• -2,05 €
  • E-KAINA
    - 11 %
GREITAS PRISTATYMAS: užsisakius iki 13 val., prekes išsiųsime tą pačią darbo dieną!

OstroVit CGT 600g.

3720
19,00 €
16,95 € Sutaupote 2,05 €
Su PVM
Įvertinimas
Kiekis

5.65 € / mėn. - Apmokėkite per 3 mėn.

Mastercard Visa

OstroVit CGT (600g.).Sudėtyje yra saldiklių.
 
„OstroVit CGT“ yra modernus miltelių pavidalo maisto papildas, kuris papildys jūsų racioną ir trijų veikliųjų ingredientų, tokių kaip kreatino monohidratas (kreatinas), glutaminas ir taurinas, poreikį. „OstroVit CGT“ yra optimalus junginių derinys, ilgus metus dominavęs tiek mėgėjų, tiek ištvermės ir jėgos sporto šakų profesionalų tarpe. Kiekvienoje treniruotėje pajuskite ir patirkite tikrąją anabolinę kūno reakciją bei efektyvų energijos suvartojimą. Pajuskite, ko ilgai laukėte. Jaučiasi „OstroVit“ CGT.
 
600 g pakuotėje
Puikus persikų skonis
30 porcijų 
Trijų veikliųjų medžiagų derinys
Puikus taurinas, glutaminas bei liūtas tarp papildų - kreatinas!
 
„OstroVit CGT“ - kreatinas + glutaminas + taurinas. Įsivaizduokite, kad kažkas sporto salėje jums siūlo auksinį produktą, kuris padidina natūralią kūno energiją ir galią, kaip joks kitas papildas, pagerina ištvermės parametrus, veikia antikataboliškai, palaiko centrinės nervų sistemos procesus, gerina regeneraciją, bet kartu ir mažina nuovargi. Manote, kad beprotis siūlo jums neteisėtą dopingą. Tai buvo anksčiau, kol nebuvo sukurtas OstroVit CGT! Trys veikliosios medžiagos, atsakingos už aukščiau išvardytas privalumus - yra žinomas visiems. Tai kreatinas, glutaminas ir taurinas. Kartu šie junginiai sudaro galingą visumą. Produktas kurio laukėte, kad pakeltų jūsų treniruotes į kitą lygį. Atsikratykite apribojimų, kurie egzistuoja tik jūsų galvoje.
Parodykite, ką galite padaryti šiandien su CGT!
 
Grynasis produkto svoris: 600 g
Porcijos viename inde: 30
Porcijos dydis: 20 g
Maistinė porcijos vertė:
Kreatino monohidratas  5 000 mg
L-glutaminas  3 000 mg
Taurinas  2 000 mg
 
Sudedamosios dalys: Kreatino monohidratas, L-glutaminas, taurinas, dekstrozė, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga: citrinos rūgštis; burokėlių sulčių koncentratas, skoniai, spalva: karotinoidai; saldikliai: sakralozė, acesulfamas K.
 
Vartojimas: Ištirpinkite vieną porciją produkto 20 g (3 šaukštelius) 200 ml vandens ar sulčių. Suvartokite 1 porciją valandą prieš treniruotę
Ispėjimai: Neviršyti rekomenduojamos paros normos. Nevartoti kaip pakaitalo subalansuotai ir įvairiai dietai. Nerekomenduojama vartoti vaikams, nėščioms ar maitinančioms moterims, viduje esantiems ingredientams alergiškiems žmonėms. Laikyti vaikams nepasiekiamoje vietoje. Laikyti vėsioje, sausoje vietoje, 15-25° temperatūroje, saugoti nuo tiesioginių saulės spindulių. 
Gamintojas: Fitness Trading Robert Szulborski AL.Wojska Polskiego 71, 18-300 Zambrow, Lenkija.
Platintojas: UAB "PROTEINAS LT“
Taikos pr. 66a, Klaipėda Tel: 861642124.               
Geriausias iki: (žr.ant pakuotės)      

Pastaba. Maisto papildas neturi būti vartojamas kaip maisto pakaitalas. Neviršyti nustatytos rekomenduojamos dozės.
Laikyti vaikams nepasiekiamoje vietoje.

Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams, todėl gali kažkiek skirtis nuo pačios prekės (pvz. gamintojui pakeitus pakuotės dizainą). Kilus klausimams, visada laukiame Jūsų skambučio telefonu +370 616 42124 arba el. paštu info@proteinas.lt.

E-KAINA - kaina, galiojanti tik perkant internetinėje parduotuvėje.

100% quality
chat Komentarai (0)

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko:

OstroVit CGT 600g.

19,00 € 16,95 €