• -0,55 €
  • E-KAINA
    - 16 %
GREITAS PRISTATYMAS: užsisakius iki 13 val., prekes išsiųsime tą pačią darbo dieną!

OstroVit Flavoured Sauce 350g

6074
3,50 €
2,95 € Sutaupote 0,55 €
Su PVM
Įvertinimas
(4)
Skonis
Kiekis

0.98 € / mėn. - Apmokėkite per 3 mėn.

Mastercard Visa

OstroVit Flavoured Sauce (Grynasis kiekis 350g)

OstroVit skanus  padažas be cukraus! Produktas yra puikus priedas prie desertų, blynų, pyragų ir neriebių užkandžių bei tiems, kurie nori sumažinti kasdienį kalorijų kiekį. Ieškote saldaus patiekalo ir deserto priedo, kuris leis prižiūrėti kūno linijas lengviau? O gal laikotės mažai angliavandenių turinčios dietos ir pasiilgstate saldumynų? Išbandykite mūsų naujausius padažus be cukraus. Išsirinkite savo mėgstamą skonį ir mėgaukitės juo be apribojimų. Vienoje padažo porcijoje yra tik 0,8 kalorijos!

OstroVit padažai be cukraus!

Nors dauguma iš mūsų mėgsta saldumynus, persivalgymas gali turėti nemalonių pasekmių jūsų sveikatai ir gražiai išvaizdai. Mūsų naujausia becukrių padažų linija patvirtina šį teiginį! Kaip tai netgi įmanoma? Viena mūsų padažo porcija turi mažiau nei vieną kaloriją. Be to, produkte visiškai nėra cukraus, riebalų ir kitų angliavandenių pėdsakų. Jo sudėtyje yra du mažo glikemijos indekso saldikliai: eritritolis ir sukralozė bei bambuko pluoštas, kuris yra svarbus netirpių skaidulų šaltinis.

Mūsų nekaloringi padažai yra puiki alternatyva daug kalorijų turintiems glazūrams, užpilams ir kremams, kuriuose yra daug cukraus. Padažai yra penkių originalių skonių (šokolado, rūgščiųjų vyšnių, šokolado su vyšnia, kokoso, braškių), kuriuos galite naudoti atskirai arba maišyti, kad sukurtumėte unikalius skonių derinius. 

Rinkitės mūsų nekaloringą padažą, jei:

mėgstate saldumynus

laikotės mažo kaloringumo dietos

norite sumažinti kalorijų kiekį

ieško sveikesnės alternatyvos riebiems cukringiems padažams

Maistingumo deklaracija Porcija (5g) / 100 g

Energetinė vertė 3 kJ / 0,8 kcal / 60 kJ / 15 kcal

Riebalai 0 g / 0,6 g

- iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 0 g / 0,4 g

Angliavandeniai 0,4 g / 8,7 g

- iš kurių cukrų 0 g / 0 g

- iš kurių polihidroksiliai alkoholiai (polioliai) 0,4 g / 8,4 g

Skaidulos 0,1 g / 2,8 g

Baltymai 0 g / 0,6 g

Druska 0,01 g / 0,21 g

Sudedamosios dalys : Vanduo, saldiklis: eritritolis; kakava (3%), bambuko pluoštas, tirštiklis: ksantano derva; natūrali šokolado kvapioji medžiaga, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga: pieno rūgštis; spalva: amoniako karamelė; druska, konservantas: natrio benzoatas; saldiklis: sukralozė.

Produkte gali būti pieno (įskaitant laktozę), sojos pupelių, žemės riešutų, kitų riešutų, sezamo sėklų, grūdų, kurių sudėtyje yra glitimo, kiaušinių, vėžiagyvių, žuvies.

Pastaba. Maisto papildas neturi būti vartojamas kaip maisto pakaitalas. Neviršyti nustatytos rekomenduojamos dozės.
Laikyti vaikams nepasiekiamoje vietoje.

Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams, todėl gali kažkiek skirtis nuo pačios prekės (pvz. gamintojui pakeitus pakuotės dizainą). Kilus klausimams, visada laukiame Jūsų skambučio telefonu +370 616 42124 arba el. paštu info@proteinas.lt.

E-KAINA - kaina, galiojanti tik perkant internetinėje parduotuvėje.

100% quality
chat Komentarai (4)
Įvertinimas

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko:

OstroVit Flavoured Sauce 350g

3,50 € 2,95 €