• -1,51 €
  • E-KAINA
    - 15 %
GREITAS PRISTATYMAS: užsisakius iki 13 val., prekes išsiųsime tą pačią darbo dieną!

OstroVit Green Tea Extract 100g.

4967
9,99 €
8,48 € Sutaupote 1,51 €
Su PVM
Įvertinimas
Kiekis

2.83 € / mėn. - Apmokėkite per 3 mėn.

Mastercard Visa

OstroVit Green Tea Extract Grynasis kiekis 100g.



OstroVit Green Tea Extract
yra natūralus maisto papildas, žaliosios arbatos lapų miltelių pavidalu. Produkte yra daug polifenolių, kurie atlieka labai svarbų vaidmenį organizme. Žalioji arbata švelniai stimuliuoja organizmo veiklą, padeda deginti riebalinį audinį ir palaiko virškinimą, taip pat stimuliuoja smegenis ir turi valomųjų savybių. Jei laikotės mažo kaloringumo dietos ir ieškote papildo, kuris padėtų Jums kovoti su nepageidaujamais kilogramais, turite išbandyti žaliosios arbatos ekstraktą iš OstroVit.

Visus proteinas.lt papildus lieknėjimui rasite čia→


Kaip veikia žaliosios arbatos ekstraktas?

OstroVit žaliosios arbatos ekstraktas yra kupinas vertingų maistinių medžiagų šaltinis, įskaitant kofeiną, L-teaniną ir polifenolius. Dėl didelio antioksidantų kiekio, produktas stabdo laisvųjų radikalų vystymąsi ir taip natūraliai valo organizmą. Jis taip pat pasižymi antibakterinėmis savybėmis ir apsaugo odą nuo žalingos UV spinduliuotės. Be to, tai leidžia palaikyti tinkamą cholesterolio ir cukraus kiekį kraujyje.

Žaliosios arbatos ekstraktas rekomenduojamas visiems, kurie nori saugiai numesti svorio ir tuo pačiu sumažinti riebalinį audinį. Į papildą įtraukti polifenoliai skatina riebalų skaidymąsi ir riebalinių ląstelių sunaikinimą. Savo ruožtu kofeinas mažina alkio jausmą.


Pasirinkite OstroVit žaliosios arbatos ekstraktą, jeigu:

nori numesti svorio

laikotės mažo kaloringumo dietos

ieškote natūralaus antioksidanto

kovojate su aukštu cholesteroliu


Savybės:

OstroVit žaliosios arbatos ekstrakte gausu vertingų polifenolių, kurie pasižymi stipriu antioksidaciniu poveikiu – valo organizmą iš vidaus ir apsaugo nuo žalingos UV spinduliuotės, apsaugo nuo infekcijų. Reguliarus vartojimas gali pagerinti virškinimą ir sumažinti riebalinio audinio kiekį.


PAGALBA METANT SVORĮ – žaliosios arbatos ekstraktas padės atsikratyti papildomų kilogramų. Reguliariai vartodami galite lengvai sumažinti riebalinių ląstelių skaičių ir mėgautis savo svajonių figūra.

ANTIOKSIDANTINĖS SAVYBĖS – Žaliosios arbatos dėka galite lengvai išvalyti organizmą. Polifenoliai leis pašalinti laisvuosius radikalus ir apsaugoti organizmą nuo oksidacinio streso.

AUGALINĖ SUDĖTIS – Žaliosios arbatos ekstraktas yra natūralus būdas gražiai atrodyti ir būti sveikam. Maisto papildas pagamintas tik iš vieno ingrediento – jame nėra užpildų ir kitų medžiagų, kurios trukdytų ekstrakto poveikiui.

LENGVAS DOZAVIMAS – Šiuolaikinė augalinio ekstrakto forma su dideliu veikliųjų medžiagų kiekiu puikiai tiks, jei nemėgstate papildų tabletėse ir kapsulėse.


MAISTINĖ VERTĖ 500mg (1 porcija):

žaliosios arbatos lapų ekstraktas (iš kurio):

polifenoliai (50%) - 250mg.

 

SUDEDAMOSIOS DALYS: Žaliosios arbatos lapų ekstraktas (Camellia sinensis L.) standartizuotų 50 % polifenolių.  

 

VARTOJIMAS: Vartoti po 1 porciją – 500 mg (1 kaušelis) per dieną valgio metu, užgeriant vandeniu. Naudokite pakuotėje esantį matavimo kaušelį (1ml) . 

Pastaba. Maisto papildas neturi būti vartojamas kaip maisto pakaitalas. Neviršyti nustatytos rekomenduojamos dozės.
Laikyti vaikams nepasiekiamoje vietoje.

Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams, todėl gali kažkiek skirtis nuo pačios prekės (pvz. gamintojui pakeitus pakuotės dizainą). Kilus klausimams, visada laukiame Jūsų skambučio telefonu +370 616 42124 arba el. paštu info@proteinas.lt.

E-KAINA - kaina, galiojanti tik perkant internetinėje parduotuvėje.

100% quality
chat Komentarai (0)

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko:

OstroVit Green Tea Extract...

9,99 € 8,48 €