• -3,01 €
  • E-KAINA
    - 19 %
GREITAS PRISTATYMAS: užsisakius iki 13 val., prekes išsiųsime tą pačią darbo dieną!

OstroVit Amino Revive 270 g

6265
16,00 €
12,99 € Sutaupote 3,01 €
Su PVM
Įvertinimas
Skonis
Kiekis

4.33 € / mėn. - Apmokėkite per 3 mėn.

Mastercard Visa

Milteliai praturtinti amino rūgštimis OstroVit Amino Revive 270 g su saldikliu (-iais)

OstroVit Amino Revive yra aukštos kokybės produktas, kurio sudėtyje yra aminorūgščių komplekso, taip pat kofeino, žaliųjų kavos pupelių ekstrakto ir žaliosios arbatos lapų ekstrakto. Produktas miltelių pavidalu su skaniu greipfrutų skoniu, kuriame nėra cukraus. Tai produktas, sukurtas sportininkams ir fiziškai aktyviems žmonėms, norintiems papildyti savo mitybą vertingomis medžiagomis.

Išsamus aminorūgščių šaltinis – viena porcija aprūpina organizmą 5860 mg aminorūgščių, įskaitant 2450 mg šakotos grandinės aminorūgščių BCAA.

Kofeino šaltinis – Vienoje produkto porcijoje yra 175 mg kofeino.

Sudėtyje yra vertingų ekstraktų – Viena produkto porcija aprūpina organizmą 500 mg žalių kavos pupelių ekstrakto, standartizuoto iki 50 % chlorogeno rūgšties ir 5 % kofeino, taip pat 100 mg žaliosios arbatos lapų ekstrakto, standartizuoto iki 50 % polifenolių.

Skanus, gaivus greipfrutų skonis, džiuginantis skonio receptorius.

Be pridėtinio cukraus – mišinyje yra mažai energinės vertės turinčių saldiklių, tokių kaip sukralozė ir acesulfamas K, kurie padeda sumažinti produkto kaloringumą.

1 porcija = 1 kaušelis = 9 g.

Efektyvumas – Vienoje produkto pakuotėje yra 30 preparato porcijų, kurių pakanka mėnesiui.

Patogi forma ir lengvas vartojimas – miltelių pavidalo produktas puikiai tinka žmonėms, kuriems sunku nuryti tabletes. Tiesiog sumaišykite dalį produkto su vandeniu ir jis paruoštas!

OstroVit Amino Revive – išsamus vertingų ingredientų šaltinis

Aminorūgštys – organiniai cheminiai junginiai, kuriuose yra bazinė amino grupė ir karboksilo grupė. Šiuo metu gamtoje yra daugiau nei 300 aminorūgščių, iš kurių 20 yra baltymų struktūrų dalis, atliekančių statybines funkcijas. OstroVit sudėtyje yra aminorūgščių komplekso – produktas aprūpina organizmą tokiais junginiais kaip BCAA aminorūgštys (L-leucinas, L-valinas, L-izoleucinas), taip pat L-glutaminas, L-argininas, L-tirozinas, L. -lizino HCl, L-histidino ir L-metionino, taip pat L-fenilalanino, taurino ir beta-alanino.

Kofeinas – organinis cheminis junginys iš purino alkaloidų grupės. Tai natūraliai gamtoje randama medžiaga, o skrudintos kavos pupelės ir arbatos lapai laikomi pagrindiniu ingrediento šaltiniu. OstroVit naudoja bevandenį kofeiną, kuris yra koncentruotas junginys, kuris teigiamai veikia produktų efektyvumą ir kokybę.

Žaliųjų kavos pupelių ekstraktas – ekstraktas iš neapdorotų kavos pupelių, kurios nebuvo skrudintos. Praleidus skrudinimo procesą, žalia kava tampa vertingu chlorogeninės rūgšties šaltiniu ir tuo pačiu joje yra panašus kiekis kofeino kaip ir tradicinėje kavoje. OstroVit naudojamas žalių kavos pupelių ekstraktas yra standartizuotas pagal chlorogeno rūgšties ir kofeino kiekį, o tai teigiamai veikia produkto kokybę.

