• -0,75 €
  • E-KAINA
    - 30 %
GREITAS PRISTATYMAS: užsisakius iki 13 val., prekes išsiųsime tą pačią darbo dieną!

NOVO Protein Wafer Bar 40g

5774
2,50 €
1,75 € Sutaupote 0,75 €
Su PVM
Įvertinimas

Skonis
Kiekis
Išparduota

0.58 € / mėn. - Apmokėkite per 3 mėn.

Mastercard Visa

NOVO NUTRITION

Protein Wafer Bar

Skanus ir traškus kremu užpildytas vaflinis batonėlis - sveikas baltymingas užkandis, skirtas pažaboti saldumo trokšimą bet kada ir bet kur.

Vaflinis baltymų batonėlis yra puikus popietės užkandis, numalšinantis alkį tarp valgių arba vartojamas kaip skanus atlygis po treniruotės, aprūpinantis raumenis baltymais, reikalingais regeneracijos procesams.

„Protein Wafer“ batonėlis siūlo lengvą ir paprastai vartojamą alternatyvą įprastesniems baltyminiams užkandžiams. Viename „Protein Wafer“ batonėlyje yra 12 g baltymų, tad tai yra nekaltas malonumas ir sveikas užkandis, skirtas pažaboti tą saldumo troškimą bet kada ir bet kur.

Šis nuostabiai traškus vaflinis batonėlis yra trijų skirtingų skonių – šokolado, vanilės ir braškių bei grietinėlės. Visi batonėliai padengti tikru belgišku šokoladu, kad suteiktų ypač malonaus skonio.

Maistingumo deklaracija

1 Porcijos dydis: 40 g

Kiekis 1 porcijoje 100 g %DV*

Energinė vertė 215 kcal

900 kJ 538 kcal

2249 kJ**

Riebalai 14 g 35 g**

Sotieji 6,3 g 15,8 g **

Angliavandeniai 11 g 27,5 g**

Cukrus 6,1 g 15,3 g **

Skaidulos 0,7 g 1,8 g**

Baltymai 12 g 30 g **

Druska 0,09 g 0,2 g **

* Dienos vertės procentas vienai pilnai porcijai.

** Dienos vertė nenustatyta.

Sudėtis:  PIENO baltymai (30%) (kazeinas (MILK)‌, išrūgų baltymų izoliatas (MILK))‌, pieniškas šokoladas (27%) (cukrus, kakavos sviestas, nenugriebto PIENO milteliai, kakavos masė, emulsiklis (SOJOSAlecitinas), natūralaus vanilės skonis), palmių riebalai, KVIEČIŲ miltai, augaliniai aliejai (rapsų aliejus), kakavos milteliai su sumažintu riebalų kiekiu, emulsikliai (SOJŲ lecitinas, lecitinas, poliglicerolio aliejus, koleko riešutų aliejus) asortimentas KIAUŠINIŲ tryniai‌, druska‌, kvapioji medžiaga, saldiklis (sukralozė), miltų apdorojimo priemonė (askorbo rūgštis).

Pastaba. Maisto papildas neturi būti vartojamas kaip maisto pakaitalas. Neviršyti nustatytos rekomenduojamos dozės.
Laikyti vaikams nepasiekiamoje vietoje.

Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams, todėl gali kažkiek skirtis nuo pačios prekės (pvz. gamintojui pakeitus pakuotės dizainą). Kilus klausimams, visada laukiame Jūsų skambučio telefonu +370 616 42124 arba el. paštu info@proteinas.lt.

E-KAINA - kaina, galiojanti tik perkant internetinėje parduotuvėje.

100% quality
chat Komentarai (0)

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko:

NOVO Protein Wafer Bar 40g

2,50 € 1,75 €