• -0,51 €
  • E-KAINA
    - 34 %
GREITAS PRISTATYMAS: užsisakius iki 13 val., prekes išsiųsime tą pačią darbo dieną!

Ostrovit Pre Workout SHO+ 80 ml.

4438
1,50 €
0,99 € Sutaupote 0,51 €
Su PVM
Įvertinimas
(1)
Kiekis

0.33 € / mėn. - Apmokėkite per 3 mėn.

Mastercard Visa

OstroVit Pre Workout SHOT (Grynasis kiekis 80ml.) Su saldikliais.
Sudėtyje yra kofeino 100mg/porcijoje. Nerekomenduojama vaikams ir neščioms moterims
 
Ar norėtumėte pasinaudoti visomis treniruočių galimybėmis? Ar norite maksimaliai padidinti savo našumą ir dėmesį? Nesvarbu, ar pasirinksite dviratčių treniruolį, štangą ar žudantį triatloną. Pateikiame specialiai sukurtą SHOT formulę.
„OstroVit SHOT“ yra produktas vartojamas prieš treniruotę, pagrįstas keturiomis sinergiškai papildančiomis veikliosiomis medžiagomis, kurios kartu leis jūsų treniruotėms tapti dar geresnėmis, dar intensyvesnėmis. Tai tikra jėga ir energija suspaustoje formoje. Perkelkite save į kitą lygį ir įrodykite, kad galite pasiekti neįmanoma. Jame yra efektyviausių medžiagų kompleksas, skirtas stiprinti jėgą, susikaupimą, raumenų pompą ir skatinti geresnes ir intensyvesnes treniruotes.
 
„Ostrovit SHOT“ pasižymi unikaliu, intensyviu ir aromatingu citrusinių-žaliųjų citrinų skoniu, kuris nukels jus į atogrąžų gaivos būseną ir po kurio laiko pajus tikrai įelektrinančią energiją ir pasirengimą savo geriausiems ir svajonių rezultatams. DĖMESIO !!! Dilgčiojimas visame kūne yra beta-alanino nuopelnas, sukeliantis vadinamąją paresteziją. Tai natūrali organizmo reakcija į didelį šios veikliosios medžiagos kiekį.
 
„OstroVit SHOT“ savybės
Nuostabus raumenų pumpavimas per treniruote
Susitelkimas ir susikaupimas
Padidėjusi jėga ir ištvermė
Galingas energijos padidinimas
Stimuliuojantys ir elektrinantys maitinimo blokai ilgą laiką
4 porcijos vienoje ampulėje
Sensacingas, gaivus citrusinių-citrinų skonis
Be cukraus ir riebalų
 
Maistingumo deklaracija:
Produkto talpa: 80 ml
Porcijos viename inde: 4
Porcijos dydis: 20 ml
Veikliosios medžiagos porcijai
Beta-alaninas 800 mg
L-arginino alfa-ketoglutarato (2: 1) 400 mg
Citrulino malatas 200 mg
Bevandenis kofeinas 100 mg
 
Sudedamosios dalys: Vanduo, beta-alaninas, A-AKG (L-arginino alfa-ketoglutaratas), citrulino malatas, rūgštinguma reguliuojanti medziaga citrinos rūgštis; bevandenis kofeinas, kvapioji medžiaga, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga - trinatrio citratas; maltodekstrinas, saldikliai: acesulfamas K, sukralozė, konservantai: natrio benzoatas, kalio sorbatas.
Viena porcija (20 ml - 4 arbatiniai šaukšteliai) suvartojama 3 kartus per dieną valgio metu.
Vienkartinis beta-alanino suvartojimas, viršijantis 800 mg, gali sukelti šalutinį poveikį (dilgčiojimą, tirpimą). Patartina suvartoti vieną 800 mg porciją su mažiausiai 3 valandų pertrauka tarp atskirų produkto porcijų. Produktas skirtas žmonėms su padidėjusiu fiziniu aktyvumu. Dienos metu neviršykite 3 porcijų. Nuosėdos yra natūralus reiškinys. Prieš naudojimą suplakti. Atidarius laikyti šaldytuve, suvartoti per 48 valandas.
Nenaudokite, jei esate alergiškas kuriai nors iš priedo sudedamųjų dalių. Nemaišyti su alkoholiu. Kadangi jame yra didelis kofeino kiekis, produktas nėra skirtas diabetikams, kofeinui, hipertenzijai ir kitoms širdies ir kraujagyslių ligoms jautriems žmonėms, vaikams, nėščioms moterims, krūtimi maitinančioms moterims. Maisto papildas negali būti naudojamas kaip įvairios dietos pakaitalas (pakaitalas).
Ispėjimai: Neviršyti rekomenduojamos paros normos. Nevartoti kaip pakaitalo subalansuotai ir įvairiai dietai. Nerekomenduojama vartoti vaikams, nėščioms ar maitinančioms moterims, viduje esantiems ingredientams alergiškiems žmonėms. Laikyti vaikams nepasiekiamoje vietoje. Laikyti vėsioje, sausoje vietoje, 15-25° temperatūroje, saugoti nuo tiesioginių saulės spindulių. 
Gamintojas: Fitness Trading Robert Szulborski AL.Wojska Polskiego 71, 18-300 Zambrow, Lenkija.
Platintojas: UAB "PROTEINAS LT“
Taikos pr. 66a, Klaipėda Tel: 861642124.                                        
Geriausias iki: (žr.ant pakuotės)      

Pastaba. Maisto papildas neturi būti vartojamas kaip maisto pakaitalas. Neviršyti nustatytos rekomenduojamos dozės.
Laikyti vaikams nepasiekiamoje vietoje.

Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams, todėl gali kažkiek skirtis nuo pačios prekės (pvz. gamintojui pakeitus pakuotės dizainą). Kilus klausimams, visada laukiame Jūsų skambučio telefonu +370 616 42124 arba el. paštu info@proteinas.lt.

E-KAINA - kaina, galiojanti tik perkant internetinėje parduotuvėje.

100% quality
chat Komentarai (1)
Įvertinimas

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko:

Ostrovit Pre Workout SHO+...

1,50 € 0,99 €