• -4,51 €
  • E-KAINA
    - 23 %
GREITAS PRISTATYMAS: užsisakius iki 13 val., prekes išsiųsime tą pačią darbo dieną!

Performa Luma Shaker

5387
20,00 €
15,49 € Sutaupote 4,51 €
Su PVM
Įvertinimas
Spalva
Kiekis

5.16 € / mėn. - Apmokėkite per 3 mėn.

Mastercard Visa

💧PUIKI PLAKTUVĖ ARBA VANDENS BUTELIUKAS: Nuimamas ActionRod maisytuvas leidžia LUMA vienu lengvu žingsniu pavirsti iš elegantiško vandens buteliuko į efektyvią sportinę plaktuvę. Puikiai tinka baltymams, kokteiliams ar gėrimų mišiniams arba gali būti patogus virtuvės prietaisas tešloms, padažams, kiaušiniams ar bet kokiam mažų porcijų maišymui.

💧FORMA IR INTEGRUOTA RANKENA: Manome, kad sutiksite, kad elegantiška Luma forma tiks jūsų rankai beveik taip pat patogiai, kaip ir jūsų mėgstamiausia batų pora. Integruotą rankeną ir Luma lengva nešiotis arba tiesiog prisegti prie mėgstamo laisvalaikio ar sporto krepšio.

💧SAUGI, STIPRI APSAUGA: PERFORMA️ tai yra misija; Štai kodėl kiekvienas Luma fitness buteliukas yra pagamintas iš tvirtesnio Tritan plastiko. Jis yra nedūžtantis, atsparus kvapams, 100 % be BPA, skirtas apsaugoti nuo išblukimo ir įskilimo ir griežtai išbandytas, kad būtų nesandarus!

💧 SAUGU PLAUTI INDAPLOVĖJE: Skirtingai nuo kitų plaktuvų ir gertuvių, nes maišytuvas yra integruotas į dangtelį su ActionRod technologija, jūs neprarasite, nepamiršite ar nepamesite savo dalių.

Pastaba. Maisto papildas neturi būti vartojamas kaip maisto pakaitalas. Neviršyti nustatytos rekomenduojamos dozės.
Laikyti vaikams nepasiekiamoje vietoje.

Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams, todėl gali kažkiek skirtis nuo pačios prekės (pvz. gamintojui pakeitus pakuotės dizainą). Kilus klausimams, visada laukiame Jūsų skambučio telefonu +370 616 42124 arba el. paštu info@proteinas.lt.

E-KAINA - kaina, galiojanti tik perkant internetinėje parduotuvėje.

100% quality
chat Komentarai (0)

Performa Luma Shaker

20,00 € 15,49 €