ĀTRA PIEGĀDE: Pasūtījumi, kas veikti līdz 13:00, tiks nosūtīti tajā pašā darba dienā!

Reflex One Stop 2,1 kg.

2578
0,00 €
AR PVN
Novērtējums

Garša
Daudzums
Nav noliktavā

0.00 € / mėn. - Apmokėkite per 3 mėn.

Mastercard Visa

Viskas viename papilde

One Stop - tai puikus sprendimas tiems sportininkams, kurie treniruodamiesi nori naudoti tik vieną papildą. All-in-One serijos papildas One Stop padarytas taip, kad aprūpintų sportuojantį organizmą visu reikalingu baltymų, angliavandenių, kreatino ir vitaminų kiekių. Jums nebereikės pirkti atskirai proteino, kreatino, carbo ir multivitaminų - visą tai jau yra One Stop!

One Stop  siūlo didesnį baltymų kiekį, negu būna panašiuose papilduose. Rūpestingai parinktoje baltyminėje sudėtyje yra tik aukščiausios rūšies proteinai su nedidelių kiekiu riebalų ir nėra jokių pigesnių baltymų šaltinių. Kiekviena porcija yra praturtinta Digezyme® virškinimo enzimais, geriančiais maistinių medžiagų pasisavinimą. 

Sudėtyje nėra gliukozės monohidrato ar maltodekstrino. One Stop® naudoja tik sveikus ir pažangiausius angliavandenių šaltinius iš organinių avižų ir miežių - joks kitas papildas negali to Jums pasiūlyti. 

Sudėtyje yra patentuoto Creapure® kreatino monohidrato ir  Muscle DriveTM (Peptidinių jungčių glutaminas ir išrūgų proteino hidrolizatas) junginys  - šių dviejų ingredientų kombinacija efektyviai didina jėga, raumenų masę, ištvermės lygį. Peptidinių jungčių glutaminas greičiau negu standartinė laisva glutamino forma pasiekia raumens audinius, tai padeda greičiau atsistatyti po treniruočių.O išrūgų proteino hidrolizatas aprūpina raumenį lengvai įsisavinamomis amino rūgštimis.  

One Stop sudėtyje yra speciali Zinc Matrix formulė
Zinc Matrix yra unikali sinergiškai veikianti mineralinė formulė skatinanti anabolinių hormonų išsiskyrimą. Tyrimais buvo patvirtinta, kad šį formulė gali padidinti testosterono lygį bei raumenų jėgą besitreniruojantiems sportininkams.

100% Rekomenduojamos normos beveik visų reikalingiausiu vitaminų.
Taip pat dar sudėtyje yra svarbūs antioksidantai ir naudingi mineralai.  

One Stop sudėtyje yra probiotikai
Kiekviena One Stop porcija turi 75 milijonus Lactobacillus probiotikų sporų, panašių į tuos, kurių yra jogurtuose ir naudingu žarnyno veiklai.

„Reflex Nutrition“ garantuoja:

  • Rinkos lyderio gaminio kokybę
  • Geresnę negu konkurentų sudėtį
  • Pagaminta naudojant 100% atsinaujinančios energijos resursus bei perdirbamas pakuotes
  • Pagaminta pagal  ISO9001 procedūras ir atliekant atsitiktinius draudžiamų medžiagų testus pagal ISO17025 standartą

100 g. produkto maistinė vertė:
Baltymų - 50g
Angliavandenių - 34g
Riebalų - 3,3g
Energinė vertė: 377 kcal/1594 kJ.

