• -0,61 €
  • E-KAINA
    - 41 %
GREITAS PRISTATYMAS: užsisakius iki 13 val., prekes išsiųsime tą pačią darbo dieną!

OstroVit The Bar 60g.

1,50 €
0,89 € Sutaupote 0,61 €
Su PVM
Įvertinimas

Kiekis
Išparduota

0.30 € / mėn. - Apmokėkite per 3 mėn.

Mastercard Visa

OstroVit THE BAR  tai baltyminis batonėlis, kuris puikiai patenkins jūsų alkį, kai norisi kažko saldaus. Tai puikus baltyminis užkandis, kurį galite pasiimti su savimi, kur tik panorėsite. Įsidėkite jį į krepšį ar kuprinę, kad laisvalaikiu galėtumėte mėgautis jo skoniu. „OstroVit THE BAR“. 
Galimi trys skirtingi skoniai: šokoladas, vanilė ir braškės. Batonėliai atitinkamai buvo papildyti tamsiu ar baltu sluoksniu, suteikiančiu jam charakterio ir puikiai derančių skonių.
Bendrovė „OstroVit“ sukūrė produktą, apjungiantį užkandžių mėgėjus ir sporto entuziastus, kurie mėgsta pasmaguriauti.  Čiupk OstroVit THE BAR ir net neabejok, kad pasielgei teisingai. OstroVit THE BAR - tai maisto pakaitalas, kurį valgote kada norite ir kur norite!
 
Grynasis kiekis: 60g.
Maistingumo deklaracija 60g:
Energetinė vertė: 254kcal;
Riebalai 10g;
-Iš jų sotieji riebalai 7,8g;
Angliavandeniai 23g;
-Iš jų cukrus 14g;
Skaidulos 5,4g;
Baltymai 15g;
Druska 0,3g.
 
 
SUDEDAMOSIOS DALYS: Vanilės skonio: 24% baltymų mišinys (sojos baltymų izoliatas, išrūgų baltymų koncentratas iš pieno), gliukozės sirupas, baltasis 18% įdaras (cukrus, visiškai hidrinti riebalai (kokosas, saulėgrąžos), nugriebto pieno milteliai 8%, laktozė (iš pieno), emulsiklis (saulėgrąžos lecitinas), aromatas), oligofruktozė, džiovintos razinos 5% (razinos, saulėgrąžų aliejus), kokoso riebalai, drėgmę išlaikanti priemonė (glicerolis), sojos dribsniai, maltas kokosas, sojos išspaudai (sojos baltymų izoliatas), rapsų aliejus, emulsiklis (saulėgrąžų lecitinas), druska, aromatai. Produkte gali būti glitimo, žemės riešutų, kitų riešutų, sezamo, kiaušinių.
Produkte yra sojos, glitimo, pieno. Šis produktas pagamintas įmonėje, kuri gamina produktus, kurių sudėtyje yra pieno, kiaušinių, sojų pupelių, sezamų, garstyčių, vėžiagyvių, žuvies, riešutų ir žemės riešutų.
Gamintojas FITNESS TRADING al. Wojska Polskiego 71, 18-300 Zambrów, Lenkija.

Pastaba. Maisto papildas neturi būti vartojamas kaip maisto pakaitalas. Neviršyti nustatytos rekomenduojamos dozės.
Laikyti vaikams nepasiekiamoje vietoje.

Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams, todėl gali kažkiek skirtis nuo pačios prekės (pvz. gamintojui pakeitus pakuotės dizainą). Kilus klausimams, visada laukiame Jūsų skambučio telefonu +370 616 42124 arba el. paštu info@proteinas.lt.

E-KAINA - kaina, galiojanti tik perkant internetinėje parduotuvėje.

100% quality
chat Komentarai (0)

OstroVit The Bar 60g.

1,50 € 0,89 €