GREITAS PRISTATYMAS: užsisakius iki 13 val., prekes išsiųsime tą pačią darbo dieną!

MyProtein Pancake Mix 500g. Baltyminis mišinys blynams

0,00 €
Su PVM
Įvertinimas

Kiekis
Išparduota

0.00 € / mėn. - Apmokėkite per 3 mėn.

Mastercard Visa

My Protein Baltyminių blynų mišinys. Grynasis kiekis 500g
 
Aukštos kokybės baltymai iš pieno, išrūgų ir kiaušinio šiame mišinyje suteiks tiek greitai, tiek lėtai virškinamų maistinių medžiagų – tai puikus sočių pusryčių pasirinkimas.
 
34 g aukštos kokybės baltymų vienoje porcijoje
Greitai ir lėtai virškinami baltymai
Greitas ir lengvas paruošimas
 
Net 34 g baltymų vienoje porcijoje reiškia, kad šie lengvai paruošiami blynai yra gardus būdas siekiant fitneso tikslų – jie padės pasiekti tokį baltymų kiekį, kuris reikalingas auginti ir palaikyti svarbius raumenis.1
Be to, kai kiekviena mažacukrė porcija turi tik 191 kalorijas ir 3,2 g riebalų, jų skonis kaip skanėsto, bet visos pastangos sporto salėje nenueis perniek.
Baltymai padeda auginti ir išlaikyti raumenų masę.
 
Šie blyneliai yra puikus pasirinkimas dienos pradžiai, tačiau galite jais mėgautis bet kada, kai norite baltyminio užtaiso - teliks pagardinti vaisiais, jogurtu, riešutų sviestu ar sirupu saldžiam ir maistingam gardumynui paruošti.
 
Porcijos Dydis - 1 1/2 Kaušeliai (50g)
 
Porcijų kiekis pakuotėje - 4 (200g), 10 (500g)
 
Maistinė Vertė: 100g        Porcijoje
Energijos1612 kJ/382 kcal806 kJ/191 kcal
Riebalų6.4 g3.2 g
 iš kurių sočiūjų2.2 g1.1 g
Angliavandenių12 g6 g
 iš kurių cukrų4.2 g2.1 g
Baltymų69 g34 g
Druskos1.7 g0.9 g
 
Tam, kad pasigamintumėte baltyminių blynelių, tiesiog sumaišykite 2 didelius kaušelius (50g) su 100-150ml pieno ar vandens ir gerai išmaišykite. Stipriai įkaitinkite keptuvę, įpilkite šiek tiek aliejaus ar įdėkite gabalėlį sviesto, tuomet sumažinkite ugnį, pilkite tešlą ir kepkite, kol blyneliai dailiai apskrus. Pasisemti dar daugiau idėjų blyneliams galite iš The Zone!
 
Sudedamosios dalys: Proteino Mišinys (31%) (Išrūgų Proteino Koncentratas (Pienas), Pieno Proteino Konsentratas, KiaušiniųBaltymo Milteliai), Maltos Avižos (13%), Kokos Milteliai, Vidutinės Grandinės Trigliceridai (MCTs) (68-75%), Natrio Kazeinatas (Pienas), Gliukozės Sirupo Kietosios Medžiagos, Emulsiklis (E472c), Kildančioji Medžiaga (Natrio Bikarbonatas), Saldiklis (Sacharozė), Emulsiklis (Sojos Lecitinas).
Gamintojas : My Protein. Kilmes salis Jungtine Karalyste (UK).

Pastaba. Maisto papildas neturi būti vartojamas kaip maisto pakaitalas. Neviršyti nustatytos rekomenduojamos dozės.
Laikyti vaikams nepasiekiamoje vietoje.

Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams, todėl gali kažkiek skirtis nuo pačios prekės (pvz. gamintojui pakeitus pakuotės dizainą). Kilus klausimams, visada laukiame Jūsų skambučio telefonu +370 616 42124 arba el. paštu info@proteinas.lt.

E-KAINA - kaina, galiojanti tik perkant internetinėje parduotuvėje.

100% quality
chat Komentarai (0)

MyProtein Pancake Mix...

0,00 €