GREITAS PRISTATYMAS: užsisakius iki 13 val., prekes išsiųsime tą pačią darbo dieną!

POWER SYSTEM Gloves Pro Grip Red

4941
7,00 €
Su PVM
Įvertinimas

Dydis
Kiekis
Išparduota

2.33 € / mėn. - Apmokėkite per 3 mėn.

Mastercard Visa

„POWER SYSTEM“ fitneso pirštinės „PRO GRIP “ yra skirtos ilgaamžiškumui:
 
 
Ergonomiškos formos delnas pagamintas iš aukščiausios kokybės „Amara“ odos su patobulintomis savybėmis, tvirtais paminkštinimas ant delno pusės, kad būtų maksimaliai patogus ir efektyvus.
 
Dviejų sluoksnių ir dvigubai susiūtas nykštis ir delnas. Taigi mūsų svorį kilnojančios pirštinės gali ilgai tarnauti ir geriau apsaugoti jūsų rankas.
PRABAIGUS IR LENGVUS - Pirštinės galinė dalis yra pagaminta iš puikios elastingos ir lengvos 4WAY struktūros audinio, kad būtų geriau vėdinama. Tai kvėpuojantis audinys, kuris neleidžia kauptis šilumai. Be to, ši tinklinė medžiaga pasižymi dideliu elastingumu, todėl pirštai gali geriau lankstytis treniruoklių salės, mankštos metu.
APSAUGA - Pirštinės delnas padalintas į dvi dalis. Viena yra putplasčio pagalvėlės delnas. Kitas yra tikros odos delnas. Jie gali apsaugoti jūsų ranką ir tvirtai suimti fitneso įrangą. Tai neleis jaustis nepatogiai sporto salėje.
HUMANIZUOTAS DIZAINAS - laisvai reguliuojamas riešo velcrono dangtelis, užtikrinantis lankstumą, kad geriausiai atitiktų jūsų riešo padėtį. Be to, specialiai sukurtas kilpinis audinys nykščio gale, kad nuvalytumėte veidą ir prakaitą. Pirštinės sportui, mankštai, treniruotėms, kūno rengybai, kultūrizmui, svorio kilnojimui, jėgos pratimams.
 
 
elastingas ir lengvas 4WAY struktūrizuotas audinys geresniam vėdinimui
ergonomiškos formos delnas pagamintas iš aukščiausios kokybės „Amara“ su patobulintomis funkcijomis
tvirtas putplasčio paminkštinimas delno pusėje, užtikrinantis maksimalų komfortą ir našumą
tvirtinamas velcro

Pastaba. Maisto papildas neturi būti vartojamas kaip maisto pakaitalas. Neviršyti nustatytos rekomenduojamos dozės.
Laikyti vaikams nepasiekiamoje vietoje.

Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams, todėl gali kažkiek skirtis nuo pačios prekės (pvz. gamintojui pakeitus pakuotės dizainą). Kilus klausimams, visada laukiame Jūsų skambučio telefonu +370 616 42124 arba el. paštu info@proteinas.lt.

E-KAINA - kaina, galiojanti tik perkant internetinėje parduotuvėje.

100% quality
chat Komentarai (0)

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko:

POWER SYSTEM Gloves Pro...

7,00 €