• -6,05 €
  • E-KAINA
    - 43 %
GREITAS PRISTATYMAS: užsisakius iki 13 val., prekes išsiųsime tą pačią darbo dieną!

OstroVit Chlorella 250g (exp. 2024-03-14)

5103
14,00 €
7,95 € Sutaupote 6,05 €
Su PVM

Įvertinimas
(2)

Kiekis
Išparduota

2.65 € / mėn. - Apmokėkite per 3 mėn.

Mastercard Visa

OstroVit Chlorella VEGE 250 g

OstroVit Chlorella yra miltelių pavidalo produktas, sukurtas vienaląsčiams mikrodumbliams iš žaliosios klasterio priklausančių dumblių pagrindu. Dėl pleiotropinio poveikio žmogaus organizmui produktas neseniai buvo priskirtas prie supermaisto produktų. Chlorela – tai daugybė vitaminų, mineralų ir fitochemikalų, turinčių sveiką poveikį žmogaus organizmui.

Absoliutus supermaistas!

Pakuotėje 125 porcijos

Natūralios kilmės produktas

2000 mg vienoje porcijoje!

OstroVit Chlorella – vienaląsčiai monodumbliai

Chlorella yra organizmas, priklausantis vienaląsčiams gėlavandeniams dumbliams. Esame dėkingi jai už visą turtingumą, mineralus, vitaminus, fitochemines medžiagas ir makroelementus, nes tai taip pat gali būti baltymų šaltinis. Chlorela gali būti veganiškas geležies šaltinis, kurio dažniausiai galima rasti mėsoje ir vitamino B12, kuriuo turėtų papildyti veganiškos dietos besilaikantys žmonės. Įrodyta, kad žmonės, kurie vartojo mikrodumblius, turėjo daugiau vitamino B12 nei veganai, kurie jų atsisakė savo mityboje. Chlorela yra idealus chlorofilo šaltinis, kurio sudėtyje yra apie 5%, o tai yra tikrai aukštas rezultatas tarp kitų ne tik vandens, bet ir sausumos augalų. Kodėl chlorela vadinama supermaistu? Pagrindinė priežastis yra jo komponentų išsamumas ir pleiotropinis (daugiakryptis) veikimas. Jis aprūpina mus reikalingais vitaminais, ty A, C, E ir B grupės vitaminais. Verta pridurti, kad jame yra net 19 nepakeičiamų aminorūgščių, o baltymų kiekis yra apie 60% !! Be vieno iš svarbiausių mineralų – geležies, Chlorella taip pat turi folio rūgšties, liuteino arba beta karotino, kuris yra vitamino A provitaminas.

Savybės:

Bekompromisis supermaistas

Daugybė fitocheminių medžiagų, baltymų, mineralų ir vitaminų

Gali padėti pagerinti lipidų profilį organizme

Pasižymi antioksidaciniu aktyvumu, veikdamas kaip radikalų akceptorius

Gali padėti tinkamai reguliuoti gliukozės kiekį

Jis gali padėti palaikyti mūsų organizmo imunines funkcijas

Aktyvūs ingridientai  Porcijoje (2g)

Dumblių milteliai – chlorela  2000 mg

Sudedamosios dalys: Dumblių milteliai – chlorella (Chlorella pyrenoidosa).

Produkte gali būti pieno (įskaitant laktozę), sojos, žemės riešutų, sezamo sėklų, grūdų, kurių sudėtyje yra glitimo, kiaušinių, vėžiagyvių, žuvies.

Vartojimas : Gerkite po 2 g (4 kaušelius) per dieną. Gerti su dideliu kiekiu vandens. Taip pat galima dėti į kokteilius, jogurtus, sultis. Naudokite pakuotėje esantį matavimo puodelį (1 ml).

Pastaba. Maisto papildas neturi būti vartojamas kaip maisto pakaitalas. Neviršyti nustatytos rekomenduojamos dozės.
Laikyti vaikams nepasiekiamoje vietoje.

Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams, todėl gali kažkiek skirtis nuo pačios prekės (pvz. gamintojui pakeitus pakuotės dizainą). Kilus klausimams, visada laukiame Jūsų skambučio telefonu +370 616 42124 arba el. paštu info@proteinas.lt.

E-KAINA - kaina, galiojanti tik perkant internetinėje parduotuvėje.

100% quality
chat Komentarai (2)
Įvertinimas

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko:

OstroVit Chlorella 250g...

14,00 € 7,95 €