• -7,01 €
  • E-KAINA
    - 19 %
GREITAS PRISTATYMAS: užsisakius iki 13 val., prekes išsiųsime tą pačią darbo dieną!

Dorian Yates Nutrition HIT BCAA 10:1:1 400g

6108
36,00 €
28,99 € Sutaupote 7,01 €
Su PVM
Įvertinimas
Skonis
Kiekis

9.66 € / mėn. - Apmokėkite per 3 mėn.

Mastercard Visa

Specialios paskirties maisto produktas Dorian Yates HIT BCAA 10:1:1 su saldikliu (-iais)

HIT BCAA 10:1:1 yra unikali formulė, kurioje vienoje porcijoje yra 12 gramų išsišakojusių grandinės aminorūgščių. Ši formulė sukurta siekiant sumažinti audinių pažeidimus treniruotės metu ir padidinti atsistatymo laiką tarp serijų. Sudėtyje esančios galingos medžiagos taip pat padeda išvengti katabolizmo treniruotės metu.

Citrulino malatas ir beta-alaninas, kurių yra dideliais kiekiais, prisideda prie ištvermės gerinimo ir intensyvumo padidėjimo, leisdami jums padidinti kiekvieno kėlimo metu atliktų pakartojimų skaičių. Kiekvienas BCAA kiekis sukelia raumenų pump’ą, suteikia sprogstamą jėgą ir skatina stiprius raumenų susitraukimus iki pat paskutinės treniruotės pakartojimo.

Be to, vienoje porcijoje yra net 10 gramų L-leucino, kuris padeda sustiprinti treniruotes ir užkirsti kelią pernelyg dideliam šios gyvybiškai svarbios aminorūgšties skilimui.

HIT BCAA rekomenduojama fiziškai aktyviems žmonėms ir jėgos treniruočių sportininkams, kurie žino, kad sunkus darbas atsiperka.

PAGRINDINIAI PRIVALUMAI

12000 mg BCAA, kad padidėtų raumenų augimas ir pratimų efektyvumas

3000 mg citrulino malatas sprogstantiems raumenų pompoms ir geresniam veikimui

2000 mg beta-alanino ilgalaikei raumenų ištvermei

Be kofeino ir be cukraus

Šakotosios grandinės aminorūgštys santykiu 10:1:1 – tai aštuonių aminorūgščių grupė, kurios natūraliai turi didelę koncentraciją žmogaus organizme. Pagrindiniai privalumai yra padidėjęs raumenų augimas, pailgėjęs raumenų atsistatymo laikas treniruotės metu ir po jos, optimizuota kraujotaka ir ląstelių hidratacija.

L-leucinas yra nepakeičiama aminorūgštis, paprastai randama tam tikruose maisto produktuose, tokiuose kaip kiaušiniai, žuvis ir vištiena. L-leucinas vaidina pagrindinį vaidmenį baltymų sintezėje ir skatina atsigavimą tarp priėjimų. Tai taip pat padidina augimo hormono gamybą, taip pat padeda padidinti fizinę ištvermę.

L-izoleucinas yra nepakeičiama aminorūgštis, kuri veikia kaip baltymų sintezės katalizatorius. Jis gali paskatinti anabolinius procesus visame kūne, padedant vystytis specifiniams hormonams, tokiems kaip augimo hormonas ar testosteronas.

L-valinas yra nepakeičiama aminorūgštis, kuri veikia kaip žmogaus ląstelių kuro atsarga. L-valino trūkumas jūsų mityboje lemia raumenų audinio augimo trūkumą net po treniruotės.

Citrulino malatas yra nepakeičiama aminorūgštis. Paprastai kasdienėje žmonių mityboje jo yra nedaug, nors jis vaidina labai svarbų vaidmenį daugelyje biologinių procesų. Citrulino malatas ryžtingai prisideda prie kraujotakos optimizavimo, o tai turi įtakos daugelio kūno funkcijų veikimui. Išgėrus, jūsų kūnas paverčia jį L-argininu, o vėliau - azoto oksidu. Azoto oksidas yra vienas iš junginių, kurie praplečia kraujagysles mankštos metu ir taip pagerina kraujotaką. Pagerėjusi kraujotaka reiškia, kad į raumenis patenka daugiau deguonies ir reikalingų maistinių medžiagų.

