GREITAS PRISTATYMAS: užsisakius iki 13 val., prekes išsiųsime tą pačią darbo dieną!

Reflex ISO PRO 2:1 4000g.

3886
59,00 €
Su PVM
Įvertinimas

Kiekis
Išparduota

19.67 € / mėn. - Apmokėkite per 3 mėn.

Mastercard Visa

Specialios paskirties maisto produktas „Reflex Iso Pro 2: 1“. Su saldikliais. Grynasis kiekis 4000g
 
Kas yra „Reflex Iso Pro 2: 1“?
 
„Reflex Iso Pro 2: 1“ yra angliavandenių iš hidrolizuoto vaškinių kukurūzų krakmolo, nulinių riebalų ir nulinio cukraus bei išrūgų baltymų izoliato mišinys. Kartu su pridėtu chromu, padedančiu normaliai reguliuoti gliukozės kiekį kraujyje, ir MCT aliejumi šis mažo cukraus turintis produktas padės lengviau atsigauti po treniruotės ir padės palaikyti raumenis.
 
Tačiau yra dar daugiau… Pirmą kartą mes pridėjome „Reflex Crunchy Pieces“, tikrus zefyro gabalėlius, sausainius, morkos ar cinamono trupinius, kad puikiam skoniui „Reflex Iso Pro 2: 1“ būtų pridėta traškumo. 
 
Kam „Reflex Iso Pro 2: 1“  skirtas?
 
Su 25 g išrūgų baltymų izoliato vienoje porcijoje ir aukštos kokybės angliavandeniais, „Iso Pro 2: 1“ yra puikus produktas tiems, kurie nori 
greitai atsigauti po treniruotės, o taip pat statyti ir prižiūrėti raumenis iš kokybiškų baltymų ir angliavandenių šaltinių.
 
„Reflex Iso Pro 2: 1“ privalumai:
 
Tikri traškūs gabaliukai
25 g išrūgų baltymų izoliato vienoje porcijoje
Aukštos kokybės angliavandenių šaltinis
Mažas cukraus kiekis
Pridėta „Chromium“
MCT aliejus
Nėra sojos baltymų
Aukštos kokybės mineralai
Tik išrūgos iš žolių šeriamų karvių
Nėra aspartamo
Pagaminta JK
 
Maistinė vertė per 100g:
Energetika 1568 kJ / 371 kcal
Riebalai 5,5 g
iš kurių sodrieji 3,2 g
Angliavandeniai 55 g
iš kurių 4,9 g cukraus
skaidulos 0,6 g
Baltymai 25 g
Druska 0,70 g
Chromas 60 ug 150% RMV
MCT Aliejus 3000mg
Glutaminas  3000mg
 
 
Sudedamosios dalys: Fermentais hidrolizuotas vaškinių kukurūzų krakmolas (35%), ES išrūgų baltymų izoliatas (PIENAS) (24%), avižiniai miltai, milteliai iš vidutinės grandinės trigliceridų (MCT), kakavos milteliai, L-glutaminas, dengti šokolado sausainių trupiniai (3%) (Kviečių miltai [su kalcio karbonatu, geležimi, niacinu, tiaminu], cukrus, palmių aliejus, rapsų aliejus, kakavos milteliai, druska, taukmedžių aliejus), veganiški mažieji zefyrai (3%) (gliukozės ir fruktozės sirupas, cukrus , gliukozė, stabilizatorius (karageninas), natūralūs kvapikliai, dažikliai (titano dioksidas, betaninas)), kvapiosios medžiagos, jūros druska, saldiklis (sukralozė), chromo pikolinatas.
Vartojimo budas: Kad gautumėte puikų skonį, suplakite 100 g (maždaug 3 kaušelius) su 350 ml vandens arba nugriebto pieno, kol gausite vientisą, vienodą miltelių konsistencija.
„Reflex“ traškūs gabalai neištirps maišant. Tai yra tik rekomendacijos - daugiau ar mažiau skysčio galima pridėti pagal skonį.
 
Gamintojas Reflex Nutrition. Kilmes salis JK.

Pastaba. Maisto papildas neturi būti vartojamas kaip maisto pakaitalas. Neviršyti nustatytos rekomenduojamos dozės.
Laikyti vaikams nepasiekiamoje vietoje.

Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams, todėl gali kažkiek skirtis nuo pačios prekės (pvz. gamintojui pakeitus pakuotės dizainą). Kilus klausimams, visada laukiame Jūsų skambučio telefonu +370 616 42124 arba el. paštu info@proteinas.lt.

E-KAINA - kaina, galiojanti tik perkant internetinėje parduotuvėje.

100% quality
chat Komentarai (0)

Reflex ISO PRO 2:1 4000g.

59,00 €