• -5,05 €
  • E-KAINA
    - 20 %
GREITAS PRISTATYMAS: užsisakius iki 13 val., prekes išsiųsime tą pačią darbo dieną!

OstroVit Marine Collagen & Hyaluronic Acid 200g Jūrinis kolagenas

5502
25,00 €
19,95 € Sutaupote 5,05 €
Su PVM
Įvertinimas
Kiekis

6.65 € / mėn. - Apmokėkite per 3 mėn.

Mastercard Visa

Milteliai, praturtinti kolagenu OstroVit Marine Collagen + Hyaluronic Acid + Vitamin C su saldikliu (-iais)

Grynasis kiekis 200 g

OstroVit Marine Collagen + hialurono rūgštis + vitaminas C 200 g

OstroVit jūrinis kolagenas + hialurono rūgštis + vitaminas C yra trijų veikliųjų medžiagų kompleksas miltelių pavidalu, ištirpinamas vandenyje, turintis kokoso ir persikų skonį. Produkte, be kita ko, yra I tipo žuvų kolageno peptidų, hialurono rūgšties ir vitamino C. Produktas skirtas visiems, kuriems rūpi graži ir sveika odos išvaizda, taip pat tiems, kurie sportuoja. 

2200 mg I tipo žuvies kolageno peptidų su hialurono rūgštimi ir vitaminu C vienoje porcijoje

Skanus kokoso – persikų skonis

Tobulas derinys – kolagenas, hialurono rūgštis ir vitaminas C

SĄNARIAMS, SAUSGYSLĖMS IR KREMŽLĖMS – kartu naudojami ingredientai, tokie kaip I tipo jūrinis kolagenas, hialurono rūgštis ir vitaminas C, gali padėti palaikyti  raumenų ir kaulų sistemos bei jungiamojo audinio darbą.

ODOS TOBULINIMAS – veikliųjų medžiagų kompleksas gali padėti teigiamai  odos stangrumą, elastingumą.

PAPRASTAS NAUDOTI – užtenka 4 kaušelius miltelių vieną ar du kartus per dieną ištirpinti vandenyje ir išgerti.

SKANAUS SKONIS – Vaisinis persikų skonis su kokosu daro reguliarų vartojimą malonumu.

Produkto medžiagų savybės: 

Kolagenas. Tai vienas iš svarbiausių žmogaus organizme randamų baltymų. Tai pagrindinė odos, sausgyslių, kaulų, sąnarių statybinė medžiaga. Jis veikia jungiamojo audinio vientisumą, stiprumą ir elastingumą. Padidėjęs fizinis aktyvumas suaktyvina kolageno nykimo procesą, todėl jo papildymas intensyvaus fizinio krūvio ir treniruočių metu yra labai svarbus. Naudingiausia kolageno forma yra I tipo žuvų kolageno peptidai su vitaminu C.

Hialurono rūgštis. Vienas didžiausių hialurono rūgšties privalumų yra teigiamas poveikis kaulų, sąnarių ir jungiamojo audinio funkcionavimui. Dėl savo savybių jis taip pat gali padėti padidinti odos elastingumą, pagreitinti atsigavimą po traumų, įpjovimų, įbrėžimų ar minkštųjų audinių pažeidimų.

Vitaminas C. Vitaminas, žinomas dėl daugybės vertingų savybių. Galingas antioksidantas. Daugiausia atsakingas už tinkamą jungiamojo audinio ir kaulų funkcionavimą. Produkte esantis vitaminas C, kaip  kolageno priedas, kurio dėka jis palaiko tinkamą jo sintezę, o tai savo ruožtu turi didžiulę įtaką kremzlių, dantenų, odos ir dantų veiklai.

Maistingumo deklaracija: 

Porcijos viename konteineryje: 80

1 porcija: 2500 mg

1 porcijai 2500 mg  /   2 porcijoms 5000 mg

Žuvies kolageno peptidai (hidrolizuoti) 2200 mg  /  4400mg

Vitaminas C 80 mg (100 %*)  /  160 mg (200 %*)

Hialurono rūgštis (natrio hialuronatas) 40 mg   /  80 mg

 *RMV- rekomenduojama maistinė vertė

Sudedamosios dalys: Žuvies kolageno peptidai (hidrolizuoti), L-askorbo rūgštis (vitaminas C), rūgštingumą reguliuojanti medžiaga: citrinų rūgštis; kvapiosios medžiagos, hialurono rūgštis (natrio hialuronatas), koncentruotos burokėlių sultys, saldikliai: sukralozė, acesulfamas K; spalva: karotinai.

Produkte gali būti pieno (įskaitant laktozę), sojų pupelių, žemės riešutų, kitų riešutų, sezamo sėklų, grūdų, kurių sudėtyje yra glitimo, kiaušinių, vėžiagyvių.

Vartojimas: Vieną 2500 mg produkto porciją (4 pilnus kaušelius) ištirpinkite 100 ml vandens. Naudokite pakuotėje esantį matavimo puodelį (1 ml). Vartokite 1-2 porcijas per dieną.

Neviršykite rekomenduojamos paros dozės. Nenaudokite produkto kaip įvairios mitybos pakaitalo. Rekomenduojama subalansuota mityba ir sveikas gyvenimo būdas. Nevartokite, jei esate alergiškas bet kuriai iš sudedamųjų dalių. Vaikams, nėščioms ar žindančioms moterims produkto vartoti negalima. Laikyti vaikams nepasiekiamoje vietoje.

Šią pakuotę laikyti sandariai uždarytą sausoje vietoje, 15-25°C temperatūroje. Saugoti nuo tiesioginių saulės spindulių.

Pastaba. Maisto papildas neturi būti vartojamas kaip maisto pakaitalas. Neviršyti nustatytos rekomenduojamos dozės.
Laikyti vaikams nepasiekiamoje vietoje.

Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams, todėl gali kažkiek skirtis nuo pačios prekės (pvz. gamintojui pakeitus pakuotės dizainą). Kilus klausimams, visada laukiame Jūsų skambučio telefonu +370 616 42124 arba el. paštu info@proteinas.lt.

E-KAINA - kaina, galiojanti tik perkant internetinėje parduotuvėje.

100% quality
chat Komentarai (0)

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko:

OstroVit Marine Collagen &...

25,00 € 19,95 €