ĀTRA PIEGĀDE: Pasūtījumi, kas veikti līdz 13:00, tiks nosūtīti tajā pašā darba dienā!

ISOSTAR Fruit Energy Gel 90g. Energinis gelis su vitaminais

5164
3,50 €
AR PVN
Novērtējums

Garša
Daudzums
Nav noliktavā

1.17 € / mėn. - Apmokėkite per 3 mėn.

Mastercard Visa

ISOSTAR Fruit Energy Gel (90g.) Energinis gelis su vitaminais
Isostar Fruit Energy Gel sudėtyje gausu angliavandenių ir vitamino C, vitamino E ir vitamino B1. Gelis yra puikus intensyios energijos šaltinis ilgo fizinio krūvio metu. Vitaminas B1 dalyvauja maistinių medžiagų apykaitoje. Vitaminas C ir vitaminas E veikia kaip antioksidantas, padeda apsaugoti organizmo ląsteles nuo laisvųjų radikalų. Gelio sudėtyje yra obuolių gabaliukų. Specialiai sukurta pakuotė leidžia produktą lengvai naudoti fizinio krūvio metu.
Intensyvių treniruočių metu norite atlikti daug daugiau pakartojimų, tačiau labai greitai pavargote, jūsų energija nukrenta beveik iki nulio. Tai taikoma ne tik žmonėms, mankštintiems sporto salėje, bet ir bėgikams ar žmonėms, treniruojantiems komandinį sportą. Štai kodėl visada verta su savimi turėti produktą, kuris užtikrins didelį energijos užtaisą.
Investuodami į aukštos kokybės „Isostar Fruit Energy Gel“ produktą iš prekės ženklo ISOSTAR, jūs pasirenkate vieną iš geriausių energijos gelių rinkoje. Jame yra vitaminų ir maistinių medžiagų, kurios yra skirtos suteikti jums didelę energijos dozę. Produktas buvo dedamas į patogų paketėlį ir dėl nuostabaus skonio jį galima naudoti kaip skanų ir vertingą užkandį. Gelis reiškia gerą vertingų ingredientų koncentraciją ir geresnį virškinimą. Gelio komponentai yra daug geriau absorbuojami ir neapkrauna skrandžio.
 
Grynasis kiekis: 90 g.
Maistingumo deklaracija 100 g / 90 g (1 paketėlis) %- RMV
Riebalai 0g 0g
sočiųjų riebalų 0g 0g
Angliavandeniai 51g 46g
įskaitant cukrų 12g 11g
Baltymai 0g 0g
Druska 0,05g 0,05g
Vitaminas E 6,8 mg 57% 6,1 mg 51%
Vitaminas C 58mg 73% 52mg 65%
Vitaminas B1 0,27 mg 25% 0,24 mg 22%
Natris 0,02 g 0,02 g
 
Vartojimas: Rekomenduojame vartoti gelį prieš treniruotę ar treniruotės metu. Tinkamas nepertraukiamoms apkrovoms (> 1h30min). Galima naudoti kelis kartus (rekomenduojama 2–3 kartus)
Atidarykite ir naudokite tiesiai iš paketėlio. Rekomenduojama vartoti kartu su Isostar gėrimu.
Sudėtis: Gliukozės sirupas, vanduo, 20% obuolių tyrės (obuoliai, cukrus, vanduo, koncentruota citrinų ir obuolių sultys, modifikuotas krakmolas, skonis), džiovinti obuolių gabaliukai 4% (obuoliai, ryžių grietinėlė), tirštiklis: pektinas, vitaminai C, E, B1, skonis, konservantas: sieros dioksidas. Atidarius pakuotę suvartoti per 3 mėnesius. Laikyti vaikams nepasiekiamoje vietoje. Serija / Geriausias iki: žr. ant pakuotės. 
Gamintojas: ISOSTAR. Kilmės šalis: Prancuzija.

Piezīme. Uztura bagātinātāju nedrīkst lietot kā pārtikas aizstājēju. Nepārsniedziet ieteikto devu.
Uzglabāt bērniem nepieejamā vietā.

Preču fotogrāfijām ir tikai ilustratīvs nolūks, tāpēc tās var nedaudz atšķirties no pašas preces (piemēram, ja ražotājs maina iepakojuma dizainu). Ja jums ir kādi jautājumi, vienmēr gaidām jūsu zvanu pa tālruni +370 616 42124 vai e-pastu. pa pastu info@proteinas.lt.

E-CENA - cena spēkā tikai pērkot interneta veikalā.

100% quality
chat Komentāri (0)

Klienti, kuri iegādājās šo preci nopirka arī:

ISOSTAR Fruit Energy Gel...

3,50 €