• -9,01 €
  • E-KAINA
    - 23 %
GREITAS PRISTATYMAS: užsisakius iki 13 val., prekes išsiųsime tą pačią darbo dieną!

OstroVit No More Coffee EXTREME 300g

6181
39,00 €
29,99 € Sutaupote 9,01 €
Su PVM
Įvertinimas
Skonis
Kiekis

10.00 € / mėn. - Apmokėkite per 3 mėn.

Mastercard Visa

Kavos gėrimas OstroVit No More Coffee Extreme 300 g su saldikliu (-iais)

OstroVit No More Coffee Extreme yra miltelių pavidalo produktas, išsiskiriantis kofeino gausa -vienoje produkto porcijoje galima rasti iki 200 mg kofeino. Be to, gaminyje yra daug vertingų veikliųjų medžiagų, tokių kaip reishi, liūto karčiai ir rodiola rosea. Tai unikalaus, saldaus šokolado ir vaflių skonio gaminys, kuris pravers tiek fiziškai aktyvių žmonių, tiek protiškai dirbančių vartotojų tarpe.

  • Kofeino turtingumas – vienoje produkto porcijoje yra  iki 200 mg kofeino.
  • Aktyvių medžiagų lobynas – produktas yra polisacharidų šaltinis, kurie į organizmą patenka kartu su reishi, liūto karčių, kordicepso čagos ekstraktu. Be to, produkte yra maka šaknų ekstrakto, ashwagandha ir Rhodiola rosea, taip pat L-tirozino, L-teanino, cholino ir niacino.
  • Be pridėtinio cukraus – produkte yra mažai kalorijų turinčių saldiklių, tokių kaip eritritolis ir sukralozė. 
  • Unikalus skonis – preparatas išsiskiria saldžiu šokolado-vaflių aromatu.
  • Ekonomiškumas – vienoje pakuotėje yra 30 mišinio porcijų.
  • Patogumas ir paprastumas – gėrimo paruošimas neužtrunka ir nereikalauja ypatingų įgūdžių.
  • Tinka vegetarams ir veganams – produkte nėra gyvūninės kilmės ingredientų, todėl jis puikiai dera į specialių mitybos apribojimų besilaikančių žmonių valgiaraštį.
  • OstroVit No More Coffee Extreme – puikus kofeino šaltinis
  • OstroVit No More Coffee Extreme – tai produktas, išsiskiriantis gausiu kofeino kiekiu, kuris yra įtrauktas į purino alkaloidų grupę. Produkte naudojama bevandenė kofeino forma, kuri yra organiškai gryna cheminė medžiaga miltelių pavidalu, puikiai tirpsta vandenyje.

OstroVit No More Coffee Extreme taip pat yra daugelio veikliųjų medžiagų šaltinis – preparate galite rasti polisacharidų, gautų iš reishi grybų ekstrakto, taip pat iš liūto karčių, kordicepso ir čagos. Be to, kavos gėrime yra maca ir ashwagandha šaknų bei Rhodiola rosea ekstrakto. Mišinyje taip pat galite rasti L-tirozino, L-teanino ir cholino, kurie gali padėti tinkamai funkcionuoti kepenims ir padėti palaikyti tinkamą riebalų apykaitą. Be to, OstroVit No More Coffee Extreme yra niacino šaltinis inozitolio heksanikotinato pavidalu, kuris nesukelia paraudimo, bet gali padėti palaikyti normalią energijos apykaitą ir padėti sumažinti nuovargio jausmą ir dar daugiau - gali padėti  išlaikyti sveiką odą ir padėti tinkamai funkcionuoti nervų sistemai. Tai vertinga alternatyva klasikinei juodai kavai, kuri atitiks intensyvaus gyvenimo būdo vartotojų poreikius.

Maistingumo deklaracija: 

Grynasis produkto svoris: 300 g

Porcijos viename konteineryje: 30

Porcijos dydis: 10 g

Veikliosios medžiagos porcijoje % RMV*

Reishi grybų ekstraktas 1000 mg -

– iš kurių polisacharidai (40 %) 400 mg –

Liūto karčių ekstraktas 850 mg -

– iš kurių polisacharidai (30 %) 255 mg –

Kordicepso grybų ekstraktas 1000 mg -

– iš kurių polisacharidai (40 %) 400 mg –

Chaga grybų ekstraktas 1000 mg -

– iš kurių polisacharidai (40 %) 400 mg –

Maka šaknų ekstraktas 250 mg -

L-tirozinas 200 mg -

L-teaninas 200 mg -

Ashwagandha šaknų ekstraktas KSM-66 200 mg -

– iš kurių withanolidų (5 %) 10 mg –

Cholino bittartratas 100 mg -

bevandenis kofeinas 200 mg -

Rhodiola rosea šaknų ekstraktas 30 mg -

– iš kurių salidrozidai (1 %) 0,3 mg –

Niacinas 16 mg 100%

*RMV–  rekomenduojama maistinė vertė. 

Sudedamosios dalys: Kakava, saldiklis: eritritolis; reishi grybų ekstraktas (Ganoderma lucidum (Curtis) P. Karst.) standartizuotas 40% polisacharidų, kordicepso grybų ekstraktas (Cordyceps sinensis (Berk) Sacc.) standartizuotas 40% polisacharidų, chaga grybų ekstraktas (Inonotus obliquus) standartizuotas 40 % polisacharidų, liūto karčių ekstraktas (Hericium erinaceus (BulI.: Fr.) Pers), standartizuotas 30 % polisacharidų, kvapiųjų medžiagų, maka šaknų ekstrakto (Lepidium meyenii Walp.), L-tirozino, L-teanino, ashwagandha šaknų ekstrakto ( Withania somnifera L. Dunal) - KSM-66 Ashwagandha® standartizuotas 5% withanolidų, bevandenis kofeinas, rodiola rosea šaknų ekstraktas (Rhodiola Rosea L.), standartizuotas 1% salidrozidų, cholino bitartratas, inozitolio heksanikotinatas: (niacinas), saldiklis: sukralozė.

Produkte gali būti pieno (įskaitant laktozę), sojų pupelių, žemės riešutų, kitų riešutų, sezamo sėklų, grūdų, kurių sudėtyje yra glitimo, kiaušinių, vėžiagyvių, žuvies.

Neviršykite rekomenduojamos paros dozės. Nenaudokite produkto kaip įvairios mitybos pakaitalo. Rekomenduojama subalansuota mityba ir sveikas gyvenimo būdas. Nevartokite, jei esate alergiškas bet kuriai iš sudedamųjų dalių. Produkto negalima vartoti vartojant raminamuosius, migdomuosius, vaistus nuo epilepsijos, jo negalima vartoti vaikams, nėščioms moterims ir žindymo laikotarpiu. Laikyti vaikams nepasiekiamoje vietoje.

Šią pakuotę laikyti sandariai uždarytą sausoje vietoje, 15-25°C temperatūroje. Saugoti nuo tiesioginių saulės spindulių.

Pastaba. Maisto papildas neturi būti vartojamas kaip maisto pakaitalas. Neviršyti nustatytos rekomenduojamos dozės.
Laikyti vaikams nepasiekiamoje vietoje.

Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams, todėl gali kažkiek skirtis nuo pačios prekės (pvz. gamintojui pakeitus pakuotės dizainą). Kilus klausimams, visada laukiame Jūsų skambučio telefonu +370 616 42124 arba el. paštu info@proteinas.lt.

E-KAINA - kaina, galiojanti tik perkant internetinėje parduotuvėje.

100% quality
chat Komentarai (0)

OstroVit No More Coffee...

39,00 € 29,99 €