• -6,01 €
  • E-KAINA
    - 21 %
GREITAS PRISTATYMAS: užsisakius iki 13 val., prekes išsiųsime tą pačią darbo dieną!

SFD WPC Plus 900g

3005
29,00 €
22,99 € Sutaupote 6,01 €
Su PVM
Įvertinimas
Skonis
Kiekis

7.66 € / mėn. - Apmokėkite per 3 mėn.

Mastercard Visa

Milteliai, praturtinti baltymais SFD WPC Plus su saldikliu (-iais)

WPC PROTEIN PLUS yra aukščiausios kokybės baltymų produktas, turintis didelį anabolinį aktyvumą ir didelę biologinę vertę. Vienoje porcijoje yra net 24 g* baltymų, todėl jis yra puikus maistinių baltymų šaltinis treniruojantis ar kūno regeneraciją atliekantiems žmonėms. Jis buvo sukurtas tiek sportininkams, tiek aktyvaus laisvalaikio mėgėjams. WPC PROTEIN PLUS puikiai praturtina jūsų kasdienę mitybą baltymais, greitai pasisavinamas, taip pat blokuoja raumenų katabolizmą ir pagreitina regeneraciją po treniruotės.

Kodėl baltymai?

Baltymai yra vieni iš pagrindinių makroelementų, būtinų tinkamam mūsų kūno funkcionavimui, augimui ir atsinaujinimui. Jie vaidina pagrindinį vaidmenį palaikant mūsų audinius ir raumenis, taip pat vidaus organus. Jie padeda tinkamai sintezuoti hormonus ir fermentus, atlieka statybos, transportavimo ir saugojimo vaidmenį. Tinkamas baltymų kiekis yra ypač svarbus aktyviems žmonėms, nepaisant jų treniruočių tikslų. Baltymai yra geriausias ir esminis pasirinkimas tiek raumenų masės auginimo, tiek svorio metimo metu; mūsų baltymai atlieka savo vaidmenį 100%. WPC PROTEIN PLUS yra be konservantų, jame nėra aspartamo ar glitimo, o jo neabejotinas pranašumas yra tai, kad vienoje porcijoje yra tik 2,1 g angliavandenių. Be to, mūsų baltymai gali padėti pagreitinti medžiagų apykaitą, turi nedidelį kiekį putų ir pakuotėje yra praktiškas šaukštelis idealioms porcijoms išmatuoti.

Tobulas priedas prie jūsų patiekalų! Mūsų baltymai yra geriausias būdas paįvairinti jūsų maistą! Kiekvienas avižinis dribsnis, omletas ar desertas yra daug geresnis, kai derinamas su WPC PROTEIN PLUS. Taip pat rekomenduojame baltymų dėti į sveikus pyragus. Jus riboja tik Jūsų vaizduotė.

WPC PROTEIN PLUS sudėtyje yra tik gyvūninės kilmės baltymų. Tai yra efektyviausi aminorūgščių šaltiniai, kurių reguliarus vartojimas prisideda prie raumenų katabolizmo ir kūno baltymų sintezės blokavimo. Produkte esantys aukščiausios kokybės išrūgų baltymai teigiamai veikia imuninę sistemą, o dėl plataus pasiūlos kiekvienas ras sau patinkantį skonį. Verta pridurti, kad mūsų baltymai nėra labai saldūs, o skonis yra ryškus ir apčiuopiamas. Kartu su sensacinga kaina tai beveik idealus produktas kiekvienam.

Grynasis kiekis : 900g

Maistingumo deklaracija: 100 gramų 30 g (1 porcija)

Energinė vertė 1650 kJ / 394 kcal 495 kJ / 118,2 kcal

Riebalai 6 g 1,8 g

sočiųjų riebalų rūgščių 4,2 g 1,26 g

Angliavandeniai 6,9 g 2,07 g

iš jų cukrų 4,4 g 1,32 g

Baltymai 78 g 23,4 g

Druska 0,3 g 0,09 g

Baltymai 97,5 g 29,25 g

Sudedamosios dalys: 97,5% išrūgų baltymų koncentratas (pienas), stabilizatorius e414, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga: obuolių rūgštis, emulsiklis: saulėgrąžų lecitinas, dažiklis: beta karotinas, kvapioji medžiaga, saldikliai: sukralozė, produkte gali būti riešutų, sojų ir kiaušinio baltymų.

Vartojimas: Įvairių disciplinų sportininkams: 1-3 kartus per dieną pagal mitybos poreikius. Riebalinio audinio mažinimo ir kūno formų tobulinimo fazėje WPC PROTEIN PLUS siūlome ištirpinti vandenyje, o raumenų masės auginimo atveju - piene (250-300 ml). Kad slopintumėte vadinamąjį naktinį katabolizmą, išgerkite porciją iš karto po pabudimo ir prieš einant miegoti. Baltymų kiekis produkte pateikiamas sausoje masėje.

Gamintojas: SFD NUTRITION, Lenkija

Pastaba. Maisto papildas neturi būti vartojamas kaip maisto pakaitalas. Neviršyti nustatytos rekomenduojamos dozės.
Laikyti vaikams nepasiekiamoje vietoje.

Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams, todėl gali kažkiek skirtis nuo pačios prekės (pvz. gamintojui pakeitus pakuotės dizainą). Kilus klausimams, visada laukiame Jūsų skambučio telefonu +370 616 42124 arba el. paštu info@proteinas.lt.

E-KAINA - kaina, galiojanti tik perkant internetinėje parduotuvėje.

100% quality
chat Komentarai (0)

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko:

SFD WPC Plus 900g

29,00 € 22,99 €