• -3,50 €
  • E-KAINA
    - 9 %
GREITAS PRISTATYMAS: užsisakius iki 13 val., prekes išsiųsime tą pačią darbo dieną!

Universal Nutrition ANIMAL OMEGA 30 pac

3185
38,50 €
35,00 € Sutaupote 3,50 €
Su PVM
Įvertinimas

Kiekis
Išparduota

11.67 € / mėn. - Apmokėkite per 3 mėn.

Mastercard Visa

Animal Omega (30 pakeliu) Maisto papildas
Grynasis kiekis: 30 pakeliu
 
„Animal Omega“ yra pilno spektro kompleksinis nepakeičiamų riebiųjų rūgščių (EFA) papilass, unikaliai sukurtas rimtai sportuojančiam sportininkui. „Animal Omega“ sudėtyje yra sezamino ir tikslaus, kontroliuojamo, iš anksto dozuotų n-3 ir n-6 riebalų rūgščių, įskaitant EPA, DHA ir CLA, santykio, suteikiančio labai reikalingus sveikus ir būtinus riebalus atleto daug baltymų ir angliavandenių turčiai mitybos programai.
 
Esminės riebalų rūgštys, išgarsėjusios populiarinant ir gausinant žuvų taukų papildus visuotinei sveikatai, turi daug naudos sunkiaatlečiams padedant kovoje su dėl sunkių treniruočių susijusiu uždegimu ir sąnarių sveikatos funkcijomis. 
 
Vienoje „Animal Omega“ porcijoje paros dozė omega-3 ir omega-6 EFA, įskaitant daugybę žuvų taukų (lašišos, menkių kepenų, silkės, ančiuvių, skumbrės, sardinės) ir senosios mokyklos kultūrizmo dalykų, pavyzdžiui, linų, dygminų ir agurklių aliejaus. Vienoje patogiai iš anksto dozuotoje pakuotėje gausite visas jums reikalingas jėgaines (tokias, kokių jūsų kūnas negali pagaminti), kad papildytumėte visą maisto racioną, kad būtumėte sveiki treniruodamiesi ir dirbdami su svoriais.
 
 
Maistingumo deklaracija:
 
1 pakelis (RMV*)
 
Energinė vertė: 60 kcal/253 kJ
Vitaminas A - 1465 µg 183%
Vitaminas D - 5 µg 100%
Vitaminas E - 6,7 mg 67%
 
Omega 3 riebiųjų rūgščių kompleksas (linų sėmenų aliejus, lašišų aliejus, menkių kepenėlių aliejus, silkių aliejus, ančiuvių aliejus, skumbrės aliejus, sardinės aliejus)
4000 mg
 
Omega 6 riebiųjų rūgščių kompleksas
(agurklės aliejus, dažinio dygmino aliejus, nakvišų aliejus, sezamo sėklos)
2500 mg
 
Omega rūgščių pasisavinimo kompleksas (lecitinas, L-karnitinas, lipazė)
200 mg
 
*%RMV - referencinė maistinė vertė.
 
Sudedamosios dalys: linų sėmenų aliejus, lašišų aliejus, menkių kepenėlių aliejus, silkių aliejus, ančiuvių aliejus, skumbrės aliejus, sardinės aliejus, agurklės aliejus, dažinio dygmino aliejus, nakvišų aliejus, sezamo sėklos, lecitinas, L-karnitinas, lipazė, D-alfa-tokoferolis, retinolio palmitatas, cholekalciferolis, želatina, drėgmę išlaikanti medžiaga glicerolis, distiliuotas vanduo, maltodekstrinas, lipnumą reguliuojančios medžiagos dikalcio fosfatas ir silicio dioksidas, L-karnitino fumaratas, magnio stearatas, chlorofilas, dažiklis paprastoji karamelė.
Laikyti gerai uždarytą, sausoje, vaikams nepasiekiamoje vietoje, toliau nuo tiesioginių saulės spindulių. Maisto papildas neturėtų būti vartojamas kaip maisto pakaitalas. Svarbu  įvairi ir subaansuota mityba bei sveikas gyvenimo būdas. Prieš pradedant vartoti rekomenduojame pasikonsultuoti su treneriu, sporto gydytoju arba mitybos specialistu. Neviršyti rekomenduojamos paros normos.
Gamintojas: Universal Nutrition, New Brunswick, New Jersey. Kilmės šalis: JAV

Pastaba. Maisto papildas neturi būti vartojamas kaip maisto pakaitalas. Neviršyti nustatytos rekomenduojamos dozės.
Laikyti vaikams nepasiekiamoje vietoje.

Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams, todėl gali kažkiek skirtis nuo pačios prekės (pvz. gamintojui pakeitus pakuotės dizainą). Kilus klausimams, visada laukiame Jūsų skambučio telefonu +370 616 42124 arba el. paštu info@proteinas.lt.

E-KAINA - kaina, galiojanti tik perkant internetinėje parduotuvėje.

100% quality
chat Komentarai (0)

Universal Nutrition ANIMAL...

38,50 € 35,00 €