• -0,55 €
  • E-KAINA
    - 8 %
GREITAS PRISTATYMAS: užsisakius iki 13 val., prekes išsiųsime tą pačią darbo dieną!

Nutrend Flexit Gold Gel 100 ml

3214
7,00 €
6,45 € Sutaupote 0,55 €
Su PVM
Įvertinimas
(1)
Kiekis

2.15 € / mėn. - Apmokėkite per 3 mėn.

Mastercard Visa

Flexit Gold Gel - tai specialus aktyvių medžiagų receptas, kurio sudėtyje yra didelis kiekis MSM, gliukozamino sulfatas, chondroitino sulfatas, bosvelija, aliejai iš eukalipto ir atlasinio kedro, mentolis ir kt. Tepalas skirtas tepti ant odos aplink įtemptus ir pavargusius sąnarius, stuburą, sausgysles ir raumenis. Lengvai pasiskirsto, greitai įsigeria ir suteikia malonų šildantį efektą.
 
Naudojimas: tepti 2-3 kartus per dieną ant odos aplink sąnarius ir stuburą.Įspėjimas: šis produktas yra skirtas išoriniam vartojimui. Laikyti vaikams nepasiekiamoje vietoje. Netepti ant pažeistos odos (nutrynimai, atviros žaizdos). Vengti kontakto su akimis. Netinkamas vaikams ir asmenims iki 18 m.
Sudedamosios dalys: Vanduo, propileno glikolis, alkoholio denatas, denatūruotas alkoholis, lecitinas, natrio akrilato kopolimeras, gliukozamino sulfatas, dimetilsulfonas, natrio chondroitino sulfatas, pluoštinės bosvelijos ekstraktas, vanililo butilo eteris, metilo salicilatas, mentolis, rutulinio eukalipto lapų aliejus, atlasinio kedro žievės ekstraktas, fenoksietanolis, etilheksilglicerinas,limonenas.
 
Laikymas: laikyti temperatūroje tarp 5 ir 25 °C. Laikyti toliau nuo tiesioginių saulės spindulių. Produkto neužšaldyti.
Gamintojas: NUTREND D.S., a.s., Chválkovice 604, 779 00 Olomouc, Čekijos Respublika.

Pastaba. Maisto papildas neturi būti vartojamas kaip maisto pakaitalas. Neviršyti nustatytos rekomenduojamos dozės.
Laikyti vaikams nepasiekiamoje vietoje.

Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams, todėl gali kažkiek skirtis nuo pačios prekės (pvz. gamintojui pakeitus pakuotės dizainą). Kilus klausimams, visada laukiame Jūsų skambučio telefonu +370 616 42124 arba el. paštu info@proteinas.lt.

E-KAINA - kaina, galiojanti tik perkant internetinėje parduotuvėje.

100% quality
chat Komentarai (1)
Įvertinimas

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko:

Nutrend Flexit Gold Gel 100 ml

7,00 € 6,45 €