• -2,00 €
  • E-KAINA
    - 9 %
GREITAS PRISTATYMAS: užsisakius iki 13 val., prekes išsiųsime tą pačią darbo dieną!

Nutrend FLEXIT GOLD 400g FLEXIT GOLD GEL 100 ml

3251
21,90 €
19,90 € Sutaupote 2,00 €
Su PVM
Įvertinimas

Kiekis
Išparduota

6.63 € / mėn. - Apmokėkite per 3 mėn.

Mastercard Visa

Flexit Gold Drink su saldikliu (-iais) – tai naujas dar stipresnis Flexit serijos produktas su 9 aktyviais ingredientais. Produkto sudėtyje yra didelis kiekis kolageno baltymo ir padidintas kiekis gliukozamino ir chondroitino sulfatų bei metilsulfonilmetano. Sudėtis praturtinta vitaminais: C, B6 ir D, reikalingais normaliai kaulų funkcijai ir būklei palaikyti.
 
Maistingumas 100 g / 20 g (1 porcijoje) yra: %RMV*
Vitamino C 500 mg (625%) / 80 mg (100%)
Vitamino B6 25 mg (1786%) / 4 mg (286%)
Vitamino D3 37,5 µg (750%) / 6 µg (120%)
Kolageno baltymo 50 000 mg** / 8000 mg**
Chondroitino sulfato 7500 mg** / 1200 mg**
Gliukozamino sulfato 9375 mg** / 1500 mg**
Metilsulfonilmetano (MSM) 1875 mg** / 300 mg**
Pluoštinės bosvelios 1250 mg** / 200 mg**
Hialurono rūgšties (natrio druska) 125 mg** / 20 mg**
RMV* - referencinė maistinė vertė. ** - maistinė vertė nenustatyta.
 
Sudedamosios dalys (apelsinų skonio): kolageno baltymas (hidrolizuotas žuvies kolagenas 22,5% - Naticol®, kiaulienos želatinos hidrolizatas), maltodekstrinas, gliukozamino sulfato kalio druska (kilmė vėžiagyvių), chondroitino sulfatas, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga (citrinų rūgštis), kvapioji medžiaga, MSM (metilsulfonilmetanas), pluoštinių bosvelijų ekstraktas (20% beta-bosvelinės rūgšties, 10% acetil-keto-beta-bosvelinės rūgšties) - Boswellin® PS, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga (obuolių rūgštis), L-askorbo rūgštis (vitaminas C), stabilizatoriai (akacijų sakai, ksantano derva), lipnumą reguliuojančios medžiagos (monokalcio fosfatas ir silicio dioksidas), saldikliai (sukralozė, steviolio glikozidai), hialurono rūgštis (natrio druska), piridoksino hidrochloridas (vitaminas B6), cholekalciferolis (vitaminas D), dažiklis beta-karotenas. Produkto sudėtyje yra alergenų: žuvys ir vėžiagyviai. Taip pat gali būti randami sojos ir pieno baltymų pėdsakai.
 
Vartojimas: 20 g (3/4 kaušelio) kartą per dieną, ryte į tuščią skrandį. Gerti daugiau skysčių! Neviršyti nustatytos rekomenduojamos dozės. Suplakti prieš vartojant. Skiedimo santykis: 20 g miltelių maišyti su 250 ml – 300 ml vandenyje. Norimą miltelių kiekį supilti į nedidelį kiekį vandens, gerai išmaišyti. Vėliau supilti likusį kiekį vandens. Atidarytą gerai uždaryti ir laikyti ne aukštesnėje kaip 25ºC temperatūroje bei suvartoti per 2 mėnesius.
Produktas neturėtų būti vartojamas kaip maisto pakaitalas. Netinka vaikams, nėščioms ir maitinančioms moterims. Svarbu subalansuota ir įvairi mityba bei  sveikas gyvenimo būdas. Laikyti vaikams nepasiekiamoje vietoje! Sudėtyje nėra dopingo.
 
Flexit Gold Gel - tai specialus aktyvių medžiagų receptas, kurio sudėtyje yra didelis kiekis MSM, gliukozamino sulfatas, chondroitino sulfatas, bosvelija, aliejai iš eukalipto ir atlasinio kedro, mentolis ir kt. Tepalas skirtas tepti ant odos aplink įtemptus ir pavargusius sąnarius, stuburą, sausgysles ir raumenis. Lengvai pasiskirsto, greitai įsigeria ir suteikia malonų šildantį efektą.
Kiekis: 100 ml
Naudojimas: tepti 2-3 kartus per dieną ant odos aplink sąnarius ir stuburą.Įspėjimas: šis produktas yra skirtas išoriniam vartojimui. Laikyti vaikams nepasiekiamoje vietoje. Netepti ant pažeistos odos (nutrynimai, atviros žaizdos). Vengti kontakto su akimis. Netinkamas vaikams ir asmenims iki 18 m.
Sudedamosios dalys: Vanduo, propileno glikolis, alkoholio denatas, denatūruotas alkoholis, lecitinas, natrio akrilato kopolimeras, gliukozamino sulfatas, dimetilsulfonas, natrio chondroitino sulfatas, pluoštinės bosvelijos ekstraktas, vanililo butilo eteris, metilo salicilatas, mentolis, rutulinio eukalipto lapų aliejus, atlasinio kedro žievės ekstraktas, fenoksietanolis, etilheksilglicerinas,limonenas.
 
Laikymas: laikyti temperatūroje tarp 5 ir 25 °C. Laikyti toliau nuo tiesioginių saulės spindulių. Produkto neužšaldyti.
Gamintojas: NUTREND D.S., a.s., Chválkovice 604, 779 00 Olomouc, Čekijos Respublika.

Pastaba. Maisto papildas neturi būti vartojamas kaip maisto pakaitalas. Neviršyti nustatytos rekomenduojamos dozės.
Laikyti vaikams nepasiekiamoje vietoje.

Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams, todėl gali kažkiek skirtis nuo pačios prekės (pvz. gamintojui pakeitus pakuotės dizainą). Kilus klausimams, visada laukiame Jūsų skambučio telefonu +370 616 42124 arba el. paštu info@proteinas.lt.

E-KAINA - kaina, galiojanti tik perkant internetinėje parduotuvėje.

100% quality
chat Komentarai (0)

Nutrend FLEXIT GOLD 400g...

21,90 € 19,90 €