• -0,71 €
  • E-KAINA
    - 24 %
GREITAS PRISTATYMAS: užsisakius iki 13 val., prekes išsiųsime tą pačią darbo dieną!

Extrifit Hell Gell 80g.

4008
3,00 €
2,29 € Sutaupote 0,71 €
Su PVM
Įvertinimas
Kiekis

0.76 € / mėn. - Apmokėkite per 3 mėn.

Mastercard Visa

Extrifit Hellgel® 80g. Prieš treniruotinis produktas gelio pavidalu.
 
„Hellgel®“ yra ypač stiprus azoto stiprintuvų grupės priedas, ypač populiarus tarp jėgos ir ištvermės jėgos disciplinų sportininkų. „Hellgel®“ gaminį naudoja tokie profesionalūs sportininkai kaip Petras Března (Čekijos čempionas ir 2 vieta „Arnold Classic“ varžybose) arba Vojtěch Koritenský (tris kartus Čekijos čempionas, du kartus pasaulio čempionas). Jie, kaip ir jūs, nori pasiekti maksimalią raumenų pompą ir pereiti į kitą treniruočių intensyvumo dimensiją. Azoto oksido gamybos stimuliavimą sukelia unikalus veikliųjų medžiagų, tokių kaip argininas, citrulinas ir beta-alaninas derinys.
 
Be to, „Hellgel®“ sudėtyje taip pat yra 4 veiksmingiausios kreatino formos, tokios kaip: alfa kreatino ketoglutaratas, kreatino malatas, kreatino etilo esteris ir grynas kreatino monohidratas, t.y., Creapure. Kreatinas yra neįtikėtinas būdas padidinti fizinę ištvermę, našumą ir jėgą. Šį efektą galima pasiekti naudojant 3 g kreatino per dieną - „Hellgel®“ yra net 5 g vienoje porcijoje! Papilde taip pat yra šakotosios grandinės aminorūgščių BCAA, tokių kaip leucinas, izoleucinas ir valinas. Tai yra nepakeičiamos aminorūgštys BCAA, kurių organizmas nesintezuoja pats, todėl jų reikėtų vartoti iš išorės. Be šakotų grandinių aminorūgščių BCAA, jame taip pat yra dviejų geriausių formų glutamino - l-glutamino ir alfa-ketoglutarato - glutamino. Treniruotėse iš raumenų išgaunamas glutaminas, todėl būtina reguliariai jį papildyti, nes jis atlieka daugybę svarbių funkcijų. Kita vertus, taurinas, kofeinas ir žaliosios arbatos ekstraktas, esantys „Hellgel®“ produkte, yra atsakingi už maksimalią koncentraciją treniruočių metu. Praktiški paketėliai su labai koncentruotu geliu. Dėl praktiškos pakuotės produktą galima pasiimti tiesiogine prasme visur! Pasiimkite su savimi į treniruotę, nesinešiodami nereikalingu plaktuvių, dėžutčių su milteliais ar tabletėmis. 
 
Maistingumo deklaracija porcijoje (80 g)
Energinė vertė yra 312 kJ / 74 kcal
Baltymų 0,3 g
Angliavandeniai 0,4 g
Įskaitant 0 g cukraus
Riebalai 0 g
įskaitant sočiųjų rūgščių 0 g
Pluošto 0,9 g
Druska 0,04 g
 
Veikliosios medžiagos vienoje porcijoje
CREATINE 4 MATRIX 5000 mg
Kreatino malatas 1000 mg
Kreatino monohidratas 2000 mg
Etilo kreatino esteris 1000 mg
AKG kreatinas 1000 mg
PUMPAVIMO MATRIX 10 000 mg
AAKG 4000 mg
L-argininas 1000 mg
iš jų L-argininas (laisva forma) 3614 mg
Beta alaninas 4000 mg
L-Citrulline DL-Malate 2000 mg
iš jų 1400 mg L-citrulino (laisvos formos)
ANABOLINIS AMINO RŪGŠČIO KOMPLEKSAS 6000 mg
L-Leucine 2000 mg
L-izoleucinas 1000 mg
L-Valine 1000 mg
BCAA 4000 mg
L-glutaminas 1000 mg
L-glutamino AKG 1000 mg
iš kurių grynas glutaminas (laisva forma) 1690 mg
ENERGETIKOS IR Psichikos fokusavimas 2400 mg
Taurinas 2000 mg
250 mg žaliosios arbatos ekstraktas
150 mg bevandenis kofeinas
IŠ VISO VEIKLIŲ KOMPONENTŲ 23 400 mg
 
* - Sudėtis, svoris ir maistinė vertė gali šiek tiek skirtis, atsižvelgiant į skonio variantą ir (arba) produkto partiją.
 
Sudedamosios dalys: AAKG, beta-alaninas, L-leucinas, kreatino monohidratas, L-citrulino DL-malatas, taurinas, L-izoleucinas, L-valinas, L-glutaminas, AKG glutaminas, argininas, kreatino malatas, kreatino etilo esteris, AKG kreatinas , Žaliosios arbatos ekstraktas, bevandenis kofeinas, vanduo, ksantano derva ir guaro derva (tirštikliai), kvapiosios medžiagos, sukralozė (saldiklis), citrinų rūgštis (rūgštingumą reguliuojanti medžiaga), kalio sorbatas ir natrio benzoatas (konservantai), beta-karotinas ( dažiklis).
Laikymo sąlygos: laikyti tamsioje vietoje +12°С +25°С. Gerai supakuotą produktą galima laikyti sausoje 5°С – 30°С temperatūroje. Atidarius pakuotę suvartoti per 3 mėnesius. Laikyti vaikams nepasiekiamoje vietoje. Serija / Geriausias iki: žr. ant pakuotės. 
Gamintojas: Extrifit s.r.o. Kilmės šalis: Čekija.

Pastaba. Maisto papildas neturi būti vartojamas kaip maisto pakaitalas. Neviršyti nustatytos rekomenduojamos dozės.
Laikyti vaikams nepasiekiamoje vietoje.

Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams, todėl gali kažkiek skirtis nuo pačios prekės (pvz. gamintojui pakeitus pakuotės dizainą). Kilus klausimams, visada laukiame Jūsų skambučio telefonu +370 616 42124 arba el. paštu info@proteinas.lt.

E-KAINA - kaina, galiojanti tik perkant internetinėje parduotuvėje.

100% quality
chat Komentarai (0)

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko:

Extrifit Hell Gell 80g.

3,00 € 2,29 €