• -6,21 €
  • E-KAINA
    - 21 %
GREITAS PRISTATYMAS: užsisakius iki 13 val., prekes išsiųsime tą pačią darbo dieną!

OstroVit No More Coffee CAFFEINE FREE 300g

6182
29,00 €
22,79 € Sutaupote 6,21 €
Su PVM
Įvertinimas
Skonis
Kiekis

7.60 € / mėn. - Apmokėkite per 3 mėn.

Mastercard Visa

Kavos gėrimas OstroVit No More Coffee Caffeine Free 300 g su saldikliu (-iais) 

OstroVit No More Cofee Caffeine Free - tai kava, kurioje gausu veikliųjų medžiagų, tokių kaip L-tirozinas, inozitolio heksanikotinatas arba ašvagandos šaknų ekstraktas, be to, išsiskirianti unikaliu šokoladinio vaflio skoniu. Tai be kofeino alternatyva populiariajai kavai, kuri patenkins tiek fiziškai aktyvių žmonių, tiek ir intensyviai protiškai dirbančiųjų poreikius.

  • Be kofeino. 
  • Vertingų veikliųjų medžiagų šaltinis – produkte yra polisacharidų, gautų iš grybų, tokių kaip reishi, liūto karčiai, kordicepsas ar čaga. Be to, produkte yra tokių junginių kaip L-tirozinas, L-teaninas, cholino bicinatas ir inozitolio heksanikotinatas. Be to, mišinyje yra maka šaknų ekstrakto, ashwagandha ir Rhodiola rosea.
  • Be pridėtinio cukraus – gaminyje yra mažo kaloringumo turinčių saldiklių, tokių kaip eritritolis ir sukralozė. 
  • Išskirtinis skonis – produktas išsiskiria saldžiu šokolado-vaflio aromatu, kuris stimuliuoja pojūčius ir skonio receptorius.
  • Ekonomiškas – vienos mišinio pakuotės užtenka 30 gaminio porcijų paruošti.
  • Patogumas ir paprastumas – tiesiog du kaušelius kavos užpilkite vandeniu arba pienu ir viskas! Gėrimo paruošimas užtrunka vos akimirką ir yra tikrai paprastas.
  • Tinka vegetarams ir veganams – gaminyje nėra gyvūninės kilmės ingredientų, todėl jis puikiai tiks ir ypatingų mitybos apribojimų besilaikančių žmonių valgiaraštyje.
  • OstroVit No More Coffee Coffeine Free – populiarios kavos pakaitalas be kofeino.
  • OstroVit No More Coffee Coffeine Free yra produktas, kuris yra daugelio vertingų medžiagų šaltinis. Be kita ko, gaminyje yra cholino - cholino dihidrato pavidalu, kuris gali padėti tinkamai funkcionuoti kepenims ir, be to, gali padėti palaikyti tinkamą riebalų apykaitą.
  • Be to, OstroVit No More Coffee Coffeine Free sudėtyje yra niacino inozitolio heksanikotinato pavidalu – veiksmingo junginio, kuris neprisideda prie paraudimo efekto ir taip sumažina simptomų, tokių kaip odos paraudimas ar niežėjimas, riziką. Be to, niacinas gali padėti sumažinti nuovargio jausmą ir padėti išlaikyti sveiką odą. Junginys palaiko tinkamas psichologines funkcijas ir padeda palaikyti normalią energijos apykaitą.

Laboratoriškai patvirtinta kokybė

Klientų sveikatos labui OstroVit gaminami produktai yra reguliariai tikrinami nepriklausomoje akredituotoje laboratorijoje, siekiant užtikrinti ir išlaikyti aukščiausią kokybę.

Maistingumo deklaracija:

Grynasis produkto svoris: 300 g

Porcijos viename pakuotėje: 30

Porcijos dydis: 10 g

Veikliosios medžiagos porcijoje % RMV*

Reishi grybų ekstraktas 1000 mg -

– iš kurių polisacharidai (40 %) 400 mg –

Liūto karčių ekstraktas 1070 mg -

– iš kurių polisacharidai (30 %) 321 mg –

Kordicepso grybų ekstraktas 1000 mg -

– iš kurių polisacharidai (40 %) 400 mg –

Chaga grybų ekstraktas 1000 mg -

– iš kurių polisacharidai (40 %) 400 mg –

Maka šaknų ekstraktas 250 mg -

L-tirozinas 200 mg -

L-teaninas 200 mg -

Ashwagandha šaknų ekstraktas KSM-66 200 mg -

– iš kurių withanolidų (5 %) 10 mg –

Cholino bittartratas 100 mg -

Rhodiola rosea šaknų ekstraktas 30 mg -

– iš kurių salidrozidai (1 %) 0,3 mg –

Niacinas 16 mg 100%

*RMV - rekomenduojama maistinė vertė

Sudedamosios dalys: Kakava, saldiklis: eritritolis; liūto karčių ekstraktas (Hericium erinaceus (BulI.: Fr.) Pers) standartizuotas 30% polisacharidų, reishi grybų ekstraktas (Ganoderma lucidum (Curtis) P. Karst.) standartizuotas 40% polisacharidų, kordicepso grybų ekstraktas (Cordyceps sinensis Berk) Sacc.) standartizuotas 40% polisacharidų, chaga grybų ekstraktas (Inonotus obliquus) standartizuotas 40% polisacharidų, kvapiosios medžiagos, maka šaknų ekstraktas (Lepidium meyenii Walp.), L-tirozinas, L-teaninas, ashwagandha šaknų ekstraktas ( Withania somnifera L. Dunal) - KSM-66 Ashwagandha® standartizuotas 5% withanolidų, cholino bittartrato, rodiola rosea šaknų ekstrakto (Rhodiola Rosea L.) standartizuotas 1% salidrozidų, inozitolio heksanikotinato (niacino), saldiklis: sukralozė.

Produkte gali būti pieno (įskaitant laktozę), sojų pupelių, žemės riešutų, kitų riešutų, sezamo sėklų, grūdų, kurių sudėtyje yra glitimo, kiaušinių, vėžiagyvių, žuvies.

Vartojimas: Rekomenduojamą 10 g (2 kaušelius) porciją užpilkite 200 ml karšto vandens arba pieno. Vartoti kartą per dieną.

Neviršykite rekomenduojamos paros dozės. Nenaudokite produkto kaip įvairios mitybos pakaitalo. Rekomenduojama subalansuota mityba ir sveikas gyvenimo būdas. Nevartokite, jei esate alergiškas bet kuriai iš sudedamųjų dalių. Produkto negalima vartoti vartojant raminamuosius, migdomuosius, vaistus nuo epilepsijos, jo negalima vartoti vaikams, nėščioms moterims ir žindymo laikotarpiu. Laikyti vaikams nepasiekiamoje vietoje.

Šią pakuotę laikyti sandariai uždarytą sausoje vietoje, 15-25°C temperatūroje. Saugoti nuo tiesioginių saulės spindulių.

Pastaba. Maisto papildas neturi būti vartojamas kaip maisto pakaitalas. Neviršyti nustatytos rekomenduojamos dozės.
Laikyti vaikams nepasiekiamoje vietoje.

Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams, todėl gali kažkiek skirtis nuo pačios prekės (pvz. gamintojui pakeitus pakuotės dizainą). Kilus klausimams, visada laukiame Jūsų skambučio telefonu +370 616 42124 arba el. paštu info@proteinas.lt.

E-KAINA - kaina, galiojanti tik perkant internetinėje parduotuvėje.

100% quality
chat Komentarai (0)

OstroVit No More Coffee...

29,00 € 22,79 €