GREITAS PRISTATYMAS: užsisakius iki 13 val., prekes išsiųsime tą pačią darbo dieną!

AllNutrition Nutlove Crunch 500g

1207
9,00 €
Su PVM
Įvertinimas

Kiekis
Išparduota

3.00 € / mėn. - Apmokėkite per 3 mėn.

Mastercard Visa

„NUTLOVE Choco Crunch. Grynasis kiekis 500g. Su saldikliais
 
„NUTLOVE“ „Choco Crunch“ su skrudintais žemės riešutais yra skanus pieno ir šokolado kremas, į kurį įdėta traškių skrudintų žemės riešutų. Puikus mėgstamų omletų ir blynų priedas. „NUTLOVE Crunch“ taip pat puikiai veikia su ryžių pyragais, tinkamais desertais ir kepiniais. Kai tik trokštate kažko saldaus, galite pasiekti NUTLOVE, nejausdami kaltės. „Nutlove Crunch“ mes naudojame cukraus pakaitalą maltitolį, kuris naudojamas tokiomis pat proporcijomis kaip ir cukrus, todėl nereikia keisti formulės ir jos pakeisti kitais ingredientais.
 
ALLNUTRITION „Nutlove Crunch“ sudėtyje nėra palmių aliejaus. Mūsų skanų grietinėlę jau nusipirko tūkstančiai klientų - jie negali klysti, nes šis produktas yra tiesiog fantastiškas !!! Netikite? Pasižiūrėk! Mes garantuojame, kad jūsų skonio receptoriai patirs tikrą sprogimą. Pamatysi, koks jausmas jaustis NUTLOVE !!! 
 
Porcijos dydis: 25g
Porcijos viename konteineryje: 20
 
Energija: 144kcal
Riebalai: 12g
- iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių: 4g
Angliavandeniai: 12g
- iš kurių cukrų: 2 g
- iš jų poliolių: 8,5 g
Skaidulos: 1g
Baltymai: 1,5 g
Druska: 0,05 g 
 
„NutLove Coco Crunch“ kremas: turi natūraliai atsirandančių cukrų. Nenaudokite, jei yra alergija kuriai nors medžiagai. Pernelyg didelis vartojimas gali turėti vidurius laisvinantį poveikį. Sumaišykite prieš naudojimą. Gali būti kitų riešutų ir sezamo sėklų.
 
Sudedamosios dalys: saldiklis maltitolis, taukmedžio augalinis aliejus, migdolai (10%), kokoso drožlės (10%), nugriebto pieno milteliai (8%), išrūgų milteliai (iš pieno), emulsiklis: rapsų lecitinas, druska.

Pastaba. Maisto papildas neturi būti vartojamas kaip maisto pakaitalas. Neviršyti nustatytos rekomenduojamos dozės.
Laikyti vaikams nepasiekiamoje vietoje.

Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams, todėl gali kažkiek skirtis nuo pačios prekės (pvz. gamintojui pakeitus pakuotės dizainą). Kilus klausimams, visada laukiame Jūsų skambučio telefonu +370 616 42124 arba el. paštu info@proteinas.lt.

E-KAINA - kaina, galiojanti tik perkant internetinėje parduotuvėje.

100% quality
chat Komentarai (0)

AllNutrition Nutlove Crunch...

9,00 €