Žaliosios arbatos lapų ekstraktas – ekstraktas iš kininių Camellia sinensis genties arbatos lapų, kurie gamybos metu yra veikiami tik garuose ir džiovinami, o tai teigiamai veikia vertingų maistinių medžiagų išsaugojimą augalo struktūrose. Žaliojoje arbatoje yra, t. polifenolių, kurių kiekį standartizuoja produkte naudojamas augalo ekstraktas.

Laboratoriškai patvirtinta kokybė

Siekdami klientų sveikatos, OstroVit gaminami produktai yra reguliariai tikrinami nepriklausomoje akredituotoje laboratorijoje, siekiant užtikrinti ir išlaikyti aukščiausią kokybę.

Maistingumo deklaracija: 

Grynasis gaminio svoris: 270 g

Porcijų skaičius pakuotėje: 30

Porcijos dydis: 9 g

Aktyvūs ingredientai Vienai porcijai

L-leucinas 1225 mg

L-valinas 612,5 mg

L-izoleucinas 612,5 mg

L-glutaminas 1000 mg

L-argininas 600 mg

L-tirozinas 300 mg

L-lizino HCl 220 mg

L-histidinas 150 mg

L-metioninas 100 mg

L-fenilalaninas 90 mg

Taurinas 550 mg

Beta-alaninas 400 mg

Bevandenis kofeinas 150 mg

Žaliųjų kavos pupelių ekstraktas: 500 mg

- įskaitant chlorogeno rūgštį (50%) 250 mg

- įskaitant kofeiną (5%) 25 mg

Žaliosios arbatos lapų ekstraktas: 100 mg

- įskaitant polifenolius (50%) 50 mg

Sudedamosios dalys:  BCAA (L-leucinas, L-valinas, L-izoleucinas, emulsiklis: lecitinai), rūgštingumą reguliuojanti medžiaga: citrinų rūgštis; L-glutaminas, L-argininas, taurinas, žalių kavos pupelių ekstraktas (Coffea Arabica L.), standartizuotas iki 50% chlorogeno rūgšties ir 5% kofeino, beta-alanino, L-tirozino, L-lizino HCL, L-histidino, bevandenio kofeino , L-metioninas, žaliosios arbatos lapų ekstraktas (Camellia sinensis L.) standartizuotas iki 50 % polifenolių, L-fenilalaninas, aromatas, saldikliai: sukralozė, acesulfamas K.

Produkte gali būti pieno (įskaitant laktozę), sojų pupelių, žemės riešutų, kitų riešutų, sezamo, grūdų, kurių sudėtyje yra glitimo, kiaušinių, vėžiagyvių, žuvies.

Sudėtyje yra kofeino; Nerekomenduojama vaikams ir nėščiosioms (kofeino kiekis 175 mg 1 porcijoje), nevartoti su kitais produktais, kurie yra kofeino šaltinis ar kitų panašaus poveikio ingredientų.

Vartojimas: Sumaišykite 9 g porciją (1 pilną kaušelį) 200 ml vandens. Kasdien suvartokite vieną porciją. Naudokite pakuotėje esantį matavimo puodelį.

 Nevartokite, jei esate alergiškas bet kuriai produkto sudedamajai daliai. Produkto neturėtų vartoti vaikai, nėščios moterys ir maitinančios motinos. Laikyti mažiems vaikams nepasiekiamoje vietoje.

Laikyti 15-25°C temperatūroje, uždarytoje talpyklėje, sausoje vietoje. Saugoti nuo tiesioginių saulės spindulių.

Gamintojas: OstroVit, Lenkija

Pastaba. Maisto papildas neturi būti vartojamas kaip maisto pakaitalas. Neviršyti nustatytos rekomenduojamos dozės.
Laikyti vaikams nepasiekiamoje vietoje.

Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams, todėl gali kažkiek skirtis nuo pačios prekės (pvz. gamintojui pakeitus pakuotės dizainą). Kilus klausimams, visada laukiame Jūsų skambučio telefonu +370 616 42124 arba el. paštu info@proteinas.lt.

E-KAINA - kaina, galiojanti tik perkant internetinėje parduotuvėje.

100% quality
chat Komentarai (0)

OstroVit Amino Revive 270 g

16,00 € 12,99 €