• -1,51 €
  • E-KAINA
    - 20 %
GREITAS PRISTATYMAS: užsisakius iki 13 val., prekes išsiųsime tą pačią darbo dieną!

OstroVit Mr Tonito Agave Syrup 500ml.

4933
7,50 €
5,99 € Sutaupote 1,51 €
Su PVM
Įvertinimas

Kiekis
Išparduota

2.00 € / mėn. - Apmokėkite per 3 mėn.

Mastercard Visa

OstroVit Mr Tonito Agave Syrup. Grynasis kiekis: 500 g
 
„OstroVit“ Tonito agavos sirupas yra natūralus cukraus ir medaus pakaitalas, pasižymintis išskirtiniu švelniu skoniu ir juntamu karamelės prisilietimu. Produktas puikiai tinka saldinti gėrimus, blynus, košes, pyragus ir desertus. Jo unikalus aromatas puikiai dera prie mėsos patiekalų ir jūros gėrybių. Jis yra labai saldus, todėl net nedidelis kiekis agavų sirupo maistą padaro tinkamai saldų. Ar ieškote efektyvaus ir natūralaus skonio cukraus pakaitalo? Mr. Tonito Agave sirupas yra produktas jums!
 
„OstroVit“ natūralus agavų sirupas
 
Iš Šiaurės Amerikos, tiksliau iš Meksikos, gautas sirupas yra natūralus skystas saldiklis, kuris savo skoniu ir konsistencija primena medų. Dėl didelio fruktozės kiekio produktas yra labai saldus. Jis yra daug saldesnis už populiarius saldiklius, įskaitant cukrų, medų ir klevų sirupą. Tai labai efektyvu - norint, kad desertas ar patiekalas būtų saldesni, reikia įpilti nedidelį kiekį sirupo, daug mažiau nei kitų medžiagų. Palyginti su paprastu cukrumi, jo glikemijos indeksas yra perpus mažesnis, todėl jis gali būti dietos su mažu GI dalis. 
 
Pasirinkite P. Tonito agavų sirupą, jei:
 
Ieškokite natūralaus cukraus pakaitalo
pyragams ir vakarienei reikia saldiklio
pirmenybę teikite lengvai tirpstančiam produktui
norite apriboti patiekalų kaloringumą
 
P. Tonito agavos sirupo savybės
Virtuvėje plačiai naudojamas tamsus agavų sirupas. Priešingai nei šviesūs sirupai, jis suteikia pastebimų karamelės natų, suteikiančių patiekalams ir gėrimams išskirtinio skonio. Dėl to, kad jį galima pašildyti, jis yra puikus cukraus ir medaus pakaitalas naminiam kepimui.
Pastaba: atminkite, kad agavos sirupas tamsėja esant aukštai temperatūrai. Dėl šios priežasties prieš kepant patartina orkaitės temperatūrą sumažinti nuo 15 iki 25 ° C!
 
Mitybos faktai
Grynasis produkto svoris: 500 g
Maistingumo deklaracija 100 g
Energinė vertė 1253 kJ / 296 kcal
Riebalai 0 g
- iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 0 g
Angliavandeniai 71 g
- iš kurių cukrų 69 g
Skaidulu 5,8 g
Baltymai 0 g
Druska 0,05 g
 
 
Sudedamosios medziagos: Agavos sirupas.
Produkte gali būti žemės riešutų, kitų riešutų, pieno (įskaitant laktozę), sojos pupelių, sezamo sėklų, avižų, kiaušinių, vėžiagyvių, žuvies.
 
Vartokite pagal poreikį.Laikyti sausoje ir vėsioje vietoje, atidarius, laikyti aukštesnėje kaip 8 ° C temperatūroje. Saugokite nuo tiesioginių saulės spindulių. Prieš naudojimą gerai suplakite.

Pastaba. Maisto papildas neturi būti vartojamas kaip maisto pakaitalas. Neviršyti nustatytos rekomenduojamos dozės.
Laikyti vaikams nepasiekiamoje vietoje.

Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams, todėl gali kažkiek skirtis nuo pačios prekės (pvz. gamintojui pakeitus pakuotės dizainą). Kilus klausimams, visada laukiame Jūsų skambučio telefonu +370 616 42124 arba el. paštu info@proteinas.lt.

E-KAINA - kaina, galiojanti tik perkant internetinėje parduotuvėje.

100% quality
chat Komentarai (0)

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko:

OstroVit Mr Tonito Agave...

7,50 € 5,99 €