• -4,01 €
  • E-KAINA
    - 25 %
GREITAS PRISTATYMAS: užsisakius iki 13 val., prekes išsiųsime tą pačią darbo dieną!

OstroVit Keep Sleep 270g

5430
16,00 €
11,99 € Sutaupote 4,01 €
Su PVM
Įvertinimas
(1)
Kiekis

4.00 € / mėn. - Apmokėkite per 3 mėn.

Mastercard Visa

Milteliai, praturtinti melatoninu  OstroVit Keep Sleep (Sleep Well) su saldikliu (-iais)

Grynasis kiekis 270 g

OstroVit Sleep Well yra dvylikos veikliųjų medžiagų rinkinys – vitaminai, mineralai, amino rūgštys ir ekstraktai, patogios tirpių vandenyje miltelių formos. Formulėje esantys ingredientai padeda užmigti ir gerina miego kokybę.

Kodėl reikia rūpintis sveiku miegu?

Tinkamas miegas yra būtinas kasdienei žmogaus veiklai. Kai miegas kokybiškas ir jo gauname pakankamai, mūsų smegenys dirba kur kas efektyviau – lengviau susikaupiame, o kūnas tinkamai atsinaujina.

OstroVit Sleep Well sudedamųjų dalių savybės:

MIEGO PALAIKIMAS – tokie ingredientai kaip melatoninas, L-triptofanas ir melisos ekstraktas gali padėti  lengviau užmigti ir pagerinti miego kokybę.

MIEGO KOKYBĖS PAGERINIMAS – produkte esantis veikliųjų medžiagų kompleksas gali padėti teigiamai ir raminančiai veikti nervų sistemą.

LENGVAS NAUDOJIMAS – Idealiai tinka tiems, kurie vengia vartoti  tabletes. Tiesiog vieną kaušelį produkto ištirpinkite 150-200 ml vandens ir išgerkite pusvalandį prieš miegą.

VAISIŲ SKONIS – Dėl gaivaus vaisiško  skonio reguliarus vartojimas teikia malonumą.

Tam tikrų veikliųjų medžiagų, įtrauktų į produktą, poveikis:

Magnis. Jis gali padėti palaikyti angliavandenių, riebalų ir baltymų apykaitą. Skatinti nervų laidumą ir širdies ir kraujagyslių cirkuliaciją.

L-argininas. Gali padėti reguliuoti širdies veiklą, stiprinti imuninę sistemą, gerinti organizmo funkcijas, taip pat riboti rytinį nuovargį.

L-glutaminas. Gali padėti sumažinti nuovargį po fizinio krūvio. Tai užtikrina geresnę miego kokybę.

Gama-aminosviesto rūgštis. Jis turi įtakos nervų sistemai –  gali padėti nurimti, padeda užmigti, atpalaiduoja raumenis.

L-ornitino L-aspartatas. Gali padėti sumažinti kortizolio kiekį kraujyje, todėl nervinė įtampa mažėja, o miego kokybė gerėja.

D-asparto rūgštis. Gali padėti  prie seksualinių galimybių gerinimoir  skatinti atsigavimą po treniruotės miego metu.

L-lizino HCL. Gali padėti lengviau  atkurti audinius, palaikyti riebalų apykaitą ir kalcio pasisavinimą. Gali padėti pagerinti koncentraciją ir miego kokybę.

L-triptofanas. Gali padėti  skatinti nervų sistemą veikti, tai turi teigiamos įtakos jūsų nuotaikai ir miegui.

Saldaus balzamo lapų ekstraktas. Jis pasižymi anksiolitinėmis ir antistresinėmis savybėmis. Gali padėti skatinti pažinimo funkcijas ir reguliuoja miegą.

Cinkas. Užtikrina sveikus plaukus, odą ir nagus. Jis gali padėti reguliuoti jūsų kasos ir širdies ir kraujagyslių sistemos veiklą. 

Vitaminas B6. Jis palaiko aminorūgščių ir angliavandenių apykaitą. Dalyvauja serotonino ir adrenalino sintezėje, palaiko nervų sistemos veiklą ir gali padėti sumažinti nuovargį.

Melatoninas. Gali turėti įtaką cirkadiniam modeliui – padėti užmigti, gerina miego kokybę ir neleidžia pabusti naktį.

Sudedamosios dalys: 

Maltodekstrinas, citrinų rūgšties (magnio) magnio druskos, L-argininas, L-glutaminas, gama-aminosviesto rūgštis GABA, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga: citrinų rūgštis; L-ornitino L-aspartatas, D-asparto rūgštis D.A.A., L-lizinas HCL, L-triptofanas, balzamo lapų ekstraktas (Melissa officinalis) DER 4:1, lipnumą reguliuojanti medžiaga: silicio dioksidas; cinko gliukonatas (cinkas), aromatas, saldiklis: sukralozė; piridoksino hidrochloridas (vitaminas B6), melatoninas.

Produkte gali būti pieno (įskaitant laktozę), sojų pupelių, žemės riešutų, kitų riešutų, sezamo sėklų, grūdų, kurių sudėtyje yra glitimo, kiaušinių, vėžiagyvių, žuvies.

Maistingumo deklaracija porcijoje 9 g

Magnis 195 mg 52*
L-argininas 1000 mg
L-glutaminas 950 mg
Gama-aminosviesto rūgštis GABA 750 mg
L-ornitino L-aspartatas 650 mg
Kwa D-asparto rūgštis D.A.A. 500 mg
L-lizino HCL 350 mg
L-triptofanas 300 mg
Balzamo lapų ekstraktas 200 mg
Cinkas 10 mg 100*
Vitaminas B6 6 mg 429*
Melatoninas 1 mg 

 *RMV- rekomenduojama maistinė vertė

Vartojimas: 1 porciją 9 g (1 kaušelį) ištirpinkite 150-200 ml vandens. Vartoti 1 porciją dieną, 30 minučių prieš miegą. Teigiamas poveikis pasireiškia išgėrus 1 mg melatonino prieš pat miegą. Produktas skirtas suaugusiems.

Neviršykite rekomenduojamos paros dozės. Nenaudokite produkto kaip įvairios mitybos pakaitalo. Rekomenduojama subalansuota mityba ir sveikas gyvenimo būdas. Nevartokite, jei esate alergiškas bet kuriai iš sudedamųjų dalių. Vaikams, nėščioms ar žindančioms moterims šio produkto vartoti negalima. Nenaudoti vairuojant ar valdant mechanizmus, nevartoti alkoholio ir kitų narkotikų, įskaitant vaistažoles. Laikyti vaikams nepasiekiamoje vietoje.

Pastaba. Maisto papildas neturi būti vartojamas kaip maisto pakaitalas. Neviršyti nustatytos rekomenduojamos dozės.
Laikyti vaikams nepasiekiamoje vietoje.

Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams, todėl gali kažkiek skirtis nuo pačios prekės (pvz. gamintojui pakeitus pakuotės dizainą). Kilus klausimams, visada laukiame Jūsų skambučio telefonu +370 616 42124 arba el. paštu info@proteinas.lt.

E-KAINA - kaina, galiojanti tik perkant internetinėje parduotuvėje.

100% quality
chat Komentarai (1)
Įvertinimas

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko:

OstroVit Keep Sleep 270g

16,00 € 11,99 €