• -2,21 €
  • E-KAINA
    - 25 %
GREITAS PRISTATYMAS: užsisakius iki 13 val., prekes išsiųsime tą pačią darbo dieną!

OstroVit Ashwagandha 90 tabs

5611
9,00 €
6,79 € Sutaupote 2,21 €
Su PVM

Įvertinimas
(1)
Kiekis

2.26 € / mėn. - Apmokėkite per 3 mėn.

Mastercard Visa

Maisto papildas OstroVit Ashwagandha 90 tabl.  Grynasis kiekis 58 g.

OstroVit Ashwagandha yra maisto papildas, kurio sudėtyje yra Withania somnifera šaknies ekstrakto. Withania somnifera dar žinoma kaip indiškas ženšenis, tai augalas, kurio savybės ir gydomasis poveikis tūkstančius metų buvo naudojamas tradicinėje Ajurvedos (senųjų indų) medicinoje. Vaistinė žaliava daugiausia yra šaknys ir vaisiai, didinantys gyvybines jėgas ir gerinantys proto darbą.

Ashwagandha yra adaptogenas arba medžiaga, galinti mus pritaikyti prie besikeičiančių aplinkos sąlygų, kurios neigiamai veikia mus (stresinės situacijos, išsekimo būsenos). Pagrindinė pasekmė – išskiriamo kortizolio arba streso hormono padidėjimas, kuris, deja, vis dažnesnis mūsų kasdieninio gyvenimo būdo svečias. Santykinai trumpas prastos kokybės miegas su pastoviu stresu, sunkiu, įtemptu darbu,  per dideliu mėlynos monitoriaus šviesos poveikiu ir likusia elektronikos dalimi mūsų namuose labai vargina. Tyrimai rodo, kad net profilaktinis ashwagandha vartojimas gali sumažinti streso hormonų lygį iki 25% !!! Tai puikus rezultatas.

OstroVit Ashwagandha ypač rekomenduojamas sportininkams ir žmonėms, turintiems padidėjusį fizinį krūvį, nes palaiko ištvermės būseną, gyvybingumo ir energijos pojūtį. Dėl to, kad jame yra daug geležies, jis teigiamai veikia hemoglobino, baltųjų kraujo kūnelių ir eritrocitų augimą.

Palaiko tinkamą kraujotakos sistemos funkcionavimą

Prisideda prie tinkamo nervų sistemos veikimo palaikymo

Prisideda prie fizinio pajėgumo didinimo

Palaiko prisiminimo procesus

Padeda sulėtinti organizmo senėjimo procesus

Grynasis produkto svoris: 58 g

Porcijos viename konteineryje: 90

Porcijos dydis: 1 tabletė

Porcijoje,1 tabletėje  yra:

Ashwagandha šaknų ekstraktas 375 mg

- iš kurių withanolidai (1,5%) 5,63 mg

Sudedamosios dalys:

Ashwagandha šaknų ekstraktas (Withania somnifera L. Dunal), standartizuotas 1,5% DER 6:1 withanolidams; užpildas - mikrokristalinė celiuliozė, krakmolas; lipnumą reguliuojančios medžiagos: silicio dioksidas, riebalų rūgščių magnio druskos.

Produkte gali būti pieno (įskaitant laktozę), sojos, kviečių, kiaušinių, salierų, garstyčių, vėžiagyvių.

Vartojimas

Vartoti 1 porciją (1 tabletę) per dieną.

Neviršykite rekomenduojamos paros dozės. Nenaudokite produkto kaip įvairios mitybos pakaitalo (pakeitimo). Rekomenduojama subalansuota mityba ir sveikas gyvenimo būdas. Neprarykite, jei esate alergiškas bet kuriai iš sudedamųjų dalių. Produkto negalima vartoti vartojant raminamuosius, migdomuosius, vaistus nuo epilepsijos, jo negalima vartoti vaikams, nėščioms moterims ir žindymo laikotarpiu. Laikyti vaikams nepasiekiamoje vietoje

Pastaba. Maisto papildas neturi būti vartojamas kaip maisto pakaitalas. Neviršyti nustatytos rekomenduojamos dozės.
Laikyti vaikams nepasiekiamoje vietoje.

Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams, todėl gali kažkiek skirtis nuo pačios prekės (pvz. gamintojui pakeitus pakuotės dizainą). Kilus klausimams, visada laukiame Jūsų skambučio telefonu +370 616 42124 arba el. paštu info@proteinas.lt.

E-KAINA - kaina, galiojanti tik perkant internetinėje parduotuvėje.

100% quality
chat Komentarai (1)
Įvertinimas

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko:

OstroVit Ashwagandha 90 tabs

9,00 € 6,79 €