• -1,55 €
  • E-KAINA
    - 14 %
GREITAS PRISTATYMAS: užsisakius iki 13 val., prekes išsiųsime tą pačią darbo dieną!

SCITEC 100% Creatine Monohydrate 300g.

4460
11,00 €
9,45 € Sutaupote 1,55 €
Su PVM
Įvertinimas

Kiekis
Išparduota

3.15 € / mėn. - Apmokėkite per 3 mėn.

Mastercard Visa

SCITEC 100% Creatine Monohydrate 300g
 
SCITEC 100% Creatine Monohydrate  - grynas kreatinas milteliuose.
 
Grynasis kiekis: 300 g (60 porcijų)
 
Maistinė vertėPorcija 5g
Kreatino monohidratas 5000 mg
   iš kurio kreatinas 4420 mg
 
**Referencinė maistinė vertė nenustatyta
 
Sudedamosios dalys: Kreatino monohidratas.Pagaminta naudojant įrenginį, kuris apdoroja pieno, kiaušinių, sojos, riešutų produktus, žuvį ir vėžiagyvius, gali būti jų pėdsakų.
Vartojimas: Teigiamas poveikis gaunamas suvartojant ne mažiau kaip 3 gramus kreatino per dieną! Padalinkite savo kūno svorį (kg) iš 3. Tai yra bendras kreatino kiekis gramais, kurį turėtumėte vartoti kasdien įkrovimo fazėje (pirmą vartojimo savaitę). Pasibaigus šiam laikotarpiui, išlaikymui imkite ne daugiau kaip pusę šios sumos. Vartokite tuščiu skrandžiu, daugiausia po treniruotės, su paprastais angliavandeniais. Naudokite 400 ml skysčio kiekvieniems 5 gramams kreatino, kad gautumėte tinkamą tirpalą. Nevartokite daugiau kaip 10 gramų vienu kartu, paskirstykite dienos dozę!
Neviršyti rekomenduojamos paros normos! Svarbu sveika ir subalansuota mityba. Maisto papildas neturėtų būti vartojamas kaip maisto pakaitalas. Jei esate nėščia, planuojate pastoti ar maitinate krūtimi, prieš vartodami šį produktą pasitarkite su savo sveikatos priežiūros specialistu. Laikyti gerai uždarytą, sausoje, vaikams nepasiekiamoje vietoje, toliau nuo tiesioginių saulės spindulių.
Prieš pradedant vartoti, rekomenduojame pasikonsultuoti su treneriu, sporto gydytoju arba mitybos specialistu. Neviršyti rekomenduojamos paros normos.
Gamintojas: Scitec Kft. Kilmės šalis: Vengrija

Pastaba. Maisto papildas neturi būti vartojamas kaip maisto pakaitalas. Neviršyti nustatytos rekomenduojamos dozės.
Laikyti vaikams nepasiekiamoje vietoje.

Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams, todėl gali kažkiek skirtis nuo pačios prekės (pvz. gamintojui pakeitus pakuotės dizainą). Kilus klausimams, visada laukiame Jūsų skambučio telefonu +370 616 42124 arba el. paštu info@proteinas.lt.

E-KAINA - kaina, galiojanti tik perkant internetinėje parduotuvėje.

100% quality
chat Komentarai (0)

SCITEC 100% Creatine...

11,00 € 9,45 €