sudėtyje yra glitimo, kiaušinių, vėžiagyvių, žuvies.

Rekomenduojamas vartojimas: Vieną produkto porciją 150 mg (1/2 kaušelio) ištirpinkite su 100-150 ml vandens arba sultimis. Vartokite vieną porciją per dieną. Naudokite pakuotėje esantį kaušelį (0,5 ml).

Neviršykite rekomenduojamos paros dozės. Nenaudokite produkto kaip įvairios mitybos pakaitalo. Rekomenduojama subalansuota mityba ir sveikas gyvenimo būdas. Nevartokite, jei esate alergiškas bet kuriai iš sudedamųjų dalių. Vaikams, nėščioms ar žindančioms moterims produkto vartoti negalima. Laikyti vaikams nepasiekiamoje vietoje.

Gamintojas: Ostrovit, Sitarska 16, 18-300 Zambrów, Lenkija

Pastaba. Maisto papildas neturi būti vartojamas kaip maisto pakaitalas. Neviršyti nustatytos rekomenduojamos dozės.
Laikyti vaikams nepasiekiamoje vietoje.

Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams, todėl gali kažkiek skirtis nuo pačios prekės (pvz. gamintojui pakeitus pakuotės dizainą). Kilus klausimams, visada laukiame Jūsų skambučio telefonu +370 616 42124 arba el. paštu info@proteinas.lt.

E-KAINA - kaina, galiojanti tik perkant internetinėje parduotuvėje.

100% quality
chat Komentarai (0)

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko:

OstroVit NAC 200g

22,00 € 16,59 €