• -0,45 €
  • E-KAINA
    - 45 %
GREITAS PRISTATYMAS: užsisakius iki 13 val., prekes išsiųsime tą pačią darbo dieną!

Activlab Fit Drink 250ml. Gėrimas su L-Karnitinu.

4119
1,00 €
0,55 € Sutaupote 0,45 €
Su PVM
Įvertinimas

Kiekis
Išparduota

0.18 € / mėn. - Apmokėkite per 3 mėn.

Mastercard Visa

„Fit Drink“ yra pasiūlymas žmonėms, besirūpinantiems savo figūra ir sveikata. Šis šiek tiek gazuotas funkcinis gėrimas su mango ir gervuogių skoniu turi L-karnitino ir folio rūgšties.
 
L-karnitinas yra natūraliai randama aminorūgštis. Jį galime rasti gyvūnų audiniuose (mėsoje ir pieno produktuose). Ši amino rūgštis dalyvauja energijos apykaitoje ir mitochondrijų apsaugoje. Tai medžiaga, kuri žmogaus organizme sukuriama savaime, tačiau ji gali būti tiekiama iš maisto. Reikėtų atsiminti, kad L-karnitinas nedegina riebalų, kai organizmui trūksta.
L-karnitino užduotis yra transportuoti ilgų grandinių riebalų rūgštis, kurios yra pagrindinis raumenų energijos šaltinis atliekant vidutinio intensyvumo mankštą. Be to, šis junginys padidina riebalinių rūgščių oksidacijos greitį darbiniuose raumenyse, vilkina glikogeno vartojimą ir nuovargio atsiradimą, sumažina oksidacinio streso sunkumą ir pagerina kraujagyslių endotelio funkcijas.
 
Folio rūgštis - kitaip tariant, vitaminas B9, vitaminas B11 arba folacinas yra medžiaga, reikalinga kiekvienam žmogui ir visoms kūno ląstelėms nuo pastojimo iki vėlyvos senatvės. Tai padeda teisingai sintetinti amino rūgštis. Jis dalyvauja nukleorūgščių, iš kurių susidaro DNR, sintezėje. Tai reguliuoja visų ląstelių augimą ir funkcionavimą. Folio rūgštis kartu su vitaminu B12 dalyvauja gaminant ir brandinant raudonuosius kraujo kūnelius.
Be to, „Fit Drink“ yra produktas, neturintis cukraus ir kalorijų.
Vartojimas: 1-3 skardines per dieną, geriausia prieš fizinį krūvį.
 
Geriausia iki: žiūrėti ant pakuotės.
 
Kilmės šalis: Lenkija.
 
Maistingumo deklaracija
Per 100ml/Per 250ml: RMV*
Energetinė vertė (kJ)/ 0 kcal / 0 kJ 
Energinė vertė (kcal)/ 0 kcal / 0 kJ
Riebalai
 -iš kurių sočiosios rūgštys (g) 0g / 0g
Angliavandeniai (g) 0g / 0g
-iš kurių cukrų (g) 0g / 0g
Baltymai (g) 0g / 0g 
Druska (g) 0g / 0g
L-Karnitinas (mg) 500 mg / 200 mg
Folio rūgštis 100 µg (50% RMV) / 40 µg (20% RMV)
 
Sudedamosios dalys: vanduo, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga - citrinos rūgštis, anglies dioksidas, L-karnitinas, aromatai, saldiklis - sukralozė, dažikliai: košenelės raudona spalva - gali turėti neigiamos įtakos vaikų aktyvumui ir dėmesiui
Įspėjimai: maisto papildas neturi būti vartojamas kaip maisto pakaitalas. Laikyti  gerai uždaryta sausoje patalpoje toliau nuo tiesioginių saulės spindulių. Laikyti sausoje, vaikams nepasiekiamoje vietoje.
 
Prieš pradedant vartoti rekomenduojame pasikonsultuoti su treneriu, sporto gydytoju arba mitybos specialistu. Neviršyti rekomenduojamos paros normos. 

Pastaba. Maisto papildas neturi būti vartojamas kaip maisto pakaitalas. Neviršyti nustatytos rekomenduojamos dozės.
Laikyti vaikams nepasiekiamoje vietoje.

Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams, todėl gali kažkiek skirtis nuo pačios prekės (pvz. gamintojui pakeitus pakuotės dizainą). Kilus klausimams, visada laukiame Jūsų skambučio telefonu +370 616 42124 arba el. paštu info@proteinas.lt.

E-KAINA - kaina, galiojanti tik perkant internetinėje parduotuvėje.

100% quality
chat Komentarai (0)

Activlab Fit Drink 250ml....

1,00 € 0,55 €