• -4,01 €
  • E-KAINA
    - 17 %
GREITAS PRISTATYMAS: užsisakius iki 13 val., prekes išsiųsime tą pačią darbo dieną!

Dorian Yates HIIT EAA

6222
24,00 €
19,99 € Sutaupote 4,01 €
Su PVM
Įvertinimas
Skonis
Kiekis

6.66 € / mėn. - Apmokėkite per 3 mėn.

Mastercard Visa

Milteliai, praturtinti amino rūgštimis Dorian Yates HIT EAA su saldikliu (-iais)

HIT EAA yra produktas, užtikrinantis aukščiausios kokybės, biologiškai prieinamą, devynių visiems reikalingų aminorūgščių (EAA) šaltinį. EAA svarba ir vaidmuo neapsiriboja raumenų audinio augimu ir taisymu, kaip daugelis gali manyti, toli gražu. Tiesą sakant, jie yra labai svarbūs daugeliui kitų procesų, tokių kaip neurotransmisija, gliukozės įsisavinimas į ląsteles, siekiant padidinti energijos lygį, imuninė funkcija, fermentų gamyba ir deguonies tiekimas per raudonuosius kraujo kūnelius. Visa tai gali turėti įtakos nuotaikai, laimei, savijautai ir bendram energijos lygiui.

Vienas didžiausių iššūkių sportuojant ir kilnojant svorius yra gauti pakankamai baltymų. Norint gauti maksimalią naudą iš baltymų, jums reikės „visiško“ baltymų šaltinio, t.y. jame turi būti visos EAA. 9 EAA yra histidinas, izoleucinas, leucinas, lizinas, metioninas, fenilalaninas, treoninas, triptofanas ir valinas.

EAA daro įtaką įvairioms kūno funkcijoms, įskaitant organų, liaukų, sausgyslių ir arterijų funkcijas, kurios taip pat atlieka svarbų vaidmenį žaizdų gijime ir audinių, ypač raumenų ir kaulų, taip pat odos ir plaukų atstatymas.

Ne visi EAA papildai yra sukurti vienodai, juk svarbiausia ne tai, ką vartojate, o tai, ką iš tikrųjų pasisavinate!  EAA taip pat reikia vitamino B6 kaip kofermento medžiagų apykaitai ir įsisavinimui.

Mūsų „DY Nutrition“ misija yra užtikrinti, kad apimtume visas sritis, o vitamino B6 neįtraukimas į EAA gali reikšti, kad neišnaudosite EAA  potencialo.

Būtent dėl šios priežasties HIT EAA tapo  priemone visiems, norintiems optimizuoti našumą ir maksimaliai padidinti atsigavimą.

Maistingumo deklaracija (vienoje porcijoje 13g)

Energinė vertė 93 kJ/ 22 kcal

Riebalai 0 g 

iš kurių sočiųjų 0 g

Angliavandeniai 5,5 g

iš kurių cukrus 0,4 g

Baltymai 0 g

Druska 0 g

Vitaminas B6 1,2 mg

L-leucinas BCAA 1099 mg

L-izoleucinas BCAA 512 mg

L-Valino BCAA 512 mg

L-lizinas 1099 mg

L-treoninas 975 mg

L-triptofanas 520 mg

L-metioninas 501 mg

L-fenilalaninas 447 mg

L-histidinas 65 mg

Sudedamosios dalys: EAA kompleksas (L-leucinas, L-izoleucinas, L-valinas, L-lizinas, L-treoninas, L-triptofanas, L-metioninas, L-fenilalaninas, L-histidinas) maltodekstrinas, rūgštis (citrinų rūgštis), spalva (karamelė) ), kvapioji medžiaga, saldiklis (sukralozė), piridoksino hidrochloridas

Vartojimas: 1 porciją sumaišykite su 250 ml šalto vandens. Kaip maisto papildą vartokite 1 porciją tarp valgymų ir (arba) prieš, per arba po treniruotės.

Gamintojas: DY Nutrition Global Ltd. Birmingham, UK

Pastaba. Maisto papildas neturi būti vartojamas kaip maisto pakaitalas. Neviršyti nustatytos rekomenduojamos dozės.
Laikyti vaikams nepasiekiamoje vietoje.

Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams, todėl gali kažkiek skirtis nuo pačios prekės (pvz. gamintojui pakeitus pakuotės dizainą). Kilus klausimams, visada laukiame Jūsų skambučio telefonu +370 616 42124 arba el. paštu info@proteinas.lt.

E-KAINA - kaina, galiojanti tik perkant internetinėje parduotuvėje.

100% quality
chat Komentarai (0)

Dorian Yates HIIT EAA

24,00 € 19,99 €