• -12,05 €
  • E-CENA
    - 23 %
ĀTRA PIEGĀDE: Pasūtījumi, kas veikti līdz 13:00, tiks nosūtīti tajā pašā darba dienā!

MUTANT Amino 600 tabl.

2139
52,00 €
39,95 € Ietaupi 12,05 €
AR PVN
Novērtējums
(2)
Daudzums

13.32 € / mėn. - Apmokėkite per 3 mėn.

Mastercard Visa

Mutant Amino  yra aukštos kokybės koncentruotas esminių ir neesminių aminorūgščių junginys, skirtas tikrų mutantų raumenų auginimui ir atstatymui. Mutant žino, kad aminorūgštys tai raumenų statybiniai blokai ir yra labai svarbios sukurti ir palaikyti teigiamą azoto balansą, kuris yra kritinis elementas raumenų augime.
 
Mutant amino rūgštys yra pagaminos iš aukštos kokybės hidrolizuotų baltymų išrūgų izoliato, laisvos formos ir šakotosios grandinės aminorūgščių mišinio. Kiekviena porcija suteikia daugiau kaip 2000mg kokybiškų aminorūgščių, kurios efektyviai padeda atstatyti raumenis po fizinio krūvio. Kadangi aminorūgštys yra labai svarbios siekiant užkirsti kelią raumenų degradacijai ir suirimui, Mutant laboratorija sukūrė Mutant Amino pagreitinto veikimo principu, šios aminorūgštys pasisavinimos ir įsisavinamos žymiai greičiau ir geriau nei kitos aminorūgštys esančios rinkoje.
 
 
Pakuotėje yra 300 porcijų (1 porcija - 2 tabletės)
 
Vienoje porcijoje (2 tabletės) yra: 
Energetinė vertė 33 kJ / 8 kcal
Baltymų 2 g
Angliavandenių 0 g
Riebalų 0,1 g
Maistinių skaidulinių medžiagų 0 g
Natrio 5 mg
 
Mutant Amino mišinys: laisva forma, Di, Tri ir oligo amino rūgščių peptidai, BCAA ir esminės amino rūgštys iš dalies hidrolizuoto baltymų išrūgų koncentrato (pienas), taurinas, L-asparto rūgštis, L-argininas, L-leucinas.
 
Sudėtinės dalys: lipnumą reguliuojanti medžiaga mikrokristalinė celiuliozė, stearino rūgštis , lipnumą reguliuojanti medžiaga silicio dioksidas, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga dikalcio fosfatas, sojos milteliai, stabilizatorius skersinio ryšio natrio karboksimetilceliuliozė, magnio stearatas, kapsulė (stabilizatoriai: hidroksipropilmetilceliuliozė, karboksimetilceliuliozė, lipnumą reguliuojanti medžiaga talkas. 
 
Alergenai: sudėtyje yra pieno ir sojos. Produktas pagamintas įrenginyje kuriame gaminami produktai iš kviečių (glitimas), miežių, avižų, vėžiagyvių (gliukozaminas), kiaušinių, žuvies, žemės riešutų, riešutų (lazdynų riešutų, kokoso), sezamo sėklų, sulfitų.
 
Vartojimas: vieną porciją (2 kapsulės) prieš maistą ir kitas porcijas prieš ir po treniruotės. Mutant amino tabletės yra didelės ir gali būti sunku nuryti, užgerkite dideliu kiekiu vandens.

Piezīme. Uztura bagātinātāju nedrīkst lietot kā pārtikas aizstājēju. Nepārsniedziet ieteikto devu.
Uzglabāt bērniem nepieejamā vietā.

Preču fotogrāfijām ir tikai ilustratīvs nolūks, tāpēc tās var nedaudz atšķirties no pašas preces (piemēram, ja ražotājs maina iepakojuma dizainu). Ja jums ir kādi jautājumi, vienmēr gaidām jūsu zvanu pa tālruni +370 616 42124 vai e-pastu. pa pastu info@proteinas.lt.

E-CENA - cena spēkā tikai pērkot interneta veikalā.

100% quality
chat Komentāri (2)
Novērtējums

Klienti, kuri iegādājās šo preci nopirka arī:

MUTANT Amino 600 tabl.

52,00 € 39,95 €