• -3,00 €
  • E-KAINA
    - 5 %
GREITAS PRISTATYMAS: užsisakius iki 13 val., prekes išsiųsime tą pačią darbo dieną!

Universal Nutrition ANIMAL NITRO 44pac

4347
54,99 €
51,99 € Sutaupote 3,00 €
Su PVM
Įvertinimas

Kiekis
Išparduota

17.33 € / mėn. - Apmokėkite per 3 mėn.

Mastercard Visa

Animal Nitro (44 pakeliai) Maisto papildas
Grynasis kiekis: 44 pakeliai
 
Sunkiausios treniruotės, didžiausi svoriai, griežčiausia dietos programa reiškia labai mažai, jei negalite kokybiškai atstatyti išardyto raumens audinio, tam , kad jis taptu didesniu ir stipresniu nei anksčiau. Svoriai yra tik katalizatorius. Baltymai ir aminorūgštys, tinkamai apdoroti ir efektyvūs, gali padidinti didesnio ir stipresnio raumens audinio vystymąsi.
 
Jūs žinote amino rūgščių vertę. Amino rūgštys yra pagrindiniai raumenų statybiniai blokai. Amino rūgštys taip pat gali sukelti anabolizmą, pagrindinį raumenų augimo variklį. Yra beveik dvi dešimtys aminorūgščių, tačiau tik keletas iš jų yra absoliučiai „būtinos“, kad įsijungtų anabolinė pavara. Nenuostabu, kad šios pagrindinės nepakeičiamos amino rūgštys (EAA) yra tokios svarbios žmogaus raumenims.
 
„Animal Nitro“ yra pirmasis ir vienintelis maisto papildas, kuriame yra teisingi tų amino rūgščių kiekių santykiai, pagrįsti paties žmogaus raumenų baltymu - žmogaus raumenų baltymų kompleksu (HMPC). HMPC susideda tik iš specialių nesusietų aminorūgščių (tų, kuriuose nėra cheminių jungčių, galinčių apriboti maksimalų įsisavinimą). HMPC naudodamas tik 100% nesusietus aminogrupius, „Animal Nitro“ tiekia tiksliai kontroliuojamą amino dozę, skirtą efektyviai patekti į sisteminę kraujotaką. 
 
Animal Nitro tai: 
 - iki 40 kartų greitesniu amino rūgščių pasisavinimu nei iš baltyminio kokteilio ar iš baltyminio maisto;
 - daug efektingesniu poveikiu, nei kiti panašios paskirties produktai;
 - ypatingai žaibišku viso organizmo ir raumenų atstatymu po intensyvių treniruočių;
 - begalo stipriomis anti-katabolinėmis savybėmis, kuriomis nepasižymi nei vienas kitas produktas;
 
Animal Nitro idealu vartoti prieš treniruotę, o ypač po treniruotės. Papildžius organizmą šiuo kompleksu prieš treniruotę, jūsų raumenų kuru taps kurį laiką ne glikogenas, o šių amino rūgščių staigiai išaugęs rezervas. O tai reiškia, jog treniruočių metu jūsų raumens baltyminis audinys nebus ardomas! Po treniruotės suvartotas pakelis žaibo greičiu pasiekia pažeistas raumenų vietas ir labai greitai užkerta kelią baisiąjam katabolizmui. Tai reiškia, jog superkompensacija įvyksta daug greičiau!
 
Maistinė ir energinė vertė:1 pakelyje  2 pakeliuose
Vitamino B6        0,25 mg (18% RMV)  0,50 mg (36% RMV)
Niacino           5 mg (31% RMV)10 mg  (62,5% RMV)
 
Aminorūgščių kompleksas: (leucinas, lizinas, argininas, valinas, izoleucinas, histidinas, treoninas, metioninas, fenilalaninas) 2497,5 mg  4995 mg
 
Išsišakojusių aminorūgščių (BCAA) kompleksas:
Leucino 1750 mg 3500 mg
Iizoleucino 845 mg 1690 mg
Valino 907,5 mg 1815 mg
%RMV - referencinė maistinė vertė. 
 
Sudedamosios dalys: EAA aminorūgščių kompleksas, želatina, dikalcio fosfatas, mikrokristalinė celiuliozė, magnio stearatas, stearino rūgštis, titano dioksidas.
Dėmesio! Pagaminta naudojant įrenginį, kuris apdoroja pieno, kiaušinių, sojos, riešutų produktus, žuvį ir vėžiagyvius, gali būti jų pėdsakų.
Vartojimas: 1 pakelį 15 - 30 minučių po treniruotės. Geresniems rezultatams pasiekti galima vartoti 2 pakelius per dieną: 1 pakelį prieš pradedant treniruotę, antrą - 15-30 minučių po treniruotės.
Neviršyti rekomenduojamos paros normos! Svarbu sveika ir subalansuota mityba.Maisto papildas neturėtų būti vartojamas kaip maisto pakaitalas. Jei esate nėščia, planuojate pastoti ar maitinate krūtimi, prieš vartodami šį produktą pasitarkite su savo sveikatos priežiūros specialistu. Laikyti gerai uždarytą, sausoje, vaikams nepasiekiamoje vietoje, toliau nuo tiesioginių saulės spindulių.
Prieš pradedant vartoti, rekomenduojame pasikonsultuoti su treneriu, sporto gydytoju arba mitybos specialistu. Neviršyti rekomenduojamos paros normos.
Gamintojas: Universal Nutrition, New Brunswick, New Jersey. Kilmės šalis: JAV

Pastaba. Maisto papildas neturi būti vartojamas kaip maisto pakaitalas. Neviršyti nustatytos rekomenduojamos dozės.
Laikyti vaikams nepasiekiamoje vietoje.

Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams, todėl gali kažkiek skirtis nuo pačios prekės (pvz. gamintojui pakeitus pakuotės dizainą). Kilus klausimams, visada laukiame Jūsų skambučio telefonu +370 616 42124 arba el. paštu info@proteinas.lt.

E-KAINA - kaina, galiojanti tik perkant internetinėje parduotuvėje.

100% quality
chat Komentarai (0)

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko:

Universal Nutrition ANIMAL...

54,99 € 51,99 €