• -2,05 €
  • E-KAINA
    - 8 %
GREITAS PRISTATYMAS: užsisakius iki 13 val., prekes išsiųsime tą pačią darbo dieną!

NOW Colloidal Minerals Fulvic Acid 946ml.

4824
25,00 €
22,95 € Sutaupote 2,05 €
Su PVM
Įvertinimas

Kiekis
Išparduota

7.65 € / mėn. - Apmokėkite per 3 mėn.

Mastercard Visa

NOW Colloidal Minerals Fulvic Acid
Grynasis kiekis 946ml
 
NOW koloidiniai mineralai yra malonaus skonio mišinys, kurį sudaro labai gerai absorbuojami, vandenyje tirpūs mineralai, gauti iš priešistorinių augalų telkinių Jutoje. Šie koloidiniai mineralai buvo sukurti prieš amžius, kai jie buvo įtraukti į gyvus tos eros augalus, vaisius ir daržoves. Šie mikroelementai padėjo suformuoti sodrią augmeniją, kuri prisidėjo prie gyvybingo šios planetos klestėjimo. Kiekvienoje 1 uncijos porcijoje yra pėdsakų natūralių pagrindinių mineralų, kurių gali būti sunku gauti laikantis šiuolaikinės dietos.
 
Natūraliai fulvo rūgštyje yra šių mineralų: boras, kalcis, chromas, varis, geležis, magnis, manganas, molibdenas, fosforas, kalis, selenas, sidabras, natris, siera ir cinkas.
 
Porcijos viename inde: apie 32 
Porcijoje (30ml.) yra:
Skystų koloidinių mineralų mišinys 30 ml 
 
Sudedamosios dalys: išgrynintas vanduo,fruktoze, fulvo rūgštis, rugstinguma reguliuojanti medziaga citrinų rūgštis, konservantai kalio sorbatas ir kalio benzoatas. PRIEŠ NAUDOJANT, gerai supurtykite. Po atidarymo laikyti šaldytuve. SAUGOTI NUO VAIKŲ. Negaminamas iš mielių, kviečių, glitimo, sojos, pieno, kiaušinių, žuvies, vėžiagyvių ar medžio riešutų ingredientų. Pagaminta GMP įmonėje, kurioje apdorojami kiti ingredientai, kuriuose yra šių alergenų. 
Užtikrinta GMP kokybė: NPA A įvertintas GMP sertifikatas reiškia, kad buvo išnagrinėti visi NOW gamybos proceso aspektai, įskaitant mūsų laboratorinius / bandymo metodus (stabilumui, stiprumui ir produkto formulavimui). JAV pakavo šeimos valdoma ir valdoma įmonė nuo 1968 m.
 
Vartojimas: po 2 valgomuosius šaukštelius (30ml.) per diena su sultimis arba vandeniu. Prieš naudojimą gerai suplakti. Atidarius šaldyti.
 
Gamintojas NOW Fooods. Kilmes salis JAV.

Pastaba. Maisto papildas neturi būti vartojamas kaip maisto pakaitalas. Neviršyti nustatytos rekomenduojamos dozės.
Laikyti vaikams nepasiekiamoje vietoje.

Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams, todėl gali kažkiek skirtis nuo pačios prekės (pvz. gamintojui pakeitus pakuotės dizainą). Kilus klausimams, visada laukiame Jūsų skambučio telefonu +370 616 42124 arba el. paštu info@proteinas.lt.

E-KAINA - kaina, galiojanti tik perkant internetinėje parduotuvėje.

100% quality
chat Komentarai (0)

NOW Colloidal Minerals...

25,00 € 22,95 €