• -1,05 €
  • E-KAINA
    - 9 %
GREITAS PRISTATYMAS: užsisakius iki 13 val., prekes išsiųsime tą pačią darbo dieną!

OstroVit Cordyceps Sinensis Extract 50 g

5359
12,00 €
10,95 € Sutaupote 1,05 €
Su PVM
Įvertinimas
Kiekis

3.65 € / mėn. - Apmokėkite per 3 mėn.

Mastercard Visa

OstroVit Cordyceps Sinensis ekstraktas Grynasis kiekis 50 g 

OstroVit Cordyceps Sinensis ekstraktas yra veganiškas produktas, pasižymintis imunostimuliuojančiomis ir adaptogeninėmis savybėmis.

Vienoje produkto porcijoje yra net 200 mg tauriųjų polisacharidų, kurie pasižymi senėjimą stabdančiomis savybėmis, taip pat yra pagrindiniai kūno statybiniai blokai.

Kodėl cordyceps sinensis?

Vikšrinis grybas, tai yra cordyceps sinensis arba trumpai kordicepsas, yra grybų rūšis, natūraliai aptinkama Tibeto plokščiakalnyje, aukštai kalnuose. Dėl sunkių prieigos sąlygų ir kininio kordicepso atsiradimo sezoniškumo itin sunku gauti.

Cordyceps sinensis pasižymi adaptogeninėmis savybėmis, t.y. gali padėti  jūsų kūnui ir protui išlaikyti pusiausvyrą. Didelis įvairių maistinių medžiagų kiekis, įskaitant polisacharidus ir aminorūgštis, gali padėti grybams stimuliuoti imuninę sistemą veikti ir kovoti su vėžiu. Tuo pačiu metu tai gali padėti pagerinti jūsų nuotaiką ir padidinti energiją.

OstroVit Cordyceps Sinensis ekstrakte esančių sudedamųjų dalių savybės: 

APSAUGA NUO INFEKCIJŲ – grybo sudėtyje esantys polisacharidai gali padėti daryti  įtaką imunologiniam Jūsų organizmo atsakui.

PAGALBA SPORTUOJANTIEMS– gali padėti suteikti jums energijos tęsti treniruotę. Jei norite, kad ji būtų dar stipresnė, įpilkite ekstrakto į mėgstamą kavą.

TINKAMA VEGANAMS IR VEGETARAMS – Cordyceps sinensis ekstraktas skirtas visiems suaugusiems, nepriklausomai nuo jų mitybos. Kadangi jame nėra gyvūninės kilmės priedų, jį gali laisvai naudoti ir veganai bei vegetarai.

PAPRASTAS NAUDOJIMAS – Sumaišykite vieną produkto šaukštelį (500 mg ekstrakto) su vandeniu ir gerkite valgydami. Naudokite viduje esantį šaukštelį.

Maistingumo deklaracija: 

Porcijos viename konteineryje: 100

Porcijos dydis: 500 mg

Veikliosios medžiagos Vienoje porcijoje

Kordicepso grybų ekstraktas, iš kurio: 500 mg

- polisacharidai (40%) 200 mg

Sudedamosios dalys : Kordicepso grybų ekstraktas (Cordyceps sinensis (Berk) Sacc.) standartizuotas 40 % polisacharidų.

Produkte gali būti pieno (įskaitant laktozę), sojos, žemės riešutų, kitų riešutų, sezamo sėklų, grūdų, kurių sudėtyje yra glitimo, kiaušinių, vėžiagyvių, žuvies.

Vartojimas: Vartoti po 1 porciją – 500 mg (1 kaušelis) per dieną valgio metu, užgeriant vandeniu. Naudokite pakuotėje esantį matavimo šaukštelį (1 ml).

Neviršykite rekomenduojamos paros dozės. Nenaudokite produkto kaip įvairios mitybos pakaitalo. Rekomenduojama subalansuota mityba ir sveikas gyvenimo būdas. Nevartokite, jei esate alergiškas bet kuriai iš sudedamųjų dalių. Nerekomenduojama vartoti  vaikams, nėščioms ar žindančioms moterims. Laikyti vaikams nepasiekiamoje vietoje.

Gamintojas: Fitness Trading Robert Szulborski ul. Sitarska 16, 18-300 Zambrów Polska

Pastaba. Maisto papildas neturi būti vartojamas kaip maisto pakaitalas. Neviršyti nustatytos rekomenduojamos dozės.
Laikyti vaikams nepasiekiamoje vietoje.

Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams, todėl gali kažkiek skirtis nuo pačios prekės (pvz. gamintojui pakeitus pakuotės dizainą). Kilus klausimams, visada laukiame Jūsų skambučio telefonu +370 616 42124 arba el. paštu info@proteinas.lt.

E-KAINA - kaina, galiojanti tik perkant internetinėje parduotuvėje.

100% quality
chat Komentarai (0)

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko:

OstroVit Cordyceps Sinensis...

12,00 € 10,95 €