• -2,70 €
  • E-KAINA
    - 22 %
GREITAS PRISTATYMAS: užsisakius iki 13 val., prekes išsiųsime tą pačią darbo dieną!

OstroVit Aqua Kick Pear Power 300g

6064
12,00 €
9,30 € Sutaupote 2,70 €
Su PVM
Įvertinimas
Kiekis

3.10 € / mėn. - Apmokėkite per 3 mėn.

Mastercard Visa

OstroVit Aqua Kick Pear Power (Grynasis kiekis 300g)

Didelis kofeino kiekis (Porcijoje 10g - 200mg  kofeino) nerekomenduojamas vaikams, nėščioms ir krūtimi maitinančioms moterims . 

OstroVit Aqua Kick Pear Power yra modernus maisto papildas, skirtas suteikti jums daugiau energijos. Dviejų veikliųjų medžiagų – taurino ir kofeino – derinio dėka jūs ne tik tampate energingesni, bet ir greičiau atsigaunate. Dėl savo regeneruojančių ir medžiagų apykaitą palaikančių savybių Pear Power papildas rekomenduojamas daugiausia fiziškai aktyviems žmonėms. Ar norėtumėte pagerinti savo rezultatus sporte ar jums reikia papildomos jėgos? Išbandykite mūsų energizuojantį sultingą kriaušių skonio maisto papildą.

Kodėl naudoti OstroVit Aqua Kick Pear Power?

OstroVit Aqua Kick Pear Power yra energizuojantis taurino ir kofeino mišinys, kuris gali padėti jums tapti stipresniems ir labiau motyvuotiems, bei pagreitinti regeneraciją po treniruotės.  Aqua Kick Pear Power puikiai pakeis kavą ir energetinius gėrimus.

Sudėtyje esančios veikliosios medžiagos gali padėti sustiprinti reakciją,  refleksus ir palaikyti motorinę koordinaciją. Visos šios savybės yra labai svarbios, jei norite efektyvios treniruotės. 

Išbandykite OstroVit Aqua Kick Pear Power, jei:

nori turėti daugiau motyvacijos ir energijos veikti

efektyvesnių treniruočių

malšinti nuovargį

greičiau atsistatyti

būti geresnės nuotaikos

Savybės:

Aqua Kick serijos maisto papildas Pear Power yra vienas greičiausių ir paprasčiausių būdų pasisotinti energija prieš treniruotę ar intensyvią veiklą. Tiesiog sumaišykite 10 g miltelių su 200 ml vandens ir mėgaukitės  rezultatais.

Maistingumo deklaracija Porcija 10g / 100 ml skysčio

Energinė vertė 120 kJ / 28/ kcal 57 kJ / 13 kcal

Riebalai 0 g / 0 g

- iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 0 g / 0 g

Angliavandeniai 7,0 g / 3,3 g

- iš kurių cukrų 1,5 g / 0,7 g

Baltymai 0 g  /  0 g

Druska 0 g / 0 g

Veikliosios medžiagos Taurinas 500 mg / 238 mg

Kofeinas 200 mg / 95,24 mg

Sudedamosios dalys: Maltodekstrinas, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga: citrinų rūgštis; kvapiosios medžiagos, taurinas, bevandenis kofeinas, saldikliai: sukralozė, acesulfamas K; lipnumą reguliuojanti medžiaga: silicio dioksidas; spalva: karotenas.

Produkte gali būti pieno (įskaitant laktozę), sojos, žemės riešutų, kitų riešutų, sezamo sėklų, grūdų, kurių sudėtyje yra glitimo, kiaušinių, vėžiagyvių, žuvies.

Vartojimas: Vieną produkto porciją 10 g (1 pilnas kaušelis) ištirpinkite 200 ml vandens. Vartoti po 1 porciją kasdien. Produktas skirtas suaugusiems.

Pastaba. Maisto papildas neturi būti vartojamas kaip maisto pakaitalas. Neviršyti nustatytos rekomenduojamos dozės.
Laikyti vaikams nepasiekiamoje vietoje.

Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams, todėl gali kažkiek skirtis nuo pačios prekės (pvz. gamintojui pakeitus pakuotės dizainą). Kilus klausimams, visada laukiame Jūsų skambučio telefonu +370 616 42124 arba el. paštu info@proteinas.lt.

E-KAINA - kaina, galiojanti tik perkant internetinėje parduotuvėje.

100% quality
chat Komentarai (0)

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko:

OstroVit Aqua Kick Pear...

12,00 € 9,30 €