7 būdai vyrams kaip pagerinti seksualinę sveikatą ir pajėgumą.

7 būdai vyrams kaip pagerinti seksualinę sveikatą ir pajėgumą

 
Jei norite išlaikyti seksualinį aktyvumą lovoje visą naktį, jūs esate ne vienas...
 
Daugelis vyrų ieško būdų, kaip pagerinti savo seksualinį gyvenimą. Tai gali apimti esamų problemų gerinimą ar naujų būdų, kaip išlaikyti savo partnerį, paiešką.
Rinkoje yra daugybė libido stiprinimo maisto papildų (Tribulus Terrestris, Saw Palmetto, Maca ir kt.) tačiau yra daugybė paprastų būdų, kaip išlikti tvirtesniems ir pajėgesniems ir be tablečių pagalbos.
Atminkite, kad jūsų varpą veikia kraujospūdis, ir įsitikinkite, kad su kraujotakos sistema viskas tvarkoje. Iš esmės tai, kas naudinga širdžiai, naudinga ir seksualinei sveikatai.
 
Skaitykite toliau, kad rastumėte keletą paprastų būdų, kaip pagerinti savo seksualinę veiklą.
 
1. Būkite aktyvūs
 
Vienas geriausių būdų pagerinti savo sveikatą yra širdies ir kraujagyslių mankšta. Seksas gali pagreitinti jūsų širdies susitraukimų dažnį, tačiau reguliarus fizinis krūvis gali padėti jūsų seksualinei veiklai palaikant jūsų širdį sveiką.
Trisdešimt minučių per dieną atliekami prakaitavimą skatinantys pratimai, tokie kaip bėgimas ir plaukimas, gali padaryti stebuklus jūsų libido stiprinimui.
 
2. Valgykite šiuos vaisius ir daržoves
 
Tam tikri maisto produktai taip pat gali padėti pagerinti kraujotaką. Tame tarpe:
 
Svogūnai ir česnakai. Šie maisto produktai gal ir kvepia nekaip, tačiau gali padėti kraujotakai.
Bananai. Šis vaisius, kuriame gausu kalio, gali padėti sumažinti kraujospūdį, o tai gali būti naudinga jūsų svarbioms seksualinėms dalims ir padidinti seksualinę veiklą.
Čilės ir paprikos. Natūralus aštrus maistas padeda kraujui mažinti hipertenziją ir uždegimą.
 
3. Valgykite šiuos maisto produktus
 
Štai keletas maisto produktų, kurie gali padėti pasiekti geresnę kraujotaką:
 
Omega-3 riebalų rūgštys. Šio tipo riebalai gerina kraujotaką. Jų galite rasti lašišoje, tune, avokaduose ir alyvuogių aliejuje.
Vitaminas B-1. Šis vitaminas padeda greičiau judėti nervų sistemos signalams, įskaitant signalus iš smegenų į varpą. Jo yra kiaulienoje, žemės riešutuose ir pupelėse.
Kiaušiniai. Kiaušiniai, kuriuose yra daug kitų B grupės vitaminų, padeda subalansuoti hormonų kiekį. Tai gali sumažinti stresą, kuris dažnai slopina erekciją.
 
4. Sumažinkite stresą
 
Stresas gali paveikti visas jūsų sveikatos sritis, įskaitant libido.
Stresas padidina širdies ritmą (blogąja prasme) ir padidina kraujospūdį. Abu šie faktoriai kenkia seksualiniam potraukiui ir darbingumui.
Psichologinis stresas taip pat gali paveikti erekciją ar orgazmą.
Sportas yra puikus būdas sumažinti stresą ir pagerinti jūsų sveikatą.
Kalbėdami su partneriu apie savo stresą, taip pat galite nusiraminti, tuo pačiu sustiprindami jūsų santykius.
Stresas taip pat gali paskatinti žalingus įpročius, tokius kaip rūkymas ar alkoholio vartojimas, kurie gali pakenkti jūsų seksualinei veiklai.
 
5. Išmeskite žalingus įpročius
 
Rūkymas ir alkoholio vartojimas, taip pat gali turėti įtakos seksualinei veiklai.
Tyrimai rodo, kad šiek tiek raudonojo vyno gali pagerinti kraujotaką, tačiau per didelis alkoholio kiekis gali turėti neigiamą poveikį.
Stimuliatoriai siaurina kraujagysles ir buvo siejami su impotencija. Sumažinti cigarečių kiekį ar visai mesti rūkyti yra vienas iš pirmųjų žingsnių siekiant pagerinti seksualinį našumą.
Blogų įpročių pakeitimas sveikais, pavyzdžiui, mankšta ir sveikesnis valgymas, gali padėti sustiprinti seksualinę sveikatą.
 
6. Gaukite saulės
 
Saulės šviesa sustabdo melatonino gamybą kūne. Šis hormonas padeda mums miegoti, bet taip pat ramina seksualinius potraukius. Mažesnis melatonino kiekis reiškia didesnį seksualinį potraukį.
Išėjimas į lauką ir galimybė saulei patekti į odą gali padėti pažadinti jūsų lytinį potraukį, ypač žiemos mėnesiais, kai kūnas gamina daugiau melatonino.
 
7. Gaukite daugiau pagalbos, jei jums to reikia
 
Jei turite erekcijos disfunkciją ar kitus diagnozuotus sutrikimus, jums gali prireikti medicininio gydymo. Nedvejodami pasitarkite su savo gydytoju, kaip pagerinti savo seksualinę veiklą.
Tačiau, bet kokiu atveju, niekada nėra blogas sprendimas sportuoti, maitintis teisingai ir pilnai mėgautis savo seksualiniu gyvenimu.
Sekmadienis Pirmadienis Antradienis Trečiadienis Ketvirtadienis Penktadienis Šeštadienis January February March April May June July August September October November December