• -1,05 €
  • E-KAINA
    - 12 %
GREITAS PRISTATYMAS: užsisakius iki 13 val., prekes išsiųsime tą pačią darbo dieną!

Cheat Meal Protein Pancakes 400g.

4678
9,00 €
7,95 € Sutaupote 1,05 €
Su PVM
Įvertinimas
(1)
Skonis
Kiekis

2.65 € / mėn. - Apmokėkite per 3 mėn.

Mastercard Visa

Cheat Meal Nutrition Protein Bancakes. Baltyminiai blynai. Grynasis kiekis: 400g
Su saldikliu. 
 
Padidintas baltymų kiekis
Puikus skonis
Nėra pridėtų cukrų
Lengva paruošti
 
Kiekvienas iš mūsų žino filmo sceną, kurios metu šeima susirenka virtuvėje ir laukia skanių, aromatingų blynų. Jie turi apvalią formą, yra gražiai rudi ir atrodo nepaprastai apetiški. Dabar praktiškai be jokių pastangų galite juos paruošti namuose. Tiesiog nusipirkite baltymų blynų iš „Cheat Meal Nutrition“ ir paruoškite juos pagal instrukcijas ant pakuotės.
 
Amerikos blynų receptas
„Cheat Meal Nutrition“ skanus baltymų turintis valgis, kurį labai lengva paruošti. Tiesiog sumaišykite 50 g miltelių su 50 ml šalto vandens. Per tą laiką keptuvėje įkaitinkite aliejų ir supilkite ant jo tešlą. Kepkite blynus iš abiejų pusių, kol jie bus aukso rudos spalvos, o tai reiškia, kad jie yra paruošti valgyti.
Jei iki šiol jūsų problema buvo menki kulinariniai įgūdžiai, tuomet jums bus malonu žinoti, kad jums nereikia daugiau išsilavinimo. Viskas, ką jums reikia padaryti, tai nusipirkti baltymų blynus ir paruošti juos taip, kaip siūlo gamintojas. Tokiu būdu gausite skanų ir greitą valgį. Blynus galite patiekti bet kokiu būdu - su sviestu, grietinėle, sirupu, cukraus pudra, vaisiais arba tiesiog valgykite atskirai.
 
Paragaukite baltyminių kepinių
Šių baltymingų blynų turėtų būti kiekvienuose namuose, nes jų paruošimas neužima daug laiko, jie turi unikalų skonį ir puikiai tinka daugybei situacijų. Jie taip pat yra puikus būdas patenkinti kūno energijos ir baltymų poreikius. Suvartoti po treniruotės, jie padės atgaivinti kūną po fizinio krūvio ir padidinti liesą raumenų masę.
Baltyminius blynus galite patiekti su daugybe skirtingų priedų. Be to, gamintojas siūlo juos dviem skoniais, kuriuos galite nusipirkti pakaitomis arba pagal savo pageidavimus. Užburkite savo artimuosius ir draugus kulinariniais sugebėjimais paruošdami jiems šiuos baltymų blynus.
 
naleśniki białkowe czekoladowe
 
 
Porcija: 50g
Porcijos pakuotėje: 8
Pakuotė: 400g
 
Sudedamosios dalys:: kviečių miltai, išrūgų baltymų koncentratas (iš pieno), išrūgų milteliai (iš pieno), avižiniai dribsniai, nenugriebto pieno milteliai, kiaušinių milteliai, kakava, kėlimo medžiaga: natrio bikarbonatas, kvapiosios medžiagos, tirštikliai: ksantano derva, emulsiklis: lecitinas (iš sojos), saldiklis: sukralozė.
 
Šis produktas nėra skirtas diagnozuoti, gydyti, išgydyti ar užkirsti kelią bet kokiai ligai
 
Maistingumo deklaracija: 100g / 50g
Energinė vertė 1536,4kJ / 363,6kcal 768,2kJ / 181,8kcal
Riebalai 6g 3g
įskaitant sočiųjų riebalų rūgštis 2,6 g 1,3 g
Angliavandeniai 50g 25g
įskaitant cukrų 17,6 g 8,8 g
Skaidulos 2,8g 1,4g
Baltymai 26g 13g
Druska 0,54 g 0,27 g
 
Sudedamosios dalys:: kviečių miltai, išrūgų baltymų koncentratas (iš pieno), išrūgų milteliai (iš pieno), avižiniai dribsniai, nenugriebto pieno milteliai, kiaušinių milteliai, kakava, kėlimo medžiaga: natrio bikarbonatas, kvapiosios medžiagos, tirštikliai: ksantano derva, emulsiklis: lecitinas (iš sojos), saldiklis: sukralozė.
* Ingredientai ir maistinės vertės gali šiek tiek skirtis, atsižvelgiant į produkto skonio variantą.
Produkto negali naudoti žmonės, alergiški bet kuriam jo ingredientui. 
Geriausias iki pabaigos: data ir partijos numeris yra ant pakuotės šono / apačios.
Gamintojas: Cheat Meal Nutrition. 
Kilmes salis: Didžioji Britanija.

Pastaba. Maisto papildas neturi būti vartojamas kaip maisto pakaitalas. Neviršyti nustatytos rekomenduojamos dozės.
Laikyti vaikams nepasiekiamoje vietoje.

Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams, todėl gali kažkiek skirtis nuo pačios prekės (pvz. gamintojui pakeitus pakuotės dizainą). Kilus klausimams, visada laukiame Jūsų skambučio telefonu +370 616 42124 arba el. paštu info@proteinas.lt.

E-KAINA - kaina, galiojanti tik perkant internetinėje parduotuvėje.

100% quality
chat Komentarai (1)
Įvertinimas

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko:

Cheat Meal Protein Pancakes...

9,00 € 7,95 €