• -1,51 €
  • E-KAINA
    - 15 %
GREITAS PRISTATYMAS: užsisakius iki 13 val., prekes išsiųsime tą pačią darbo dieną!

OstroVit Ginkgo Biloba Extract 50g.

4963
9,99 €
8,48 € Sutaupote 1,51 €
Su PVM
Įvertinimas

Kiekis
Išparduota

2.83 € / mėn. - Apmokėkite per 3 mėn.

Mastercard Visa

OstroVit Ginkgo Biloba Extract Grynasis kiekis 50g.



OstroVit Ginkgo Biloba ekstraktas, tai yra dviskiaučio ginkmedžio medžio lapų ekstraktas (Ginkgo Biloba L.), gali būti naudojamas kogniktyviniams gebėjimams gerinti, užkirsti kelią natūraliam jų pablogėjimui dėl senėjimo ir pagerinti atmintį. Ilgalaikis Ginkgo biloba ekstrakto naudojimas suteikia pastebimus rezultatus ir leidžia geriau susikaupti atliekant kiekvieną užduotį.

 

Ginkgo biloba ekstraktas jūsų kasdienėje dietoje

Dviskiautis ginkmedis (Maidenhair) yra ilgaamžis medis, galintis augti iki 4000 metų . Ginkmedžio lapai buvo naudojami daugelį metų ir ,pirmiausia, yra susiję su Tolimųjų Rytų tradicine medicina. Iš šio augalo lapų gaunamos svarbiausios veikliosios medžiagos – ginkmedžio flavono glikozidai ir terpeno laktonai, atsakingi už palankų augalo poveikį žmogaus organizmui.

Ginkgo biloba taip pat skatina kraujotaką širdies ir kraujagyslių sistemoje. Kraujas, kartu su maistinėmis medžiagomis, greičiau patenka į smegenis ir kitus organus, bei gali pagerinti jų veiklą. Įdomu tai, kad dviskiautis ginkmedis turi skausmą malšinančių savybių, pavyzdžiui, mažina galvos skausmą. Jei susiduriate su tokiomis problemomis, gamta turi tinkamą sprendimą, kurį azijiečiai naudoja daugelį metų.

 

Rinkitės OstroVit Ginkgo Biloba ekstraktą, jei:

norite, kad Jūsų smegenys veiktų 100%

norite pagerinti atmintį

trūksta susikaupimo

nemėgstate vartoti tablečių ar kapsulių

 

Savybės:

Kad pamatytumėte teigiamą dviskaiučio ginkmedžio naudojimo poveikį, tereikia vieną kartą per dieną išgerti OstroVit Ginkgo Biloba ekstrakto. Jis gali būti maišomas su vandeniu arba galitevartoti su mėgstamomis salotomis, jogurtu, musliukais ar kitais patiekalais, kad paskatintumėte savo kogniktyvines galimybes. Būkite geriausia savo versija ir pasiekite savo tikslus 100%.

 

Naudokite OstroVit Ginkgo Biloba ekstraktą, kuris:

PALAIKO KOGNITYVINIUS PROCESUS – Išnaudokite visas savo smegenų galimybes.

PALAIKO ATMINTĮ – pagerinkite mokymąsį prieš testą, egzaminą ir kasdieniame gyvenime. Prisiminkite apie svarbius susitikimus, savo šeimos gimtadienius ir apie tai, kur palikote akinius ar raktus.

YRA 100% TINKAMAS VEGANAMS IR VEGETARAMS – papilde gausu tik augalinės kilmės ingredientų ir jame nėra gyvulinės kilmės ingredientų ar perteklinių užpildų.

PATOGU VARTOTI – OstroVit Ginkgo Biloba ekstraktas gali būti lengvai dozuojamas ir vartojamas dėl labai patogios miltelių formos.

 

MAISTINĖ VERTĖ 250mg (1porcija):

Ginkgo Biloba lapų ekstraktas (iš kurio):

ginkmedžio-flavono glikozidai (24%) - 60mg

terpeno laktonai (6%) - 15mg

 

SUDEDAMOSIOS DALYS : Ginkgo biloba lapų ekstraktas (Ginkgo Biloba L.) standartizuotų 24% ginkmedžio-flavono glikozidų ir 6% terpeno laktonų. Produkte gali būti pieno (laktozė), sojos, žemės riešutų, kitų riešutų, sezamo sėklų, grūdų, kurių sudėtyje yra glitimo, kiaušinių, vėžiagyvių, žuvies.

 

VARTOJIMAS:

Vartoti po 1 porciją – 250 mg (1 kaušelis) per dieną valgio metu, užgeriant vandeniu. Naudokite pakuotėje esantį matavimo kaušelį (0,5 ml).

Pastaba. Maisto papildas neturi būti vartojamas kaip maisto pakaitalas. Neviršyti nustatytos rekomenduojamos dozės.
Laikyti vaikams nepasiekiamoje vietoje.

Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams, todėl gali kažkiek skirtis nuo pačios prekės (pvz. gamintojui pakeitus pakuotės dizainą). Kilus klausimams, visada laukiame Jūsų skambučio telefonu +370 616 42124 arba el. paštu info@proteinas.lt.

E-KAINA - kaina, galiojanti tik perkant internetinėje parduotuvėje.

100% quality
chat Komentarai (0)

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko:

OstroVit Ginkgo Biloba...

9,99 € 8,48 €