• -3,51 €
  • E-KAINA
    - 26 %
GREITAS PRISTATYMAS: užsisakius iki 13 val., prekes išsiųsime tą pačią darbo dieną!

OstroVit Omega 3 D3+K2 90 caps

5610
13,50 €
9,99 € Sutaupote 3,51 €
Su PVM

Įvertinimas

Kiekis
Išparduota

3.33 € / mėn. - Apmokėkite per 3 mėn.

Mastercard Visa

Maisto papildas OstroVit OMEGA 3 D3+K2 90kaps.

OstroVit Omega 3 D3 + K2 yra maisto papildas minkštose gelio kapsulėse, kuriame yra omega 3 riebalų rūgščių (EPA ir DHR) ir vitaminų D3, K2, taip pat D-alfa-tokoferolio, t.y. vitamino E.

Omega 3 EFA, t.y. nepakeičiamos riebalų rūgštys, visų pirma yra eikozapentaeno rūgštis (EPA) ir dokozaheksaeno rūgštis (DHR). Pagrindiniai jų šaltiniai yra žuvis, vėžiagyviai, augalinis aliejus ir riešutai. Nesočiosios riebalų rūgštys iš Omega 3 grupės palaiko tinkamą širdies, smegenų ir kraujagyslių veiklą.

Vitaminas D3 (cholekalciferolis) yra vitaminas, turintis daugialypį ir įvairiapusį poveikį mūsų organizmui. Viena iš svarbiausių jo funkcijų yra kalcio-fosfato apykaitos reguliavimas, kuris gali padėti palaikyti  tinkamą mūsų kaulų ir dantų mineralizaciją. Be to, jis gali padėti didinti  organizmo atsparumą infekcijoms, saugoti nuo depresijos ir apatijos. Mūsų platumoje, žvelgiant į nepakankamą saulės šviesos kiekį ir menką mūsų organizmo poveikį jų poveikiui, jo papildymas rudenį ir žiemą yra beveik privalomas.

Vitaminas K2 (menachinonas) būtinas tinkamam organizmo funkcionavimui, reguliuoja kraujo krešėjimo procesą, taip pat padeda palaikyti tinkamą kaulų mineralų tankį. Atsakingas už tinkamą kalcio transportavimą iš kraujo į kaulinį audinį, kuris leidžia išlaikyti sveikus ir stiprius kaulus bei didina jų atsparumą lūžimui.

Vitaminas E (D-alfa-tokoferolis) yra vitaminas, visų pirma žinomas dėl savo antioksidacinių savybių, neleidžiančių ląstelėms ir DNR pažeisti laisvųjų radikalų. Vitaminas E taip pat dalyvauja antikoaguliantų sintezėje, palaiko tinkamą ląstelių membranų pralaidumą ir mažina trombocitų agregaciją (sulipimą), todėl gali prisidėti prie kraujo krešulių prevencijos.

Grynasis produkto svoris: 120 g

Porcijos viename konteineryje: 90

Porcijos dydis: 1 kapsulė

Maistingumo deklaracija porcijoje (1 kaps.) % RMV*

žuvų taukai: 1000 mg -

- EPA 330 mg -

- DHR 220 mg -

Vitaminas D3 50 μg / 2000 TV 1000

Vitaminas K2 50 μg 67

Vitaminas E 12 mg 100

* RMV - rekomenduojama maistinė vertė

Sudedamosios dalys: Žuvų taukai, D-alfa tokoferolis (vitaminas E), cholekalciferolis (vitaminas D), menachinonas MK-7 (vitaminas K) iš Bacillus subtilis natto (sojos), dangos sudėtis (želatina, drėgmę išlaikanti medžiaga: glicerolis, vanduo, dažiklis: karamelė).

Produkte gali būti pieno (įskaitant laktozę), žemės riešutų, kitų riešutų, sezamo sėklų, avižų, kiaušinių, vėžiagyvių.

Vartojimas: Gerti po 1 porciją (1 kapsulę) per dieną, geriausia po valgio. Gerti su dideliu kiekiu vandens.

Prieš vartojant, patartina atlikti 25-(OH)D kraujo tyrimą ir pasitarti su gydytoju arba vaistininku.

Gamintojas: Fitness Trading Robert Szulborski AL.Wojska Polskiego 71, 18-300 Zambrow, Lenkija.

Pastaba. Maisto papildas neturi būti vartojamas kaip maisto pakaitalas. Neviršyti nustatytos rekomenduojamos dozės.
Laikyti vaikams nepasiekiamoje vietoje.

Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams, todėl gali kažkiek skirtis nuo pačios prekės (pvz. gamintojui pakeitus pakuotės dizainą). Kilus klausimams, visada laukiame Jūsų skambučio telefonu +370 616 42124 arba el. paštu info@proteinas.lt.

E-KAINA - kaina, galiojanti tik perkant internetinėje parduotuvėje.

100% quality
chat Komentarai (0)

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko:

OstroVit Omega 3 D3+K2 90 caps

13,50 € 9,99 €