• -3,05 €
  • - 20 %
KIIRE TARNE: Tellimused, mis on tehtud enne kella 13.00, saadetakse teele samal tööpäeval!

OstroVit Braintus Focus 90 caps

5632
15,00 €
11,95 € Säästke 3,05 €
Maksudega

Kogus

3.98 € / mėn. - Apmokėkite per 3 mėn.

Mastercard Visa

Maisto papildas OstroVit Braintus Focus 90 caps

OstroVit Braintus Focus yra maisto papildas, kurio veikliosios medžiagos gali padėti palaikyti  tinkamą smegenų veiklą. OstroVit Braintus Focus formulėje yra net 9 kruopščiai atrinktos veikliosios medžiagos, kurios gali padėti stimuliuoti atmintį, tinkamai susikaupti ir pasisemti energijos. Geriau pažinkite juos ir atsiverskite naujoms galimybėms.

Kas yra OstroVit Braintus Focus?

OstroVit Braintus Focus yra modernus maisto papildas. Jis buvo specialiai sukurtas žmonėms, kuriems reikia visapusiško proto stimuliavimo.

Inovatyvioje formulėje yra 9 veikliosios medžiagos, kurios palaiko tinkamą organizmo veiklą pagrindinėse srityse.

  • sudėtyje yra aukščiausios kokybės ingredientų – pagal Europos Sąjungoje galiojančias normas ir standartus.
  • buvo išbandytas laboratorijoje saugaus naudojimo požiūriu.
  • lengvai nuryjamų kapsulių pavidalu – pakuotėje yra 90 kapsulių, kurių užteks 30 dienų vartojimui
  • Formulė, sukurta stimuliuoti protą
  • OstroVit Braintus Focus sudėtyje rasite net 9 veikliąsias medžiagas, kurios natūraliai gali padėti palaikyti tinkamą jūsų proto veiklą.

Guaranos sėklų ekstraktas – tai natūralus kofeino šaltinis. Gali padėti sumažinti fizinį ir protinį nuovargį ir visapusiškai palaikyti jūsų smegenų veiklą. Gali padėti pagerinti atmintį ir koncentraciją, taip pat suteikia energijos.

L-tirozinas – palaiko pro-kognityvines organizmo funkcijas, tai yra koncentraciją, atmintį ir naujos informacijos gavimą. Tai gali padėti sumažinti fizinio ir psichinio nuovargio, lėtinio streso ir išsekimo padarinius.

L-teaninas – skatina susikaupimą ir atsipalaidavimą. Tai gali padėti  sumažti stresą, kuris, pavyzdžiui, gali lydėti Jus, kai sunkiai mokotės ar ruošiatės svarbiam egzaminui.

Mažalapių bakopos ekstraktas (Bacopa Monnieri) – visapusiškai gali padėti palaikyti smegenų pažinimo funkcijas, ty atmintį, koncentraciją ir informacijos kaupimo įgūdžius. Tai gali padėti sumažinti streso poveikį, kai įdedate daug fizinių pastangų. Tai natūralus antioksidantas, apsaugantis jus nuo laisvųjų radikalų.

Ashwagandha šaknų ekstraktas – ashwagandha yra adaptogenas, šimtmečius naudojamas Ajurvedos medicinoje. Tai gali padėti palengvinti įsiminimą ir lėtinti senėjimo procesą.

Kalnų rago snapo šaknų ekstraktas – gali padėti  skatinti pažinimo procesus smegenyse, ypač atmintį ir koncentraciją, taip pat padėti  apriboti neigiamą reakciją į stresą.

Cholino bitartratas – gali padėti padėti išlaikyti gerą nuotaiką ir padėti įsiminti. Skatina organizmo detoksikaciją.

Ženšenio šaknų ekstraktas – teigiamai veikia mokymąsi ir įsiminimą. Tai taip pat apsaugo jus nuo streso.

Vitaminas B6 – mažina nuovargį ir nuovargį, taip pat palaiko tinkamą nervų sistemos veiklą ir psichines funkcijas.

Laboratoriškai patikrinta kokybė

Klientų sveikatos vardan Ostrovit  gaminami gaminiai yra reguliariai tikrinami nepriklausomoje akredituotoje laboratorijoje, siekiant užtikrinti ir išlaikyti aukščiausią kokybę.

Maistingumo deklaracija vienoje porvcijoje (3 kapsulės): 

Guaranos sėklų ekstraktas 250 mg -

- įskaitant 22% kofeino 55 mg -

L-tirozinas 200 mg -

L-teaninas 200 mg -

Bacopa ekstraktas (50% bakozidų) 150 mg -

Ashwagandha šaknų ekstraktas 135 mg -

Rhodiola rosea šaknų ekstraktas (1% salidrozidų) 100 mg -

Cholino bittartratas 100 mg -

Ženšenio šaknų ekstraktas (20% ginsenozidų) 100 mg -

Vitaminas B6 (piridoksalo 5'-fosfatas P-5-P) 18 mg 1268%*

*RMV- rekomenduojama maistinė vertė

Sudedamosios dalys: Kapsulės apvalkalas (pildymo medžiaga: hidroksipropilmetilceliuliozė), Guaranos sėklų ekstraktas (22% kofeino - 55 mg), L-tirozinas, L-tirozinas, Bacopa ekstraktas (50% bakozidų), Ashwagandha šaknų ekstraktas (7,2% withanolidų, 1% alkaloidų ir 0,25% vitaferino A), Rhodiola rosea šaknų ekstraktas (1% salidrozidų), cholino bitartratas, ženšenio šaknų ekstraktas (20% ginsenozidų), vitaminas B6 (piridoksalio 5'-P-5-P-fosfatas).

Produkte gali būti pieno (įskaitant laktozę), sojos, žemės riešutų, kitų riešutų, sezamo sėklų, avižų, kiaušinių, vėžiagyvių, žuvies.

Vartojimas: Vartoti po 1 porciją (3 kapsules) per dieną. Preparatas skirtas suaugusiems.

Neviršykite rekomenduojamos paros normos. Maisto papildas negali būti naudojamas kaip įvairios mitybos pakaitalas. Rekomenduojama subalansuota mityba ir sveikas gyvenimo būdas. Nevartokite, jei esate alergiškas kuriai nors iš produkto sudedamųjų dalių. Produkto neturėtų vartoti vaikai, nėščios moterys ir maitinančios motinos. Laikyti mažiems vaikams nepasiekiamoje vietoje.

Märge. Toidulisandit ei tohi kasutada toidu asendajana. Ärge ületage ettenähtud soovitatavat annust.
Laikyti vaikams nepasiekiamoje vietoje.

Tootefotod on illustratiivsed, mistõttu võivad need tootest endast veidi erineda (nt kui tootja muudab pakendi kujundust). Küsimuste korral ootame alati teie kõnet telefonil +370 616 42124 või e-posti teel. posti teel info@proteinas.lt.

E-HIND - hind kehtib ainult e-poest ostes.

100% quality
chat Kommentaarid (4)
Hinnang

Kliendid, kes antud toote ostsid, on ostnud ka:

OstroVit Braintus Focus 90...

15,00 € 11,95 €