Beta-alaninas yra beta aminorūgštis, kurios yra vitamine B5. Įrodyta, kad beta-alaninas žymiai padidina raumenų karnoziną. Sukuriant didesnį karnozino kiekį, raumeninis audinys apsaugomas nuo oksidacijos. Taigi, beta-alaninas padidina našumą padidindamas raumenų ištvermę.

L-tirozinas yra amino rūgštis, kuri mažina streso lygį, todėl galite susitelkti ties savo treniruočių rutina. L-tirozinas padidins jūsų dopamino ir adrenalino kiekį, todėl būsite ryžtingesni laikytis dietos ir labiau susikaupę mankštindamiesi.

Citrinų rūgštis veikia kaip natūralus antioksidantas, saugo organizmą nuo ląstelių irimo, prailgina sveikų žmogaus ląstelių gyvenimą. Citrinų rūgštis gali būti naudojama kaip atgrasanti priemonė nuo vėžio ir padeda palaikyti sveiką širdį.

Maistingumo deklaracija 100g  20g  porcijoje RMV% 

  Energinė vertė 1020 KJ/ 240 kcal 204 KJ/ 48 kcal 2 %

  Riebalai 0 g 0 g 0 %

  iš kurių sočiųjų 0 g 0 g 0 %

angliavandeniai 0 g 0 g 0 %

iš kurių cukrų 0 g 0 g 0 %

Baltymai 60 g 12 g 24 %

druska 0 g 0 g 0 %

BCAA 10:1:1 60 g 12000 mg 

L-leucinas 50 g 10000 mg 

L-izoleucinas 5 g 1000 mg 

L-Valinas 5 g 1000 mg 

L-citrulino DL-malatas (2:1) 15 g 3000 mg 

L-citrulinas 10,25 g 2050 mg 

Beta-alaninas 10 g 2000 mg 

L-tirozinas 5 g 1000 mg 

 *RMV - rekomenduojama maistinė vertė

Sudedamosios dalys: Tirpios BCAA (šakotosios grandinės aminorūgštys) (L-leucinas, L-izoleucinas ir L-valinas), citrulino malatas, beta alaninas, tirozinas, birumą gerinančios medžiagos (E551, E3411), rūgštingumo reguliatorius (citrinų rūgštis), kvapioji medžiaga, dažiklis (E160a), raudonųjų burokėlių sulčių koncentratas, saldiklis (sukralozė). 

Vartojimas: Sumaišykite 2 kaušelius miltelių (20 g) su 500-600 ml vandens. Pirmą kartą besilankantiems sporto salėje: išgerkite 1 porciją (20 g) prieš treniruotę arba treniruotės metu.

Įspėjimai: neviršykite rekomenduojamos paros dozės. Laikyti mažiems vaikams nepasiekiamoje vietoje. Neskirtas jaunesniems nei 18 metų asmenims. Prieš naudodami šį gaminį pasitarkite su gydytoju, jei sergate širdies liga, skydliaukės liga, kepenų liga, inkstų liga, diabetu, aukštu kraujospūdžiu, pasikartojančiais galvos skausmais, depresija ar kitos psichikos būklės, glaukoma, pasunkėjęs šlapinimasis, prostatos padidėjimas, traukulių sutrikimas. Jei vartojate monoaminooksidazės inhibitorių (MAOI), antidepresantus ar bet kokius kitus vaistus, maisto papildus, receptinius vaistus ar nereceptinius vaistus, pasitarkite su gydytoju. Nutraukite vartojimą dvi savaites prieš operaciją. Nenaudokite, jei esate nėščia arba maitinate krūtimi.  Nenaudokite, jei esate alergiškas bet kuriam papildų junginiui. Kai kuriems asmenims beta-alaninas gali sukelti nekenksmingą, laikiną dilgčiojimo pojūtį odoje. Nevartokite produkto su alkoholiu.

Pastaba. Maisto papildas neturi būti vartojamas kaip maisto pakaitalas. Neviršyti nustatytos rekomenduojamos dozės.
Laikyti vaikams nepasiekiamoje vietoje.

Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams, todėl gali kažkiek skirtis nuo pačios prekės (pvz. gamintojui pakeitus pakuotės dizainą). Kilus klausimams, visada laukiame Jūsų skambučio telefonu +370 616 42124 arba el. paštu info@proteinas.lt.

E-KAINA - kaina, galiojanti tik perkant internetinėje parduotuvėje.

100% quality
chat Komentarai (0)

Dorian Yates Nutrition HIT...

36,00 € 28,99 €