Porcijoje (75g) yra:
Baltymų - 37,5g
Angliavandenių - 25,5g
Riebalų - 2,5g
Vitaminas A - 400µg (50% RPN)
Vitaminas D3 - 7,5µg (150% RPN)
Tokotrienoliai (DeltaGold®) - 7,5mg
Vitaminas C - 100mg (125% RPN)
Tiaminas - 1,6mg (143% RPN)
Riboflavinas - 1,6mg (112% RPN)
Niacinas - 9mg (56% RPN)
Vitaminas B6 - 1,6mg (112% RPN)
Folio rūgštis - 100µg (50% RPN)
Vitaminas B12 - 1,2µg (50% RPN)
Biotinas - 80µg (159% RPN)
Pantoteno rūgštis - 3mg (50% RPN)
Kalis - 205mg (10% RPN)
Kalcis - 169mg (21% RPN)
Fosforas - 100mg (15% RPN)
Magnis - 150mg (40% RPN)
Geležis - 2,3mg (16% RPN)
Cinkas - 7.5mg (75% RPN)
Varis - 800µg (80% RPN)
Selenas - 27,4µg (100% RPN)
Chromas - 50µg (125% RPN)
Kreatino monohidratas (Creapure®) - 5000mg
Peptidinių jungčių glutaminas (Muscle DriveTM) - 5000mg
L-leucinas - 4125mg
Cholinas - 100mg
Juodųjų pipirų ekstraktas (Bioperine®) - 5mg
Virškinimo fermentai (Digezyme®) - 75mg
Probiotikai (LactoSpore®) - 75 milijonų sporų

Sudėtis: baltymų mišinys (ultra filtruotas išrūgų baltymų koncentratas, kiaušinių baltymų izoliatas, Muscle DriveTM (peptidinių jungčių glutaminas, išgautas iš kviečių baltymų), hidrolizuoti išrūgų baltymai (hidrolizės laipsnis 30%), išrūgų baltymų izoliatas), CarboBioticsTM žemo glikeminio indekso angliavandenių kompleksas (organinių avižų miltai, organinių miežių miltai, trehalozė, prebiotikai (fruktooligosacharidai)), maltodekstrinas, Creapure® kreatino monohidratas, kakavos milteliai (tik šokoladiniame skonyje), kvapiosios medžiagos, dažiklis betaninas (tik braškių skonyje), tirštiklis karboksimetilceliuliozė, magnio oksidas, l-leucinas, emulsiklis sojų lecitinas, dažiklis beta karotinas (bananų ir vanilės skoniuose), saldikliai (acesulfamas K, sukralozė), askorbo rūgštis, l-cholino bitartratas, virškinimo fermentai (Digezyme®) (amilazė, celulazė, laktazė, lipazė ir neutrali proteazė), cinko oksidas, tokotrienoliai DeltaGold®, LactoSpore® probiotikai (Bacillus coagulans), geležies bisglicinatas, nikotinamidas, vario aspartatas, juodųjų pipirų ekstraktas (Bioperine®), retinilo acetatas, l-selenometioninas, pantoteno rūgštis, riboflavinas, tiamino hidrochloridas, cholekalciferolis, chromo pikolinatas, folio rūgštis, biotinas, metilkobalaminas.

Vartojimas: porcija 75g (3 dozavimo indeliai) sumaišyti su 350 ml vandens. Vartoti 1 porciją ryte tarp valgių ir 1 porciją iškarto po treniruotės. Ne treniruočių dienomis vartoti 1 porciją tarp pusryčių ir pietų, 1 porciją tarp pietų ir vakarienės.

Piezīme. Uztura bagātinātāju nedrīkst lietot kā pārtikas aizstājēju. Nepārsniedziet ieteikto devu.
Uzglabāt bērniem nepieejamā vietā.

Preču fotogrāfijām ir tikai ilustratīvs nolūks, tāpēc tās var nedaudz atšķirties no pašas preces (piemēram, ja ražotājs maina iepakojuma dizainu). Ja jums ir kādi jautājumi, vienmēr gaidām jūsu zvanu pa tālruni +370 616 42124 vai e-pastu. pa pastu info@proteinas.lt.

E-CENA - cena spēkā tikai pērkot interneta veikalā.

100% quality
chat Komentāri (0)

Reflex One Stop 2,1 kg.

0,00 €