GREITAS PRISTATYMAS: užsisakius iki 13 val., prekes išsiųsime tą pačią darbo dieną!

POWER SYSTEM Gloves Bassic Evo

4940
6,00 €
Su PVM
Įvertinimas

Dydis
Kiekis
Išparduota

2.00 € / mėn. - Apmokėkite per 3 mėn.

Mastercard Visa

„POWER SYSTEM“ fitneso pirštinės „WORKOUT“  yra skirtos ilgaamžiškumui:

 

 POWER SYSTEM kūno rengybos pirštinės „WORKOUT“: dvigubo sluoksnio nykščio, dvigubai susiūto nykščio ir dvigubai susiūto delno. Workout pirštinės gali ilgai tarnauti ir geriau apsaugoti jūsų rankas.

Pirštinės galinė dalis yra pagaminta iš puikaus, specialiai suprojektuoto kilpinio audinio, kad galėtumėte nuvalyti veidą ir prakaitą. Tai kvėpuojantis audinys, kuris neleidžia kauptis šilumai.

Pirštinės delnas padalintas į dvi dalis. Viena dalis yra putplasčio pagalvėlės, kita yra tikros odos delnas. Tai leidžia apsaugoti jūsų ranką ir tvirtai suimti fitneso įrangą. 

Laisvai reguliuojamas riešo velcrono dirželis, kuris lanksčiai pritaikomas jūsų riešo situacijai. Šios treniruočių pirštinės tinka sportui, treniruotėms, mankštai, kultūrizmui, važinėjimui dviračiu, svorio kilnojimui, jėgos pratimams. Viršutinė dalis pagaminta iš minkšto ir drėgmę sugeriančio frotinio audinio dvigubo sluoksnio iš minkštos ir lanksčios odos

Anatomiškos formos paminkštinimas delno pusėje, kad būtų patogiau suimti

Pastaba. Maisto papildas neturi būti vartojamas kaip maisto pakaitalas. Neviršyti nustatytos rekomenduojamos dozės.
Laikyti vaikams nepasiekiamoje vietoje.

Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams, todėl gali kažkiek skirtis nuo pačios prekės (pvz. gamintojui pakeitus pakuotės dizainą). Kilus klausimams, visada laukiame Jūsų skambučio telefonu +370 616 42124 arba el. paštu info@proteinas.lt.

E-KAINA - kaina, galiojanti tik perkant internetinėje parduotuvėje.

100% quality
chat Komentarai (0)

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko:

POWER SYSTEM Gloves Bassic Evo

6,00 €