• -4,10 €
  • E-CENA
    - 13 %
ĀTRA PIEGĀDE: Pasūtījumi, kas veikti līdz 13:00, tiks nosūtīti tajā pašā darba dienā!

Muscletech Neurocore 212g

32,00 €
27,90 € Ietaupi 4,10 €
AR PVN
Novērtējums

Daudzums
Nav noliktavā

9.30 € / mėn. - Apmokėkite per 3 mėn.

Mastercard Visa

Neurocore Pro Series - yra galingiausias, super koncentruotas prieš treniruotinis stimuliatorius! Nauja ypatinga energiją, sustiprinantį dėmesį, gerinanti raumenų jėgą ir galingas raumenų pumpavimas. Pagerina susikaupima treniruočių metu. Yra žinoma, kad geresnė koncentracija į pratimo atlikimą ženkliai didiną raumenų adaptaciją prie padidėjusių krūvių.
Grynasis kiekis: 212 g. (40 porcijų)
 
Maistinė vertė:
Porcijoje (6 g.)
%RMV
Kalorijos
15
      
Kalcis
15 mg
2%
Beta-alaninas (CarnoSyn®)
1.6 g
L-citrulinas
1.5 g
Kreatino hidrochloridas (HCl)
1.5 g
Kofeinas  Bevandenis
160 mg
L-teaninas
75 mg
Rhodiola ekstraktas (kaip Rhodiola rosea) (šaknų)
50 mg
Standartizuotas rosavins ir salidrosides
 
      
%RMV - Referencinė maistinė vertė.
Sudedamosios dalysCitrinų rūgštis, obuolių rūgštis, natūralios ir dirbtinės kvapiosios medžiagos, kalcio silikatas, silicio dioksidas, sukralozė, acesulfamas-kalio.
Vartojimasvartoti 30-45 min prieš treniruotes. Mes primygtinai rekomenduojame įvertinti savo toleranciją naudojant 1 samtelį sumaišyti su 150 ml. vandens. Padidinkite iki 2 kaušelių ir sumaišykite su 300ml. vandens. Neviršykite 3 kaušelių 24 valandų laikotarpį.
ĮspėjimaiLaikyti gerai uždarytą, sausoje, vaikams nepasiekiamoje vietoje, toliau nuo tiesioginių saulės spindulių. Negalima vartoti tiems, kurie turi sveikatos sutrikimų arba vartojate kokius kitus vaistus. Įdėta kofeino (160 mg / 1 porcijoje). Rekomenduojama vartoti ne jaunesniem kaip 18m. Draudžiama vartoti vaikams ir nėščioms moterims, prieš pastojant arba kai žindote. Maisto papildas neturėtų būti vartojamas kaip maisto pakaitalas.
Prieš pradedant vartoti rekomenduojame pasikonsultuoti su treneriu, sporto gydytoju arba mitybos specialistu. Neviršyti rekomenduojamos paros normos.
Gamintojas: Canadian Supplement Trademark Ltd.  81 North Service Road West, Oakville ON L6M 0H4.
Kilmės šalis: Kanada

Piezīme. Uztura bagātinātāju nedrīkst lietot kā pārtikas aizstājēju. Nepārsniedziet ieteikto devu.
Uzglabāt bērniem nepieejamā vietā.

Preču fotogrāfijām ir tikai ilustratīvs nolūks, tāpēc tās var nedaudz atšķirties no pašas preces (piemēram, ja ražotājs maina iepakojuma dizainu). Ja jums ir kādi jautājumi, vienmēr gaidām jūsu zvanu pa tālruni +370 616 42124 vai e-pastu. pa pastu info@proteinas.lt.

E-CENA - cena spēkā tikai pērkot interneta veikalā.

100% quality
chat Komentāri (0)

Muscletech Neurocore 212g

32,00 € 27,90 €