GREITAS PRISTATYMAS: užsisakius iki 13 val., prekes išsiųsime tą pačią darbo dieną!

OstroVit Chokeberry Fiber 200g

5104
4,00 €
Su PVM
Įvertinimas
(1)
Kiekis

1.33 € / mėn. - Apmokėkite per 3 mėn.

Mastercard Visa

OstroVit Chokeberry Fiber VEGE 200 g

OstroVit Chokeberry Fibre VEGE yra modernios augalinių produktų linijos produktas. Jo sudėtyje yra natūralių aronijos skaidulų , gautų  iš sausų aronijų išspaudų. Skaidulos gaunamos mikronizuojant, kurio metu kruopščiai atrinktos augalo dalys yra mechaniniu būdu šlifuojamos, be jokių cheminių priedų. Dėl šios priežasties pudra yra lengvai suvartojama ir greitai sugeria vandenį. Ar ieškote natūralaus produkto, kuris kovotų su alkiu ir galėtų padėti palaikyti virškinamojo trakto veiklą? Pasirinkite OstroVit Chokeberry Fibre VEGE.

Visus proteinas.lt papildus lieknėjimui rasite čia→

Kam skirtas OstroVit Chokeberry Fibre VEGE?

OstroVit Chokeberry Fibre VEGE yra produktas, visiškai sudarytas iš aronijų skaidulų miltelių. Produktas rekomenduojamas žmonėms, kurie daug dėmesio skiria savo maisto kokybei. Tai bus puikus pasirinkimas tiems, kurie siekia lieknėti ir visiems kitiems, vertinantiems natūralių medžiagų gydomąsias savybes. Reguliarus skaidulų vartojimas gali suteikti  daug naudos sveikatai.

OstroVit Chokeberry Fibre VEGE turėtų būti jūsų pasirinkimas, ypač kai:

ieškote lengvai vartojamų skaidulų

turite sunkumų dėl tinkamo peristaltinio judėjimo ir tuštinimosi

norite numesti svorio

norite sumažinti cholesterolio ar cukraus kiekį kraujyje

siekiate sumažinti toksinų kiekį jūsų organizme

Pagrindinės produkto savybės:

GAUSYBĖ MAISTINGŲJŲ MEDŽIAGŲ – dėl mikronizacijos, aronijos išspaudos išlaiko daugybę vertingų maistinių medžiagų, įskaitant antocianus, fenolio rūgštis, taninus ir pektinus. Juose taip pat gausu vitaminų, ypač C ir P, taip pat tokių mineralų kaip kalis, fosforas, magnis ir geležis.

TOBULA KONSISTENCIJA - smulkiagrūdžiai milteliai neužstringa gerklėje ir, susimaišę su skysčiu, lengvai nuryjami. Pasižymi tirštinimo savybėmis, todėl mišinio konsistencija itin lygi.

LENGVAS VARTOTI – aronijų pluoštas puikiai tiks kartu su vandeniu, sultimis, jogurtu, naminiu kokteiliu ar koše. Vienoje pakuotėje yra net 40 porcijų skaidulų, kurių užtenka 20 dienų, jei vartojama reguliariai.

VEGANIŠKAS PRODUKTAS – OstroVit Chokeberry Fibre VEGE yra vieno ingrediento produktas. Jame nėra jokių konservantų, dažiklių, lipnumą stabdančių medžiagų ar užpildų. Jame nėra gyvulinės kilmės ingredientų, todėl jį galima laisvai naudoti papildant veganišką mitybą.

Sudedamosios dalys : Aronijos skaidulos.

Produkte gali būti pieno (įskaitant laktozę), sojos pupelių, žemės riešutų, kitų riešutų, sezamo sėklų, avižų, kiaušinių, vėžiagyvių, žuvies.

Maistinė vertė 5 g (1 porcija) % RI* 10 g (2 porcijos) % RI* 100 g

Energija 56 kJ / 14 kcal 1 111 kJ / 27 kcal - 1111 kJ / 270 kcal

Riebalai 0,2 g - 0,5 g 1 4,5 g

- iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 0 g - 0 g - 0,4 g

Angliavandeniai 0,9 g - 1,7 g 1 17,4 g

- iš kurių cukrų 0,8 g 1 1,67 g 2 16,7 g

Ląsteliena 3,1 g - 6,2 g - 62 g

Baltymai 0,5 g 1 0,9 g 2 9,0 g

Druska 0 g - 0 g - 0 g

Veikliosios medžiagos 5 g (1 porcija) % RI* 10 g (2 porcijos) % RI* 100 g

Aronijos skaidulos 5 g - 10 g - 100 g

Vartojimas: 1 kaušelį skaidulų išmaišykite 100-150 ml vandens arba sulčių. Nuplaukite papildoma stikline vandens. Produktą taip pat galima dėti į avižinius dribsnius, kokteilius ar jogurtą. Vartoti du kartus per dieną, 30 minučių prieš valgį.

Pastaba. Maisto papildas neturi būti vartojamas kaip maisto pakaitalas. Neviršyti nustatytos rekomenduojamos dozės.
Laikyti vaikams nepasiekiamoje vietoje.

Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams, todėl gali kažkiek skirtis nuo pačios prekės (pvz. gamintojui pakeitus pakuotės dizainą). Kilus klausimams, visada laukiame Jūsų skambučio telefonu +370 616 42124 arba el. paštu info@proteinas.lt.

E-KAINA - kaina, galiojanti tik perkant internetinėje parduotuvėje.

100% quality
chat Komentarai (1)
Įvertinimas

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko:

OstroVit Chokeberry Fiber 200g

4,00 €