• -10,01 €
  • E-KAINA
    - 22 %
GREITAS PRISTATYMAS: užsisakius iki 13 val., prekes išsiųsime tą pačią darbo dieną!

Olimp L-Carnitine 1500 Extreme Mega Caps 120 kaps.

2254
45,00 €
34,99 € Sutaupote 10,01 €
Su PVM
Įvertinimas
Kiekis

11.66 € / mėn. - Apmokėkite per 3 mėn.

Mastercard Visa

Olimp L-carnitine 1500 Extreme Mega Caps
 
L-karnitinas - tai natūrali, į B grupės vitaminus panaši veiklioji medžiaga, kuri yra svarbi energijos gamybos procese ir riebalų metabolizme. Tai aminorūgščių junginys, reikalingas raumenims, širdžiai, kepenims, inkstams, galvos smegenims, imuninei sistemai.
L-carnitine 1500 Extreme Mega Caps yra koncentruotas papildas, praturtinantis racioną didele doze L-karnitino. Pagrindinė L-karnitino funkcija žmogaus organizme yra riebalų oksidacijos stimuliavimas, todėl riebalai yra sudeginami ir neleidžiama jiems kauptis. Dėl to neatsiranda viršsvorio. Jis taip pat yra raumenų energijos šaltinis. Taigi, L- karnitinas yra geras maisto papildas, kuris degina riebalus, suteikia energijos raumenims ir neleidžia kauptis riebalams.
L-karnitinas yra kraujotakos sistemos ir širdies ligų prevencijos elementas. Klinikiniai tyrimai rodo, kad vartojant maisto papildus su dideliu L-karnitino kiekiu išsamiai užtikrinamas tinkamas širdies ir kraujotakos sistemos veikimas.
L-carnitine 1500 Extreme Mega Caps vienoje kapsulėje yra 1000 mg gryno L-karnitino. Jo pagalba metaboliniai traktatai gali efektyviai gaminti energiją iš riebiųjų rūgščių, tokiu būdu sumažina poodinį riebalininį audinį, bei vykdo veiksmingą kūno svorio kontrolę. Taip pat, efektyvi organizmo apsauga nuo reaktyviųjų deguonies formų.
 
Kam skirtas L-carnitine 1500 Extreme Mega Caps?
Šis maisto papildas skirtas fiziškai aktyviems suaugusiems žmonėms, kurie siekia sumažinti poodinių riebalinių audinių kiekį ar išlaikyti pastovų kūno svorį ir tiems, kurie nori sustiprinti kraujotakos sistemą.
 
Grynasis kiekis: 120 kaps. (120 porcijų)
Porcijoje (1 kaps.) yra:
L-karnitino tartratas     1500mg    
Iš kurio L-karnitino     1000mg 
 
Sudedamosios dalys: 98% L-karnitino tartratas,lipnumą reguliuojančios medžiaga - mikrokristalinė celiuliozė, magnio stearatas, kapsulės (želatina, spalva: E171).
Vartojimas: Suvartokite 1 kapsulę per dieną tarp valgių, užsigeriant vandeniu.
Įspėjimai: Laikyti gerai uždarytą, sausoje, vaikams nepasiekiamoje vietoje, toliau nuo tiesioginių saulės spindulių. Maisto papildas neturėtų būti vartojamas kaip maisto pakaitalas.
Prieš pradedant vartoti rekomenduojame pasikonsultuoti su treneriu, sporto gydytoju arba mitybos specialistu. Neviršyti rekomenduojamos paros normos.
Gamintojas: OLIMP LABORATORIES.
Kilmės šalis: Lenkija

Pastaba. Maisto papildas neturi būti vartojamas kaip maisto pakaitalas. Neviršyti nustatytos rekomenduojamos dozės.
Laikyti vaikams nepasiekiamoje vietoje.

Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams, todėl gali kažkiek skirtis nuo pačios prekės (pvz. gamintojui pakeitus pakuotės dizainą). Kilus klausimams, visada laukiame Jūsų skambučio telefonu +370 616 42124 arba el. paštu info@proteinas.lt.

E-KAINA - kaina, galiojanti tik perkant internetinėje parduotuvėje.

100% quality
chat Komentarai (0)

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko:

Olimp L-Carnitine 1500...

45,00 € 34,99 €