GREITAS PRISTATYMAS: užsisakius iki 13 val., prekes išsiųsime tą pačią darbo dieną!

OstroVit Oat Fiber VEGE 200g

4670
5,00 €
Su PVM
Įvertinimas
Kiekis

1.67 € / mėn. - Apmokėkite per 3 mėn.

Mastercard Visa

OstroVit Oat Fiber VEGE Grynasis kiekis: 200 g
Avižų pluoštas
 
OstroVit Oat Fiber VEGE yra veganiškas avižų pluošto maisto produktas, gaunamas iš natūralių avižų. Produktas yra žinomas dėl natūralaus grūdėtojo skonio, todėl gali puikiai tikti jogurtams, košėms ir naminiams kepiniams. Ieškote natūralaus produkto, kuris galėtų padėti saugiai patenkinti alkį, skatinti lieknėjimą ir reguliuoti tuštinimąsi? „OstroVit“ avižų pluoštas VEGE tam tinka.
 
Kas yra „OstroVit Oat Fiber VEGE“ ir kam jis skirtas?
Maisto papildas „OstroVit Oat Fiber VEGE“ yra avižų pluoštas miltelių pavidalu. Produktas rekomenduojamas ypač tiems, kurie nori rūpintis savo sveikata ir ieškoti natūralaus, neutralaus skonio ir kvapo pluošto šaltinio. Pluoštas padeda sumažinti virškinamojo trakto sutrikimus, taip pat padeda didinti organizmo atsparumą tokioms ligoms kaip aterosklerozė ar vainikinių arterijų liga.
 
Pagrindinės priedo savybės:
 
Po suvartojimo avižų pluoštas sugeria vandenį ir išsiplečia skrandyje. Tokiu būdu jis susilpnina alkį ir pasotina apetitą. Dėl to mažesni maisto kiekiai numalšina alkį, kad nepersivalgytumėte.
Lengvas naudojimas - avižų pluošto miltelius galima vartoti kartu su vandeniu, sultimis ar jogurtu. Taip pat galite jį pridėti prie sulčių kokteilio, kokteilio ar košės, taip praturtindami jų maistinę vertę.
SKIRTAS VEGANAMS - „OstroVit Oat Fiber VEGE“ yra natūrali augalinių papildų linija ir gali būti naudojama papildant veganų ar vegetarų mitybą. Produkte nėra gyvūninių ingredientų.
 
Porcijos viename inde: 40
Porcijos dydis: 5 g
Maistingumo deklaracija: 5 g (1 porcija)/ 10 g (2 porcijos) 100 g
Energija 37 kJ / 9 kcal  75kJ / 19 kcal  749 kJ / 186 kcal
Riebalai 0,2 g - 0,3 g - 3,2 g
- iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 0 g - 0,1 g 1 0,6 g
Angliavandeniai 0,2 g - 0,5 g  4,9 g
- iš kurių cukrų 0 g 0 g  0,1 g
Skaidulos 4,0 g - 8,0 g - 80 g
Baltymai 0,1 g  0,1 g  1,3 g
Druska 0 g - 0 g - 0,01 g
Veikliosios medžiagos 5 g (1 porcija) 10 g (2 porcijos) * 100 g
Avižų pluoštas 5 g - 10 g - 100 g
 
Sudedamosios dalys: avižų pluoštas
Produkte gali būti pieno (įskaitant laktozę), sojos pupelių, žemės riešutų, kitų riešutų, sezamo sėklų, avižų, kiaušinių, vėžiagyvių, žuvies.
Vartojimas: Sumaišykite 1 samtelį skaidulų 100 - 150 ml vandens ar sulčių. Nuplaukite papildomą stiklinę vandens. Produktą taip pat galima dėti į avižinius dribsnius, kokteilius ar jogurtą. Vartokite du kartus per dieną, 30 minučių prieš valgį.

Pastaba. Maisto papildas neturi būti vartojamas kaip maisto pakaitalas. Neviršyti nustatytos rekomenduojamos dozės.
Laikyti vaikams nepasiekiamoje vietoje.

Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams, todėl gali kažkiek skirtis nuo pačios prekės (pvz. gamintojui pakeitus pakuotės dizainą). Kilus klausimams, visada laukiame Jūsų skambučio telefonu +370 616 42124 arba el. paštu info@proteinas.lt.

E-KAINA - kaina, galiojanti tik perkant internetinėje parduotuvėje.

100% quality
chat Komentarai (0)

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko:

OstroVit Oat Fiber VEGE 200g

5,00 €