• -5,05 €
  • E-KAINA
    - 20 %
GREITAS PRISTATYMAS: užsisakius iki 13 val., prekes išsiųsime tą pačią darbo dieną!

Mammut Creatine Monohydrate 550g

5229
25,00 €
19,95 € Sutaupote 5,05 €
Su PVM
Įvertinimas
(1)
Kiekis

6.65 € / mėn. - Apmokėkite per 3 mėn.

Mastercard Visa

Specialios paskirties maisto produktas Mammut Creatine Monohydrate 

Grynasis kiekis 500g

5,1 g aukštos kokybės kreatino vienoje porcijoje

Kreatinas gali padėti padidinti fizinį pajėgumą greitumo treniruočių metu, kaip trumpalaikės intensyvios fizinės veiklos dalis*

papildytas magniu

galima maišyti su kitais produktais

* Teigiamas kreatino poveikis pasireiškia per dieną suvartojant 3 g.

Kreatino monohidrato milteliai iš Mammut Nutrition, kaip rodo pavadinimas, yra aukštos kokybės kreatino monohidratas. Kreatinas – tai natūraliai organizme gaminama medžiaga, kurios vartojimas padidina fizinį pajėgumą intensyvių treniruočių metu, kaip trumpalaikės intensyvios fizinės veiklos dalis. Todėl kreatino naudojimas yra plačiai paplitęs varžybų sporte. Jis susidaro kepenyse iš trijų aminorūgščių. Vieno iš jų – metionino – pats organizmas pasigaminti negali. Jis turi būti vartojamas su maistu.

Be savo fizinės gamybos, kūnas dalį kreatino gauna iš maisto, kur jo ypač randama raudonoje mėsoje. Suvartojus, maždaug du trečdaliai kreatino virsta kreatino fosfatu (CP) ir taip kaupiasi raumenyse. CP padidina adenozino trifosfato (ATP), kuris yra mūsų raumenų kuras, kiekį. Kuo didesnis ATP lygis raumenyje, tuo ilgiau galima išlaikyti maksimalų efektyvumą. ATP greitai sunaudojamas dalijantis, tačiau sąveikaujant su CP atsikuria per labai trumpą laiką (nuo kelių sekundžių iki kelių minučių).

Nors kreatinas labai greitai kaupiasi raumenų ląstelėse, jis taip pat labai greitai pašalinamas. Tyrimai rodo, kad kasdien vartojant 3 g kreatino, raumenyse susidaro pastovus kreatino kiekis. Norint išlaikyti ir auginti raumenis, jūsų racione turėtų būti daug baltymų ir angliavandenių.

Jei padidinate kreatino suvartojimą, taip pat labai svarbu gerti pakankamai skysčių. Mankštos metu netenkama ir mineralų. Pavyzdžiui, siekiant išvengti raumenų mėšlungio, Mammut kreatino monohidrato milteliai taip pat praturtinti magniu. Magnis padeda palaikyti elektrolitų pusiausvyrą ir normalią raumenų funkciją.

Mammut rekomenduoja kasdien išgerti 6 g (= 1 matavimo šaukštas) Mammut kreatino monohidrato miltelių su vandeniu arba vaisių sultimis. Teigiamas kreatino poveikis pasireiškia per dieną suvartojant 3 g. Kreatiną reikėtų vartoti tik kelias savaites. Kreatinas skirtas tik suaugusiems, kurie užsiima intensyvia fizine veikla. Vien vartoti kreatiną nepakanka; taip pat reikia užsiimti  intensyviomis treniruotėmis, kad kreatino savybės būtų išnaudotos optimaliai.

Maistingumo deklaracija (6 g miltelių) %NRV*

Magnis 129 mg 34

 Kreatino monohidratas 5,8g

- iš kurio kreatino 5,1g

*RMV = rekomenduojama maistinė vertė

Sudedamosios dalys: 96% kreatino monohidratas, magnio oksidas.

Pastabos: Negalite viršyti nurodyto rekomenduojamo paros suvartojimo kiekio! Jokiu būdu nepakeičiama įvairios ir subalansuotos mitybos bei sveiko gyvenimo būdo. Laikyti mažiems vaikams nepasiekiamoje vietoje. Netinka vaikams ir jaunimui. Kreatinas skirtas tik suaugusiems, kurie užsiima intensyvia fizine veikla. 

Atidarius sunaudoti per 5 mėnesius. Produktą laikyti uždarytą, sausą, apsaugotą nuo šviesos ir kambario temperatūroje ne aukštesnėje kaip 25°C.

Pastaba. Maisto papildas neturi būti vartojamas kaip maisto pakaitalas. Neviršyti nustatytos rekomenduojamos dozės.
Laikyti vaikams nepasiekiamoje vietoje.

Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams, todėl gali kažkiek skirtis nuo pačios prekės (pvz. gamintojui pakeitus pakuotės dizainą). Kilus klausimams, visada laukiame Jūsų skambučio telefonu +370 616 42124 arba el. paštu info@proteinas.lt.

E-KAINA - kaina, galiojanti tik perkant internetinėje parduotuvėje.

100% quality
chat Komentarai (1)
Įvertinimas

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko:

Mammut Creatine Monohydrate...

25,00 € 19,95 €