ĀTRA PIEGĀDE: Pasūtījumi, kas veikti līdz 13:00, tiks nosūtīti tajā pašā darba dienā!

SYNTRAX Goliath Protein Gainer 5440g.

0,00 €
AR PVN
Novērtējums

Daudzums
Nav noliktavā

0.00 € / mėn. - Apmokėkite per 3 mėn.

Mastercard Visa

Syntrax Goliath Protein Gainer - mases didinimo priemonės iš Syntrax!
 
„Syntrax®“ sukūrė „Goliath®“ kaip aukščiausios kokybės baltymų ir angliavandeniu produkta uz geriausią įmanomą kainą. Vietoj cukraus, riebalų ir žemos kokybės baltymų „Goliath®“ sudėtyje vyrauja sudėtiniai angliavandeniai ir geriausių baltymų mišinys! „Goliath®“ puikiai tirpsta ir sumaišomas net  su šaukštu, turi paprastą, bet galingą formulę, maksimaliai pritaikytą raumenų augimui ir atsistatymui skatinti. 
Skirtingai nuo kitų produktu, kurie, norėdami padidinti kalorijų kiekį, didina riebalų kieki, „Goliath®“ turi kuo mažiau riebalų. Ribodamas cukrų, „Goliath®“ naudoja tik ilgos grandinės angliavandenius, gautus iš maistingo krakmolo. Šie sudėtiniai angliavandeniai tiekia kalorijas, kurių reikia žmogui, kad padidėtų liesa kūno masė ir atsigautų visas kūnas. Nors tai ir kainuoja brangiau, už geresnę sveikatą ir geresnius rezultatus jus šį kartą nepermokate.
Kaip ir visuose „Syntrax®“ produktuose, „Goliath®“ vyrauja švelnius, aksominės ir lygios tekstūros skonis. Visi „Goliath®“ skoniai pasižymi skaniu, kreminiu prieskoniu ir akimirksniu ištirpsta maišant su šaukštu ar plaktuvėje. Naudodami „Goliath®“ galėsite gurkšnoti kiekvieną gurkšnį be įprastų gumulėlių, kurie kartais vargina žemesnės kokybės gaminiuose. „Syntrax®“ sukūrė produktą, kuris priverčia kitus gainerius drebėti šešėlyje. . . tikras Goliatas!
 
Porcijos dydis: 3 kaušeliai (134g)
Porcijos viename inde: 41
Kalorijos 500
-Kalorijos iš 15 riebalų
Iš viso riebalų 1,5g 
Sotieji riebalai 0.5g 
Trans riebalai 0g
Cholesterolis 20mg 
Natris 210 mg 
Kalis 210mg 
Bendras angliavandenių kiekis 96g
iš jų cukrus - 6g 
Dietinės skaidulos 1g 
Baltymai 27g 
 
Sudedamosios dalys: Maltodekstrinas, pieno baltymų mišinys (išrūgų baltymų koncentratas, pieno baltymų koncentratas), hidrolizuotas kviečių proteinas, kakavos milteliai, natūralūs ir dirbtiniai kvapikliai, emulsiklis sojos lecitinas, druska, saldikliai: acesulfamas-K ir sacharozė.
Siūlomas vartojimas: Remdamiesi skonio nuostatomis, 30–60 sekundžių energingai sumaišykite tris šaukštelius Goliato su 250-350 ml vandens ar pieno. Tiems, kuriems reikalingas didesnis proteino ar kalorijų kiekis, šeši šaukštai gali būti suvartoti su 500-800 vandens ar pieno. Atkreipkite dėmesį į papildomas kalorijas kartu su pienu. Vartokite Goliath tris kartus per dieną, priklausomai nuo jūsų poreikių ir tikslų.
Kilmes salis JAV 

Piezīme. Uztura bagātinātāju nedrīkst lietot kā pārtikas aizstājēju. Nepārsniedziet ieteikto devu.
Uzglabāt bērniem nepieejamā vietā.

Preču fotogrāfijām ir tikai ilustratīvs nolūks, tāpēc tās var nedaudz atšķirties no pašas preces (piemēram, ja ražotājs maina iepakojuma dizainu). Ja jums ir kādi jautājumi, vienmēr gaidām jūsu zvanu pa tālruni +370 616 42124 vai e-pastu. pa pastu info@proteinas.lt.

E-CENA - cena spēkā tikai pērkot interneta veikalā.

100% quality
chat Komentāri (0)

SYNTRAX Goliath Protein...

0,00 €