• -2,05 €
  • E-KAINA
    - 9 %
GREITAS PRISTATYMAS: užsisakius iki 13 val., prekes išsiųsime tą pačią darbo dieną!

OstroVit Creatine HCL 300g.

4439
22,00 €
19,95 € Sutaupote 2,05 €
Su PVM
Įvertinimas
Kiekis

6.65 € / mėn. - Apmokėkite per 3 mėn.

Mastercard Visa

OstroVit Creatine HCL (Grynasis kiekis 300g.) Su saldikliais.
 
„OstroVit Creatine HCL True Taste“ yra aukščiausios kokybės maisto papildas, kuris yra kreatino hidrochlorido šaltinis. Tai yra kreatino molekulės ir druskos rūgšties derinys. Puikus pasiūlymas žmonėms, kurių tikslas yra sukurti švarią raumenų masę, taip pat padidinti kūno jėgą ir ištvermę. Aukštas OstroVit Supreme Capsules Creatine HC tirpumas yra vienas pagrindinių šios formos pranašumų ir pranašumų prieš kitas kreatino formas.
 
300 g produkto pakuotėje
Produkte yra 60 porcijų
1 porcija = 5 g
Puikus skonis
 
Kreatinas yra organinis cheminis junginys, natūraliai atsirandantis žmogaus organizme. Paprastai jis gaunamas su gyvūniniais produktais, t. y. mėsa, kiaušiniais ar žuvimi. Jo teigiamas poveikis pagrįstas paprastu mechanizmu, kuris, skaidydamas fosfokreatiną raumenyse, išskiria energiją didelės energijos ATP (adenozino trifosfato) molekulių pavidalu. Nepaisant to, kad kreatinas yra ir maiste, norint 100% prisotinti mūsų raumenis kreatinu, vienintelis būdas yra nuolatinis jo papildymas.
 
Renkantis kreatino hidrochlorido formą, jūs gaunate precedento neturintį tirpumą, kuris yra bent keliasdešimt kartų geresnis nei įprastas kreatino monohidratas. 
 
1 samtelis: 7,5 g
Porcijos viename inde: 60
Porcijos dydis: 5 g
Maistingumo deklaracija:  5 g (1 porcija)/ 100 g
Kreatino hidrochloridas 3000 mg/ 60 g
- iš jų kreatino 2310 mg/ 46,2 g
 
Sudedamosios dalys: Kreatino hidrochloridas (HCl), maltodekstrinas, aromatai, juodųjų morkų koncentratas milteliuose, saldikliai: sukralozė, acesulfamas K.
Produkte gali būti pieno (įskaitant laktozę), sojos pupelių, žemės riešutų, kitų riešutų, sezamo sėklų, avižų, kiaušinių, vėžiagyvių, žuvies.
Vartojimas: Vieną porciją produkto 5 g (3/4 samtelio) ištirpinkite purtyklėje 300-350 ml vandens. Treniruočių dienomis po treniruotės suvartokite vieną porciją. Ne treniruotės dienomis suvartokite po vieną porciją.
Ispėjimai: Neviršyti rekomenduojamos paros normos. Nevartoti kaip pakaitalo subalansuotai ir įvairiai dietai. Nerekomenduojama vartoti vaikams, nėščioms ar maitinančioms moterims, viduje esantiems ingredientams alergiškiems žmonėms. Laikyti vaikams nepasiekiamoje vietoje. Laikyti vėsioje, sausoje vietoje, 15-25° temperatūroje, saugoti nuo tiesioginių saulės spindulių. 
Gamintojas: Fitness Trading Robert Szulborski AL.Wojska Polskiego 71, 18-300 Zambrow, Lenkija.
Platintojas: UAB "PROTEINAS LT“
Taikos pr. 66a, Klaipėda Tel: 861642124.                                        
Geriausias iki: (žr.ant pakuotės)      

Pastaba. Maisto papildas neturi būti vartojamas kaip maisto pakaitalas. Neviršyti nustatytos rekomenduojamos dozės.
Laikyti vaikams nepasiekiamoje vietoje.

Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams, todėl gali kažkiek skirtis nuo pačios prekės (pvz. gamintojui pakeitus pakuotės dizainą). Kilus klausimams, visada laukiame Jūsų skambučio telefonu +370 616 42124 arba el. paštu info@proteinas.lt.

E-KAINA - kaina, galiojanti tik perkant internetinėje parduotuvėje.

100% quality
chat Komentarai (0)

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko:

OstroVit Creatine HCL 300g.

22,00 € 19,95 €